پاسخ : فروش ویژه ابرسرور | رم 1 گیک امریکا | رم 2 گیگ آلمان |تخفیف دائمی | کیفیت بالا همراه با پشتیبانی 24 ساعته
سلام و عرض ادب
سرور مجازی برای دانلود تورنت با هارد خداقل 3 ترا موجود دارید؟
سروری که اخطاریه بابت دانلود فایل تورنت نداشته باشه؟
پاسخ : فروش ویژه ابرسرور | رم 1 گیک امریکا | رم 2 گیگ آلمان |تخفیف دائمی | کیفیت بالا همراه با پشتیبانی 24 ساعته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
svb93
سلام
یه سرور برای استفاده به عنوان هاست دانلود میخوام
حدود 100گیگ
افر بدید لطفا
درود
از آمریکا رم 1 گیگ رو میتونم 50 هزار تومان در اختیارتون بزارم.
1 فایل پیوست
سلام
من ۲ ماه هست که از سرویس ۱ گیگ آمریکا استفاده میکنم. سرعت سرور در حد خیلی خوبی بالا است و کاملا راضی هستم. سرور رو هم با اینکه ۲-۳ شب سفارش دادم کمتر از یک ساعت تحویل گرفتم که جای تشکر داره.
این هم عکس از سرعت دانلود بدون استفاده از دانلود منیجر. در صورتی که قبلا که از یک شرکت دیگه ای سرور داشتم سرعت دانلود حدود ۱-۲ مگابایت بود.
فایل پیوست 39397
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imanbag
سلام
من ۲ ماه هست که از سرویس ۱ گیگ آمریکا استفاده میکنم. سرعت سرور در حد خیلی خوبی بالا است و کاملا راضی هستم. سرور رو هم با اینکه ۲-۳ شب سفارش دادم کمتر از یک ساعت تحویل گرفتم که جای تشکر داره.
این هم عکس از سرعت دانلود بدون استفاده از دانلود منیجر. در صورتی که قبلا که از یک شرکت دیگه ای سرور داشتم سرعت دانلود حدود ۱-۲ مگابایت بود.
فایل پیوست 39397
درود
بسیار باعث افتخار است که میبینم از سرویس های ما راضی هستید ، موفق باشید.
سلام
ssd آلمان 2 گیگ رو برای اعضای wht چند میفرمایید؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blacktiger
سلام
ssd آلمان 2 گیگ رو برای اعضای wht چند میفرمایید؟
با تشکر
درود دوست گرامی
افر رم 2 گیگ آلمان پلان ssd در حال حاضر با توجه به نرخ فعلی ارز 65 هزار تومان قابل تقدیم است.
اخرین موجودی پلان ها بصورت زیر است :
رم 1 گیگ آمریکا 12 عدد
رم 2 گیگ آلمان با هارد ساتا 2 عدد
اخرین موجودی پلان ها بصورت زیر است :
رم 1 گیگ آمریکا 4 عدد
سلام و عرض ادب
دوستان این مجموعه بسیار کارشون درسته و خیلی رفتار حرفه ای دارند
کیفیت سرور هاشون هم بسیار عالی بود
بنده دیروز ازشون سرور گرفتم بسیار راضی هستم
وهمین جا از ایشون و لطفشون به بنده تشکر میکنم
و به تمامی دوستان مجموعه ایشان رو توصیه میکنم
بنده اگر تاپیک هام رو سرچ کنید متوجه میشوید بسیار سخت گیر هستم و از هرکسی بی دلیل تشکر نمیکنم و توصیه نمیکنمشان
یا حق
سلام
رم 512 قیمت مناسب هم دارید؟