پاسخ : فروش ویژه سرورهای مجازی با رم بالا با منابع اختصاصی بصورت خام و مدیریت شده - کیفیت و قیمت بسیار عالی ! - SSD , NVMe و SATA
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnamy01
سلام. من یکی از پلن های رم 8گیگ یا 12 گیگ، روی سرورهای nvme رو میخوام.
ولی اصلا 200gb هارد نیاز ندارم. امکان کاهش قیمت با کاهش میزان هارد ارائه شده هست؟
من نهایت 50گیگ نیاز دارم
با سلام و عرض ادب
بله مشکلی نیست . لطفا با بخش فروش در ارتباط باشید.
پاسخ : فروش ویژه سرورهای مجازی با رم بالا با منابع اختصاصی بصورت خام و مدیریت شده - کیفیت و قیمت بسیار عالی ! - SSD , NVMe و SATA
سلام. چندتا سوال داشتم
اگه مشخصات دیگه ای نیاز داشته باشم امکان سفارشی سازی هست؟
من به چندتا سرور نیاز دارم ، اگه خرید به صورت سالانه باشه تخفیف بیشتری میدین؟
مهم ترین سوالم اینکه اگه من سالانه خریداری کنم و قیمت ارز افزایش پیدا کنه، باید هزینه اضافی پرداخت کنم؟کلا چطوری هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pm-web
سلام. چندتا سوال داشتم
اگه مشخصات دیگه ای نیاز داشته باشم امکان سفارشی سازی هست؟
من به چندتا سرور نیاز دارم ، اگه خرید به صورت سالانه باشه تخفیف بیشتری میدین؟
مهم ترین سوالم اینکه اگه من سالانه خریداری کنم و قیمت ارز افزایش پیدا کنه، باید هزینه اضافی پرداخت کنم؟کلا چطوری هست؟
سلام و عرض ادب
بله برای سفارشی سازی لطفا با بخش فروش در ارتباط باشید.
برای تخفیف , تعداد سرور و پلن ها باید بررسی شوند.
سرویس های سالانه تا پایان سر رسید هیچگونه تغییری در لوکیشن , سرور , هزینه و خدمات نخواهند داشت.
جهت اطلاعات بیشتر لطفا با بخش فروش شرکت در ارتباط باشید.
این تخفیف ها فقط برای ماه اول هستش یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behnamy01
این تخفیف ها فقط برای ماه اول هستش یا نه؟
با سلام و عرض ادب
خیر صرفا برای ماه اول نیستند.
سلام. من از حدود یک هفته پیش ازشون 5 تا سرور گرفتم که تا حالا از کیفیت سرویس و پشتیبانیشون راضی بودم.
امیدوارم که همینطور با کیفیت بمونن انشالله
فروش ادامه دارد...
تعدادی سرور جدید با مجازی ساز kvm به آفر اضافه گردید.
یه سرور مجازی رم 8 روی سی پی یو جدید i9 از شرکت گرفتم . واقعا حرف نداره . خیلی خیلی خوبه .
سلام و عرض ادب
سرور مجازی برای دانلود تورنت با هارد خداقل 3 ترا موجود دارید؟
سروری که اخطاریه بابت دانلود فایل تورنت نداشته باشه؟
کل کاری که بنا هست انجام بشه فایل های تورنت دانلود بشه و بصورت rar در بیاد و از سرور بصورت مستقیم دانلود بشه
لطفا آفری که میتونید پیشنهاد بدید رو بفرمائید
ارادتمند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr.majid
سلام و عرض ادب
سرور مجازی برای دانلود تورنت با هارد خداقل 3 ترا موجود دارید؟
سروری که اخطاریه بابت دانلود فایل تورنت نداشته باشه؟
کل کاری که بنا هست انجام بشه فایل های تورنت دانلود بشه و بصورت rar در بیاد و از سرور بصورت مستقیم دانلود بشه
لطفا آفری که میتونید پیشنهاد بدید رو بفرمائید
ارادتمند.
با سلام و عرض ادب
برای شما سرور اختصاصی پیشنهاد می شود
رم ۱۶ و ۴ ترابایت هارد ساتا ماهانه ۶۰۰ هزار تومان
بدون مشکلات ابیوز و مناسب تورنت