پاسخ : درخواست سرور اختصاصی مدیریت شده ویندوز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
سلام
با تمام احترامی که برای دوستمون آقا نیما قایل هستم امااگر2 تا بنا بیاریم مدیریتش از آی وب بهتر خواهد بودشاید سخت افزار خوبی داشته باشه اما تجربه ی بدی داشتم باهاش
کد:
cpu : Intel Nehalem Xeon W3530
Ram :12GB
HDD : 2x500GB SATA2
BW : 5000GB
port : 100Mbps
Win server 2008 Standard Edition
قیمت : 520000 تومان ماهانه (برای 2تا)
سلام
والا من 3 سال هست با ای وب کار میکنم مستقیم. نزدیک به 3 تا سرور دولتی در این دیتا سنتر داریم و چند سرور سنگین که ماهانه نزدیک به 2 ملیون تومان هزینه میشه .فایروال سخت افزاری و ... .
برای این سرو رها مدریت لول 3 و 4 را از ای وب درخواست دادیم. کارشون فوق العاده هست.یک بار لود سنگین شده بود خودشون کلاستر کردند و فقط به ما اطلاع دادند.
به هر حال مدریت سرور ه مدریت نشده هست.بله دیر پاسخ میدهند دلیلش هم تعداد بسیار بالای درخواست ها هست.البته من که مشکلی نداشتم و همیشه با iweb کار میکنم.
کاربرانمون هم مشکلی نداشتند
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام
والا من 3 سال هست با ای وب کار میکنم مستقیم. نزدیک به 3 تا سرور دولتی در این دیتا سنتر داریم و چند سرور سنگین که ماهانه نزدیک به 2 ملیون تومان هزینه میشه .فایروال سخت افزاری و ... .
برای این سرو رها مدریت لول 3 و 4 را از ای وب درخواست دادیم. کارشون فوق العاده هست.یک بار لود سنگین شده بود خودشون کلاستر کردند و فقط به ما اطلاع دادند.
به هر حال مدریت سرور ه مدریت نشده هست.بله دیر پاسخ میدهند دلیلش هم تعداد بسیار بالای درخواست ها هست.البته من که مشکلی نداشتم و همیشه با iweb کار میکنم.
کاربرانمون هم مشکلی نداشتند
با احترام
منم لول 3 داشتم اما دوست عزیز من میگم آی وب بده اما کیفیت و سرویس دهی مطلوبی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
تمام افرادی که در حال ارسال آفر هستند توجه کنند که نیاز باز کننده تاپیک رو دقیقاً بررسی کنند و سروری رو که درخواست کردند آفر بدند و همینطوری هرچی که دم دستشون هست رو آفر ندن!
اینجا بازار سبزی فروش ها نیست، یکم رعایت کنید ....!
با تشکر.
ضمن تشکر از پاسخ دوست عزیز
خواهش می کنم به مشخصات اساسی توجه فرمائید . در ضمن قیمت در حد آفر باشد . نه قیمت !!!! لطفا توجه کنید عجله داریم . متشکرم
شما نگفتید برای چه موردی هست بهتر کمک کرد به شما
سلام
فکر میکنم مشخصات مورد نیاز خود رو کامل گفتم . حالا این که برای چه موردی هست متوجه منظورتون نمی شم . فقط قیمت پانل پلسک رو هم جداگانه اعلام بفرمائید . 100 دامین + پاور پک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirHosein
شما نگفتید برای چه موردی هست بهتر کمک کرد به شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
منم لول 3 داشتم اما دوست عزیز من میگم آی وب بده اما کیفیت و سرویس دهی مطلوبی نداره
والا من عرض کردم :) من تا به حال مشکلی نداشتم و طبق تجربه همیشه ای وب را گزینه اول برای پیشنهاد به مشتری در لیست قرار میدهیم.
خوب ببینید خیلی فاکتور ها هست که شاید شما رو دچار مشکل کرده.
در زمینه مدریت سرور های ویندوز واقعا ای وب قوی هست. پلسک جلسات هفتگی برای تمام اعضای شرکت ای وب میگذاره و ... .
یکی از معدود شرکت هایی هست که من دیدم میتونه فناوری کلاستر رو به خوبی پساده سازی کنه.
در هر صورت از این که با کار با این شرکت دچار مشکل شدید من متاسف هستم. انشاالله که در خرید های بعدی بتونن رضایت شما رو جلب کنند
باز کننده تاپیک/ عزیز من شما باید بود جه بدید.دقت کنید شما سرور ویندوز میخواهید با این مشخصات حد اقل باید ماهانه 600 700 هزار تومان هزینه کنید. فایوال سخت افزاری خودش قیمت سرور را 2 برابر میکند.
---------- Post added at 07:48 AM ---------- Previous post was at 07:45 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
تمام افرادی که در حال ارسال آفر هستند توجه کنند که نیاز باز کننده تاپیک رو دقیقاً بررسی کنند و سروری رو که درخواست کردند آفر بدند و همینطوری هرچی که دم دستشون هست رو آفر ندن!
اینجا بازار سبزی فروش ها نیست، یکم رعایت کنید ....!
با تشکر.
دیتاسنتر ای وب سرویس مدریت شده + فایروال سخت افزاری ارایه میکند.
اجازه بدید از نظر سخت افزاری سرور را انتخاب کنند. اگر مایل به کار با دیتاسنتر ای وب بودند میتونن انواع سرویس های فایروال و لول های مدریتی را انتخاب کنند.
من اگر افر دادم به موارد بالا احاطه داشتم که مدریت و فایروال از سرویس های دیتاسنتر هست.
از fdc یا ... من افر ندادم که اصلا خود سرور مشکل دارد. چه برسد به منیج و فایروال و ...
شما چه جوری حساب کردی که 700 تا 800 در اومد ؟؟!!!! دوست عزیز لطفا خواهش می کنم صرفا در صورتی که پیشنهادی دارید ارایه کنید . من کمی عجله دارم . تاپیک سرگردان نشه
ممنون
لطفا از طریق لینک زیر
سرور را انتخاب کنید
Dedicated Servers, Dedicated Hosting; Manage and Unmanaged Server Hosting from iWeb
در step ا میتونید سیستم عامل
فایروال سخت افزاری و رم را انتخاب کنید
قیمت نهایی سمت راست نوشته میشود
به من بگید چه سروری مد نظرتون هست تا بهشما قیمت بهدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nimafire
دوست عزیز نیاز من مشخصه لطفا اعلام قیمت در حد آفر بفرمائید .
در صورتی هم که اینجا ممکن نیست پ خ بزنید . ممنون میشم
سلام
دوستان سرورها تهیه شد .
متشکرم