پاسخ : تفاوت بینvps nvme و ssd ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed9292
منم یک سرور ساتا دارم ریستارت که میدم از زمانی که ریستارت میخوره تو پنل 5 ثانیه نمیشه که پینگ میده . به نظر من بازهم برمیگردیم به همون مسئله نوع میزبان و دیتاسنتر ...
دقیقا - مثلا لود سیستم عامل روی ssd و ssd nvme فرق چندانی نداره که محسوس باشه.
مثل این میماند شما یک نفر هستید میخواهید مسیری که 1 کیلومتر است را بروید، چه با پراید بروید چه با بنز یک کیلومتر مسیر خاصی نیست که با صندلی پراید خسته بشوید یا دیرتر از بنز به مقصد برسید.
اما وقتی مسیر طولانی تر و تعداد مسافر ها بیشتر میشود فرق خواهد داشت.
درود بر شما
دوستان بیشتر موارد رو ذکر کردند. چند نکته هم من بگم خدمتتون.
- هارد ها به دو خانواده اصلی enterprise و معمولی تقسیم میشن که بیانگر نوع کاربرد و عموما طول عمر مفید و دوام و شرایط قابل تحمل هارد هستند و در دیتاسنترها هاردهای enterprise که طول عمر و دوام بالاتری دارند استفاده میشن و مسلما قیمت دو هارد با مشخصات کاملا یکسان از دو خانواده قابل مقایسه نیست و هاردهای enterprise گران تر هستند.
- من ترجیح میدم اطلاعاتم روی هارد ساتا اینترپرایز باشه تا روی nvme دسکتاپ.
- nmve و nvme m2 دو استاندارد کاملا مجزا هستند و Nvme m2 هیچ تفاوتی با ssd های معمولی نداره و فقط در ظاهر و اندازه تفاوتی داره که متاسفانه دیده شده که از اسمش سو استفاده میشه.
- enterprise nvme در حال حاضر بسیار گران هستش و صرفه اقتصادی کمی برای استفاده در سرورهای ایران برای کار هاستینگ داره.
- درایو SSD اینترپرایز با پیکربندی Raid مناسب، کارکردی در حد nvme خواهند داشت.
- زمان بوت سرور فیزیکی در هر صورت و استفاده از بهترین و سریعترین نوع هارد حداقل چند دقیقه طول خواهد کشید و هرگز چند ثانیه ای نیست، احتمالا منظور دوستان سرور مجازی هستش که بله، درایو های پرسرعت باعث بهبود عملکرد سیستم عامل هم خواهند شد.
در این صنف و این نوع خدمات، حتما قبل از خرید تست کنید.
همیشه دوربین 60 مگاپیکسلی کیفیت بالاتری از دوربین 20 مگاپیکسلی نداره ولی به این خاطر تولید میشه چون:
نقل قول:
اعداد تنها بخش از تکنولوژی هستند که برای همه به سادگی قابل فهم هستند.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali.mohamadi
میتوانید از سرور های ایران استفاده کنید
درصورت نیاز با مجازی ساز KVM
با هارد های ssd samsung pro
از برج میلاد درخدمتتون هستیم
آدرس سایتتون رو میگین...