شمارشو گیر اوردم . یه خط 913 ... متاسفانه دفعه اول که تماس گرفتم گفت پول چی ؟ اس ام اس برام نیومده !
و دیگه هم جواب تلفن رو نداد
مردم خوبی داریم ...........
نمایش نسخه قابل چاپ
شمارشو گیر اوردم . یه خط 913 ... متاسفانه دفعه اول که تماس گرفتم گفت پول چی ؟ اس ام اس برام نیومده !
و دیگه هم جواب تلفن رو نداد
مردم خوبی داریم ...........
سلام
اگر جواب تلفن را نداده پس شما هم برو بانک کارت را غیر فعال کن و بعد هم اعلام سرقت اطلاعات کن و بگو اطلاعات کارتم را سرقت کردن و ازش برداشت غیرقانونی شده ..
هم پولت را میگیرن هم کاری میکنن به غلط کردن بیافته
اتفاقا اصلا با ip و ... کار ندارند بلکه فرد را صدا میکنند میگن این پول از کجا و چطور به حساب شما واریز شده ؟
اگر جواب درست نده و بگه اطلاع نداشتم ، اعلام میکنند چرا گزارش ندادی
از اونجا که ردگیری آی پی کار سختی هست ، معمولا وقتی دنبال باند سرقت باشند تازه میافتن دنبال اینجور موارد که حتی اگر آی پی vps هم باشه باز فردی که پول به حسابش رفته را مقصر میدانند و هیچ وقت نمیان بگن فردی خودش پول به حساب یکی دیگه ریخته
مورد دیدم که فردی عمدا خودش پول به حساب دیگه زده و بعد از اون شکایت کرده و یکجور پاپوش درست کرده
اینجا هم فرد میتونه اعلام کنه که اطلاعاتم را سرقت کردن از بانگ پیگیری کردم و با فردی که پول به حسابش رفته هم تماس گرفتم اما حاضر به برگشت پولم نشده ، اونجاست که کاری میکنند شکر خوردن براش آرزو بشه
مگه میشه یک رقم اشتباه بزنین پول اشتباه بره؟ چنین چیزی ممکن نیستش که. کارت های بانکی طوری هستن که به هیچ عنوان تا محدوده عددی بسیار زیادی به هم شبیه نیستن که ازین مشکلات پیش نیاد. این اتفاقی هم که میگین نیفتاده. احتمالا شما به هر دلیل میخایین که شماره کارت یه بنده خدایی رو که دارین، شماره تماسش رو گیر بیارین. درسته؟ خب چرا با چنین سناریویی آخه؟ راه راحت تری هم هستش.
برادر عزیز چرا ندونسته قضاوت میکنی من خارج کشورم نمیتونم برم شعبه به خونه گفتم برن و از متصدی بخوان که از باجه باهاش تماس بگیرن بهش اطلاع بدن که پولو پس بده
و در ادامه هم نوشتم که شمارشو امروز از یکی از اشناها تو بانک ملت گیر اوردم و تماس گرفتم بار اول جواب داد و دفعات بعد هیچ جوابی نداد و پولو پس نمیده
البته 1 رقم نبوده دو رقم بوده ( ارقام 5 و 6 از راست) و بقیه شماره ها دقیقا کپی هم . اگه باز هم باورتون نمیشه من شماره ها رو براتون میفرستم خودتون چک کنید
4 رقم سوم شماره کارت مقصد :
610433785114aaaa
4 رقم سوم شماره اشتباه :
610433785148aaaa
4 رقم شماره خودم :
610433785148bbbb
کارت های دقیقا مشابه ملت وجود دارن با دو رقم متفاوت
دلیلش رو احتمال میدم خطای ذهن من باشه چون شماره کارت خودم رو حفظم و در روز ده ها بار ازش استفاده میکنم و تو همین رنجه و البته 8 رقم اول اکثر شماره کارت های ملت مشابه هست و من 4 رقم سوم رو به دلیل شباهت به شماره خودم حدس میزنم که به دلیل حواس پرتی از حفظ زدم و به اشتباه شماره خودمو زدم .
انتقال با اینترنت بانک بود نمیدونم چرا به اسم طرف دقت نکردم و یه نیم نگاه به شماره انداختم تایید زدم موقع کپی کردن مشخصات واریز متوجه اسم اشتباه شدم !
فک میکنم نتیجه ای نداشته باش دنبال این کار
البته توی ایران متاسفانه
تا خودتون نباشید توی ایران تلاشتون فایده نداره اگر ایران بودید سریع سیر میتونستید دهنش سرویس کنید یه تنظیم شکایت و عریضه نویسی احظاریه دادگستری دم در خونه طرف تا بفهمه یه من ماست چقدر کره داره دوستی داشتم چند سال پیش مبلغی 800 هزار رو اشتباه واریز کرد به حساب شخصی دیگه هر چی زنگ زد گفت برو هر غلطی میخوای بکن ..اونم شکایت کرد احظاریه دادگستری اومد دم در خونه مثل بچه ادم پول پس دادو افتاد به غلط کردن تازه قاضی میخواست براش زندانی هم ببره اینها تا زور بالا سرشون نباشه کاری نمیکنند وسلامم....