پاسخ : راه اندازی سایت فروش هاست و دامنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa40688
دوست عزیز ب نظر شما :
منی که ماهی 4-5 تا هاست میخرم و تمام مشتریهام باید خودم هاست شون رو بخرم. چون اونها بلد نیستن.
و مطلب مهمتر اینکهمن نمیخوام از این راه برای عموم کسب درآمد کنم و فقط مختص برای مشتریان خودم میخوام.
و میخوام وقتی هاست و دامین شون ثبت میکنم یا تاریخش رو ب اتمام هست براشون با نام و نشان خودم ایمیل بره.
بیشتر این برام مهمه.
حالا نظر شما چیه؟
از هاست ها بیام پکیج بخذرم و روال عادی طی کنم
یا خودم نمایندگی بگیرم ک برام ب صرفه تر باشه؟
اگر چیزی ب ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
یک نمایندگی بگیرید با سیستم whmcs و تنظیماتش را انجام دهید بهتر میباشد.
اینگونه اگه یکی از مشتریهاتون هم قرار داد خاصی با شما نوشت برای پرداخت هزینه، میتوانید درخواستش را انجام دهید و وابسته به فروش شرکت دیگری نیستید.
1 فایل پیوست
ببخشید این پنل چیه؟
مال whmcs هستش؟
فایل پیوست 39159
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa40688
دوست عزیز ب نظر شما :
منی که ماهی 4-5 تا هاست میخرم و تمام مشتریهام باید خودم هاست شون رو بخرم. چون اونها بلد نیستن.
و مطلب مهمتر اینکهمن نمیخوام از این راه برای عموم کسب درآمد کنم و فقط مختص برای مشتریان خودم میخوام.
و میخوام وقتی هاست و دامین شون ثبت میکنم یا تاریخش رو ب اتمام هست براشون با نام و نشان خودم ایمیل بره.
بیشتر این برام مهمه.
حالا نظر شما چیه؟
از هاست ها بیام پکیج بخذرم و روال عادی طی کنم
یا خودم نمایندگی بگیرم ک برام ب صرفه تر باشه؟
اگر چیزی ب ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید.
خب پس نیازی به سایت نیست وقتی نمیخواین برای عموم کسب درامد کنید . یک نمایندگی بخرید و هر هاستی برای هر سایتی میخواین کانفیگ کنید و سایت رو بالا بیارید نیاز به سایت جداگانه برای فروش و سیستم whmcs نیست ... پشتیبانی سایت هم به مشتریاتون اطلاع بدید از طریق تلگرام یا تلفن راهنماییشون کنید . بهترین کار همینه هزینه کمتری هم داره . چون خود سایت دردسر های جداگانه ای داره
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa40688
بله پنل کاربری سیستم هاستینگ whmcs هستش