پاسخ : دریافت بیت کوین رایگان با صبر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ldda company
ببینید ، این روش از یه لحاظ هایی هم قابلیت توجیه کردن داره . به این مورد که اکثرا با خودشون میگن توجه کنید :
خب من دارم روزانه با سیستمم کار میکنم ، چه عیبی داره حالا یه مقدار هم در کنارش بیت کوین استخراج کنم طوری که هیچگونه فشاری به سیستمم وارد نشه. اینطوری شاید بعد از گذشت یه مدت چیزی هم دست منو بگیره .
اما مورد دیگه این هست که اگر به طور مثال شما امروز 0.00001 بیت کوین داشته باشید ، با قیمت کنونی این ارز دیجیتال چیزی حدود 0.06 دلار دست شما رو میگیره ، اما اگر فرض رو بر این بگیریم که در آینده ارزش بیت کوین به 60000 الی 250000 دلار برسه ، ارزش همین 0.00001 میشه چیزی حدود 6 الی 25 دلار ( یعنی بیش از 10 برابر ارزش فعلی! )، ضمن اینکه هر چقدر قیمت و ارزش این ارز افزایش پیدا کنه به همون مقدار هم نحوه استخراجش سخت تر از گذشته میشه ...
پس میبینید ، بر اساس این موارد هست که میشه این روش رو یه جورایی توجیه پذیر عنوان کرد ...
- - - Updated - - -
در کار با این دستگاه ها همه چیز در خصوص سوددهی به یک مورد خلاصه میشه : مصرف برق!
فرض کنید که شما برای هر کیلووات برقی که استفاده میکنید 0.1 دلار مصرف کنید . خب اینطوری فقط سالی 1200 دلار ضرر خاص شامل حالتون خواهد شد!
برای رسیدن به بهترین نتیجه میبایست از پنل های خورشیدی استفاده کرد که بهترین انتخاب هستن و صد البته هزینه اولیه کمی هم ندارن!
درست اما بازم این کار توجیه درآمد 1 بیتکوین در سال با این دستگاه نیست!
اگر دقت کنید من اصلا مصرف برق رو در نظر نگرفتم!
موضوع Profitable بودن این دستگاه هست که ....
این دستگاه در ایران 40 میلیون قیمت میخوره که هر روز داره قدیمی تر میشه دستگاه های جدید معرفی شدند
از طرفی چالش های این کار هست که مثل رشد قارچ گونه ماینر ها و افزایش سختی این کار و....
در خوشبینانه ترین حالت این دستگاه ماهانه 1 تومن با دلار 14 تومنی در امد داره که شما بازم در خوشبینانه ترین حالت 40 ماهه به پولت میرسی
بعد میخواید پنل خورشیدی هم براش تهیه کنید؟
بعد از 40 ماه این دستگاه عملا به نظرم بی استفاده میشه با وضع فعلی که داره بیتکوین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
درست اما بازم این کار توجیه درآمد 1 بیتکوین در سال با این دستگاه نیست!
اگر دقت کنید من اصلا مصرف برق رو در نظر نگرفتم!
موضوع Profitable بودن این دستگاه هست که ....
این دستگاه در ایران 40 میلیون قیمت میخوره که هر روز داره قدیمی تر میشه دستگاه های جدید معرفی شدند
از طرفی چالش های این کار هست که مثل رشد قارچ گونه ماینر ها و افزایش سختی این کار و....
در خوشبینانه ترین حالت این دستگاه ماهانه 1 تومن با دلار 14 تومنی در امد داره که شما بازم در خوشبینانه ترین حالت 40 ماهه به پولت میرسی
بعد میخواید پنل خورشیدی هم براش تهیه کنید؟
بعد از 40 ماه این دستگاه عملا به نظرم بی استفاده میشه با وضع فعلی که داره بیتکوین
دوست گرامی نسل جدیدتر این دستگاه با عنوان " Antminer S9i 14T " با قیمت نهایتا 11 میلیون تومان در بازار آزاد معامله میشه که توان مصرفی معادل 1300 وات رو داراست که حدود 200 وات از نسل قبلی کمتر شده.
ضمن اینکه این نسل نرخ هش 14 الی 18 ترا هش بر ثانیه رو بهتون میده که به مراتب بهینه تر از نسل قبلی هست. پس هزینه 40 میلیون تومانی رو در پی نداره ...
و اما در خصوص ارزش بازار ارز های دیجیتال هم ، امکان اوج گرفتن این بازار طی سال های آتی خیلی بیشتر از نابود شدنش هست! این یک فناوری نوظهور هست و بزودی در تمامی نقاط دنیا همه گیز خواهد شد. شما اگر نگاهی به میزان آگاهی افزاد جامعه از بیت کوین و ... داشته باشید هم میتونید با یک حساب سر انگشتی ساده بدین موضوع پی ببرید ( البته غیر از بررسی های تخصصی که وجود داره در این مورد! )
شما با این سایت سالی 1 دلار هم کاسب نمیشید
این سایت نهایت به کامپیوتر شما 40 هش بده .
که اصلا به استهلاک سیستم نمیارزه . و اصلا نمیارزه .
قبل از این سایت تبلیغ کننید یکم فکر کنید .
هدف این سایت فقط سواستفاده از شما هستش .
اگر این سایت 100 میلیون داشته باشه از 100 میلیون کاربر این سایت یک نفر به پرداخت نهایی نمیرسه اما در عوض این سایت 100 میلیون * 40 هش داره . که براش مفتی ماین میکنن .
مثلا وقتی سی پی یو داره 10% کار میکنه عمرش 10 ساله . اما اگه بشه 100% کار عمرش میشه 7 سال . ارزش داره !؟ ارزش داره !؟
برای اینکه شما در ماه 0.01417 بیتکوین دربیارد که برابر با 93.23 دلار میشه نیاز به 14,000,000,000,000 H/s دارید یعنی 14 TH/s
البته بدون در نظر گرفت کموسیون . و پول برق