iweb عالیه
نمایش نسخه قابل چاپ
iweb عالیه
ممنون دوست عزیز
به هیچ وجه انگلیس برای کار من مناسب نیست
موفق باشی
بله ولی کلو رو اگه ببینید پورت بالای 100 نزده و بدرد من نمیخوره
چک و هلند که کشور بود این وسط نت دایرکت چیکارست؟
... با ....... بزنی نمیره تو نت دایرکت کلو کنه
فک کنم همون fdc مناسب تر باشه! خودتونم که کیفیتش رو مشاهده کردید!
سلام.
لطفاً از تخریب شرکت و سرویس دهندگان در بخش آموزشی به شدت خودداری کنید!!
در حال حاظر نظر شما بدون ارائه هیچ مدرک و علت مشخصی بیان شده که در صورت تمایل شما به ارائه نظریه، شما موظف به ارائه توضیحات تکمیلی هم خواهید بود.
باز کننده تاپیک:
تحریم های جدید آمریکا در راه هست، همه سرویس دهنده های "آگاه" در حال انتقال کاربرانشون به دیتاسنتر های اروپایی هستند که دلیلش رو هم در صورت مشاهده اخبار و دنبال کردن موارد آمریکا متوجه خواهید شد.
همینطور شما نیاز به نیمه وارز دارید (حدوداً مثل Leaseweb) که در این صورت کلاً آمریکا از لیست گزینه های شما حذف میشه و همینطور کانادا (کانادا به عنوان یکی از کشور های زیر مجموعه قاره آمریکا موظف به رعایت کپی رایت هست، لطفاً اطلاعات غلط ندید) و در این حالت بهترین انتخاب شما، از نظر شخصی بنده، میتونه دیتاسنتر های زیر باشه:
Leaseweb
Netrouting
Root.lu
شرکت های نام برده در واقع شرکت هایی هستند که در حال حاظر طرف قرارداد ما در زمینه Colocation هستند و از نظر امکانات و کیفیت کاملاً امتحان خودشون رو پس دادند (به غیر از leaseweb که مشکلت بسیاری داره و تنها به دلیل قیمت پایین قابل تحمل هست و برای کاربران خاص قابل استفاده خواهد بود مثل سرویس دهندگان tunneling و ... که نیاز زیادی به پایداری شبکه 100% و ... ندارند).
با تشکر.