پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آسیاتک برج میلاد پورت 1 گیگابیت + 30 درصد تخفیف
چرا بی ربط میگی ..توی گفتگوی تلگرامی بنده و شما ..( البته خوبه بدونید تلگرام *****ه و نباید ازش استفاده کنید) من لینک همین تاپیک رو دادم و بعد ثبت سفارش کردم..شما سرور فروختی اکانت حذف کردی ..سرورو خاموش کردی ..بعد شما هم می خواهی پیگیری کنی..جالبه ..به من میگید پررو
- - - Updated - - -
نوشتید 7 روز بازگشت وجه...معناشو نمی دونید ننویسید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
بله حتما شما هم درست میگید
- - - Updated - - -
عزیز هر کار دیگه ای بکنی سرویس شما رو باز نمیکنم متاسفانه یاد گرفتید خرابکاری میکنید یا با پروهی تمام میایید میگید ارتباطم چرا ضعیف من وی پی ان زدم طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فروش و یا اتصال به سرور های وی پی ان کاملا غیرمجاز است حالا شما روی ایران این کار رو انجام دادی و از کجا معلوم شاید نت اسکن یا حمله داشتید که پورت تان از سمت دیتاسنتر محدود شده ما روز شنبه حتما پیگیری از مراجع قضایی خواهیم شد چرا که شما از سایت خرید کردید نه از این انجمن که بیایید اینجا با اعتبار ما بازی کنید
خواستید لینکی که از تاپیک توی تلگرام براتون قبل از ثبت سفارش گذاشتم ..اینجا بزارم..یه حرفی نزارید که بهتون بخندن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ak313
چرا بی ربط میگی ..توی گفتگوی تلگرامی بنده و شما ..( البته خوبه بدونید تلگرام *****ه و نباید ازش استفاده کنید) من لینک همین تاپیک رو دادم و بعد ثبت سفارش کردم..شما سرور فروختی اکانت حذف کردی ..سرورو خاموش کردی ..بعد شما هم می خواهی پیگیری کنی..جالبه ..به من میگید پررو
- - - Updated - - -
نوشتید 7 روز بازگشت وجه...معناشو نمی دونید ننویسید
اگر سرویس مشکلی داشته باشد بله نه وقتی بدون محدودیت سرور رو تحویل دادیم معلوم نیست چیکار کردید دیتاسنتر محدود کرده ولی وقتی فکر میکنید مشکل تان در این انجمن حل میشه بسم الله حل کنید
بعدشم من چیزی ننوشتم..بهتون توی پی وی گفتم فردا تست می کنم اگر محدودیت سرعت بود تیکت کنسل می زنم..شما عجله داشتی خودی نشون بدیو سرور خاموش کنی ..اکانت حذف کنی ..پول ما رو بالا بکشی ..اتفاقا این منم که ازتون همین فردا توی سایت نماد ثبت شکایت می کنم..نیازی هم به شنبه نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ak313
بعدشم من چیزی ننوشتم..بهتون توی پی وی گفتم فردا تست می کنم اگر محدودیت سرعت بود تیکت کنسل می زنم..شما عجله داشتی خودی نشون بدیو سرور خاموش کنی ..اکانت حذف کنی ..پول ما رو بالا بکشی ..اتفاقا این منم که ازتون همین فردا توی سایت نماد ثبت شکایت می کنم..نیازی هم به شنبه نیست
حتما انجام بدید من اونجا با مدرک صحبت میکنم موردی نیست
نمی دونم از نطر مدیران این انجمن ایا افشای اطلاعات شخصی کاربرها توسط فروشنده ها تخلف نیست؟ اگر هست پس لطفا پاک کنند
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
حتما انجام بدید من اونجا با مدرک صحبت میکنم موردی نیست
شما یه ماده قانونی بیارید که استفاده از وی پی ان جرم هست ..بنده کل سی تومن رو می بخشم به خودتون
حتما از نظر شما 60 میلیون ایرانی که از ***** شکن استفاده می کنند مجرمن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ak313
نمی دونم از نطر مدیران این انجمن ایا افشای اطلاعات شخصی کاربرها توسط فروشنده ها تخلف نیست؟ اگر هست پس لطفا پاک کنند
کلا اگه شما با ما مشکلی داشتی یه تاپیک جدا باز میکردی وقتی اینطور میایی اینجا میخواهی با برنامه عابرو ریزی بکنی ما هم جوابت رو میدیم مشکلی داشتی تاپیک جدا یا شکایت اینماد دیگه این رفتار بچه گانه چیه نمیدوم والله ...
راستی به خود شما هم گفته بودم که وی پی ان هم روش می خوام بزنم ..پس چرا فروختید و تحویل دادید
- - - Updated - - -
شما طیق گفته خودت که بازگشت 7 روز داره پول ما رو پس بده ..خداحافظ شما ..کلاه ما هم بیفته سمت شما نمی اییم
سرور مجازی امریکاتون که تخفیف نداره ؟؟؟ میگه کد تخفیف برای این محصول نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed9292
سرور مجازی امریکاتون که تخفیف نداره ؟؟؟ میگه کد تخفیف برای این محصول نیست
سلام فقط تخفیف برای اسیاتک ایران است
جناب فروشنده
یا پول ما رو پس بده یا سرویس رو فعال کن.. اگر شما با استفاده ما مشکل داری نهایتاً با قطع سرویس باید پول رو پس بدی.. هر چند طبق گفته خودتون توی 7 روز حق بازگشت وجه وجود داره...