هر کس در اینجا از یه قسمتی ایران هست کار بسیار ناپسندی هست که به سایر افراد از اقلیت ها یا شهر های دیگه توهین کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
هر کس در اینجا از یه قسمتی ایران هست کار بسیار ناپسندی هست که به سایر افراد از اقلیت ها یا شهر های دیگه توهین کنید
شما به چه عنوان می خواهی از این شرکت شکایت کنی؟ (موضوع و شرح شکایت).
- - - Updated - - -
شما اگر در این هاست 20میلیون تومان ضرر کردین یک کمی هم به اشتباه شما مرتبط است. چون باید برای 20میلیون تومان حداقل یک هاست مخصوص پرترافیک می گرفتین و یا وی پی اس می گرفتین.
این هاست به نظر لینوکس معمولی است و طبق رویه اینگونه هاست ها تعداد زیادی اکانت فروخته میشود.
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما در پستی نوشتین هاست دی ال فقط سایت های پربازدید را قبول می کند. من فکر نکنم شرط بگذارد چون چند وقت پیش یکی از دوستان می خواست برای شروع کار که بازدید صفر است هاست بخرد سوال کرده بود گفتند هاست موجود است.
- - - Updated - - -
اون اسپانسری سایت است که شرط می گذارند تا رایگان یا با تخفیف خوب یک سایت به شرط پربازدید بودن هاست شود و بنر تبلیغاتی اسپانسر را در سایت قرار میدهد.
نه خوشبختانه ما قاطی همچین ادمایی نمیشیم و متاسفم که اون ادم همشهری منه و متاسفم برای ادم بی جنبه ای مثل توکه همه چیو میخوای با توهین به خانواده تمومش کنی :)دایی من از کمک کردنت چشم پوشی نمیکنم فقط گفتم همراه با کمک خیلی ریز تبلیغتم میکنی . یا بخوایم بهتر توصیفش کنیم کار تو تبلیغ نیست جونم یک نوع گدایی هست || موفق باشی>/\<
- - - Updated - - -
بله و متاسفانه بعضیا شعور درک این مسئله رو ندارن :| بزار خوش باشن . یه مثالی بود میگف شیرم باشی جلوی این ........ . این اونا همین نوع ادمای شعور نداشته هان ::))
راست میگه واقعا دیگه از بس هاست دی ال کردین حالمون بهم میخوره کسایی هستن نصف قیمت های هاست دی ال میدن باور کن هزار برابر پشتیبانی بهترم میدن نمونه اش شتابان هاست که چند سال من باهاش کار کردم تیکت من جوابش از دو دقیقه بیشتر نمیشد جواب میدادن و مشکل را حل میکردن و چند جای دیگه مثل بیا تو هاست و و و که تو همین انجمن هم هستن پس انقدر هاست دی ال نکنید من خودم به شخصه یکبار تیکت دادم 14 ساعت طول کشید جواب بدن به هر حال قرار نیست هر جایی خیلی پول میگیره فقط خوبه با نصف قیمت های هاست دی ال هم میشه سرویس تهیه کرد حتی بهتر پس خواهشا انقدر لاف این هاستینگ را دیگه نزنین
مطمئنا بهتر از هاست دی ال در تمام موارد از جمله پشتیبانی قیمت و کیفیت وجود داره ولی خب پیدا کردنش و اطمینان کردن به هر هاستینگی سخت هست . هاست دی ال برای این اینقدر طرفدار داره که تمام موارد رو امتحانش رو پس داده و خب نمیشه گفت خوب نیست . و اینکه قدیمی هست هم مزید بر علت.زمانی که تعداد هاستینگ های ایران ( فروشنده ای به حد هاستینگ ) به تعداد انگشتان یک دست نبود برای عموم هاست دی ال فعالیت میکرد تا امروز . با این شرایط معلومه که یه هاست به خاطر اسمش همیشه در بالای لیست خرید هر وب مستری هست .
در آخر همیشه بهتر از اون بهترین هست . زیاد خودتون درگیر اسم ها نکنید .
برای استارتر هم توی این مملکت شکایت به جایی نمیرسه به صورت خودکار باید یه نیرویی پشتش باشه مگر نه چند سال رفت و آمد داره . کلا هرکاری میخوای بکنی بکن ولی کاری به بالایی ها نداشته باش
شما اول توهین میکنید بعد انتظار توهین ندارین؟وقتی تجربه استفاده از هرچی داری صد در صد معرفیش میکنی که نوعی تبلیغ بشه تو الا سس بخوری مارکشو نمیگی به اینو اون یا هر سسیو میخوری؟ گدایی هم تو داری میکنی که از هر سسی سسی میخوایی در بیاری بخوری! دیگه جوابتو نمیدم سستو بخور
حق با شماست اما بازم نباید فقط رو یک هاستینگ تمرکز کرد بگی فقط همن خوبه چون قدیمیه من بد شدت مخالفم پس حق هاستینگ های دیگه را داری ضایع میکنی حتی کسایی که شاید بیشتر زحمت کشیدن قدیم به قول شما رقابت کم بود این اقا هم سریع تونسته خودشو بکشه بالا و اسم در کنه الان هاستینگ ها بی نهایت زیادن و رقابت بالاس تو وضعیت الان بود شک دارم میتونست به چیزی که الان هست برسه به هر حال باید وضعیت همه را در نظر گرفت نه فقط یک شرکت موفق باشید