یعنی از لحاظ کد نویسی مشکل داره که 404 میاورد مطالب رو؟
به نظرتون از اون دو قالب کدومش از لحاظ سئو و اصول کدنویسی بهتره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی از لحاظ کد نویسی مشکل داره که 404 میاورد مطالب رو؟
به نظرتون از اون دو قالب کدومش از لحاظ سئو و اصول کدنویسی بهتره؟
اگه واقعا دوست داری سریع بیای اول سرچ گوگل قالب ابان موزیک را استفاده کن سئوی این قالب و کد نویسی اون بسیار عالی و بهینه انجام شده البته سایت های زیادی ازش استفاده میکنن اگه دوست داری با بقیه تعقییر داشته باشه میتونی به یک طراح بگی یکم تعقییرات توش اعمال کنه در کل قالب عالی هست و هم مناسبه فیلمو سریال هم موزیک موفق باشی
اره آبان موزیک رو دقت کردم هر سایتی که گذاشته توی زمان کوتاهی مطالبش اومده بالا .دوس دارم بیام اول سرچ گوگل ولی ابان موزیک خیلی وقته منتشر شده و همه دارن ازش استفاده میکنن حتی وبلاگا و فکر کنم یه جوری برای کاربرا دیگه تکراری شده باشه.
برای همین گفتم یکم تعقییر بده که جذابیت داشته باشه ببین خود منم جدیدا یک سایت زدم و یکم تعقییر دادم قالب را خیلی بهتر شد http://turk-star.ir
شما چقدر هزینتون شد برای این تغییرات؟
تعقییرات را من خودم انجام دادم چیز خاصی نبود در کل هزینه زیادی نمیشه نهایتش 50 اگه بخایین ظاهر را عوض کنین
من قالب های زیادی خرید کردم برای موزیک
حتی ابان موزیک که خرید کردم نسخه پیشرفته هست و نمونش رو سایت ها نیست
قالب های کلکسون طرح (پرشن موزیک) کلا ایراد دارن یعنی الا بری سایت خودشون عضو بشی بالای 100 ایراد داره حالا چه برسه به قالب های فروشیش
ابان موزیک (با پشتیبانی سایت وبیت ) همون محمد فامو پشتیبانی افتضاحی دارن جدیدن هم که سایتشون رو خاستن قالبش رو تغییر بدن و به طور کل ریدن تو سایت و زدن پاک کردن همه چیز رو=))
مثال قالب جوان موزیک رو خریدم بعد گذشت چند ماه هنوز موفق به دریافت لایسنس نشدم
قالب های ماهدیس وب هم نسبتا خوب هستن ولی اپدیت در خد 2 سال یکبار هست
قالب های پارس تم خوب هستن ولی باید یک دستی به سر روش بکشی الان پاپ موزیک داره از قالب پارس موزیک نسخه رایگان استفاده میکنه
قالب های تاپ وردپرس قالب های خوبی داره سایت رزموزیک چند وقط از قالب پارس موزیک داشت استفاده میکرد و پیشرفت خوبی هم داشت
و در آخر شما هر قالبی بگیری باید کمی خرج کنی و نصبت به نیاز هات شخصی سازیش کنی