پاسخ : درخواست لایسنس LiteSpeed
زمان فعال سازیو نصبش چقدر هست ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shervin110
ممنون از همه دوستان
از این دوستمون تهیه شده ولی بعد از 3 روز منتظریم انجام بده .
نه تلفنی جواب میده و نه پیامی .
سلام
وقتی از فردی که نه سایتی قرار دادن برای خرید و نه معتبر هست با یک ای دی تلگرام که این روزها در فروم زیاد شده خرید کنید نتیجه بهتر از این نمیشه
در صورتی که تمایل داشتید میتوانید مستقیم از سایت اصلی خرید کنید و پرداختش را میتوان براتون انجام بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatanmusic
سلام
وقتی از فردی که نه سایتی قرار دادن برای خرید و نه معتبر هست با یک ای دی تلگرام که این روزها در فروم زیاد شده خرید کنید نتیجه بهتر از این نمیشه
در صورتی که تمایل داشتید میتوانید مستقیم از سایت اصلی خرید کنید و پرداختش را میتوان براتون انجام بدم
سایتشون رو اعلام کردند
niccloud.net
بعد از پرداخت دیدم همون کاربر NicCloud هستند
احتمالا چون یوزر قبلیشون بلوک شده بوده با یوزر جدید و بی نام نشان اومدن
چند روز پیش هم اگر اشتباه نکنم یک تاپیک عدم پاسخگویی برای سرویسهای ارائه شده کاربران انجمن براشون زده بودند
راستش روزی که زدید از ایشون تهیه شد میخواستم بگم خدا به دادتون برسه
چون بنده بار چندمه که شاهد شکایت از ایشون هستم و اصلا نوع آفر دادن ایشون خلاف قوانینه. ایشون اجازه ندارن بدون هیچ توضیحی یه آیدی تلگرامو کپی کنن و برن. حتی لینک دادن تنها به سایت هم خلاف قوانینه.
29-3: جهت ارسال پاسخ در تاپیک درخواست سرویس لطفا شرایط ، جزئیات ، تعرفه ها ، لینک سفارش و در صورت امکان توضیحات مختصری از موارد پیشنهادی را ارسال فرمائید.( ارسال پستهایی تحت عنوان : "با ما در تماس باشید" ، "در خدمتیم" ، ارسال یاهو آیدی و شناسه های مسنجر ، آدرس ایمیل ، دعوت کاربر به ارسال پیغام خصوصی و چت ، تنها قرار دان لینک وب سایت فروش و موارد مشابه ممنوع می باشد ) قرار دادن لینک تاپیک فروش متناسب با نیاز کاربر در وب هاستینگ تالک مستثنی می باشد.
بنده بارها پستهای ایشون رو گزارش کردم ولی متاسفانه اقدانی صورت نگرفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghikhani
راستش روزی که زدید از ایشون تهیه شد میخواستم بگم خدا به دادتون برسه
چون بنده بار چندمه که شاهد شکایت از ایشون هستم و اصلا نوع آفر دادن ایشون خلاف قوانینه. ایشون اجازه ندارن بدون هیچ توضیحی یه آیدی تلگرامو کپی کنن و برن. حتی لینک دادن تنها به سایت هم خلاف قوانینه.
29-3: جهت ارسال پاسخ در تاپیک درخواست سرویس لطفا شرایط ، جزئیات ، تعرفه ها ، لینک سفارش و در صورت امکان توضیحات مختصری از موارد پیشنهادی را ارسال فرمائید.( ارسال پستهایی تحت عنوان : "با ما در تماس باشید" ، "در خدمتیم" ، ارسال یاهو آیدی و شناسه های مسنجر ، آدرس ایمیل ، دعوت کاربر به ارسال پیغام خصوصی و چت ، تنها قرار دان لینک وب سایت فروش و موارد مشابه ممنوع می باشد ) قرار دادن لینک تاپیک فروش متناسب با نیاز کاربر در وب هاستینگ تالک مستثنی می باشد.
بنده بارها پستهای ایشون رو گزارش کردم ولی متاسفانه اقدانی صورت نگرفته
این قانون خیلی وقته رعایت نمیشه و مدیران هم گوششون بدهکار نیست
انجمن را نگاه کنید پر شده از این آفرها
آدرسش به من نزدیک هست .
من حوصله دردسر تمدید و غیرفعال شدن و پیگیری ماه به ماه رو ندارم .
درخواست برگشت مبلغ رو دادم .
از دوست عزیز
جنای آقای taghikhani تهیه شد .
در مدت زمان 5 دقیقه لایسنس فعال شد
بر خلاف کاربر alfapardaz یا همون NicCloud سابق که فرمودند تیکت زده ام تا آقای سنجری فعال کنند . و 4 روز از پرداخت مبلغ گذشته .