پاسخ : هاست لینوکس ایران + 70 درصد تخفیف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranalavi
مقصر اولو اخر خودتی همیشه گفته شده تا وقتی هاست دی ال هست چرا جا دیگه!؟ برادرم ایرانه اینجا ایرانیا اولین چیزی که یاد میگیرن دروغ و کلاهبرداریه حالا یا استفاده کنیم یا نکنیم که تو فلان جامون نره
میخواستی نخری قانون مانونم مملکت نداره مگه گردن کلفت باشی وقت و هزینه بزاری. می بینی همه هم شدن وکیل همم قانون گذار خودشون میگن خودشونم اجرا می کنن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gdfire
مقصر اولو اخر خودتی همیشه گفته شده تا وقتی هاست دی ال هست چرا جا دیگه!؟ برادرم ایرانه اینجا ایرانیا اولین چیزی که یاد میگیرن دروغ و کلاهبرداریه حالا یا استفاده کنیم یا نکنیم که تو فلان جامون نره
میخواستی نخری قانون مانونم مملکت نداره مگه گردن کلفت باشی وقت و هزینه بزاری. می بینی همه هم شدن وکیل همم قانون گذار خودشون میگن خودشونم اجرا می کنن!
حق با شماست ولی خب هاست دی ال که قبول نمی کنه فقط سایتهای پربازدید رو قبول میکنه بعدا هزینه اش خیلی زیاد میشد.
خب برادر من توکه سواد کافی برای ارائه هاستینگ نداری نکن خب مگه مجبوری . بنده سایت خودم نه نماد داره نه جایی فرم اطلاعات پر کردم . مشتریام میان خرید میکنن سرویسشونم طبق همون چیزی که خریدن بهشون میدم (گیم سرور) . زمانی بوده که پول سرور اصلی رو نداشتم ولی مشتری درخواست عودت وجه داده همونجا براش فرستادم و با احترام باهاش برخورد کردم . این کار این دوستمون رسما ***یه و از اونور دیگه تخفیف به اسم امام زمان.میلاد.بهاره..... میزاره :|
@iranalavi فکر میکنم ایشون گفتم وکیل شرکت منظورشون یکی از اعضای خانواده شاید پدرشون و یا داداش بزرگ ترشون بوده نگران نباشید . اگر شما مشهد نیستید من میتونم جاتون قرار بزارم وقتی اومدن مشهد و با وکیل شرکتشون (بزرگ ترش) روبرو بشم :|:))
نماد اعتماد دارید ؟ ندیدم
- - - Updated - - -
دوستان یه هاستینگ خوب با نماد اعتماد معرفی کنید که معتبر هم باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashiat
نماد اعتماد دارید ؟ ندیدم
- - - Updated - - -
دوستان یه هاستینگ خوب با نماد اعتماد معرفی کنید که معتبر هم باشه
ایشون خودش نمایندگی از xzn بی مصرف داره / هاست های خود xzn هر روز دچار قطعی هست / خرید همانا پشیمانی 10 ثانیه بعد :)
برخی هاستینگ های واقعا خوب و معتبر که باهاشون کار کردم
www.javangostar.ir
www.netafraz.com
www.mihanwebgost.com