حتی اگه قطعه ای هم بسوزه.فکر کنم خود دیتاسنتر حاضر باشه برای مدتی اون قطعه رو در اختیار شما قرار بده.
همه دیتاسنترها سخت افزار اضافه دارن.بلاخره این امکان هست که قطعات سرورهای خودشون هم بسوزه.
نمایش نسخه قابل چاپ
حتی اگه قطعه ای هم بسوزه.فکر کنم خود دیتاسنتر حاضر باشه برای مدتی اون قطعه رو در اختیار شما قرار بده.
همه دیتاسنترها سخت افزار اضافه دارن.بلاخره این امکان هست که قطعات سرورهای خودشون هم بسوزه.
ای بابا کلا اینجور سرورها مزخرفن
عمده قطعاتی که ما نگه داری می کنیم شامل پاور / کارت شبکه و هارد هست
به ندرت پیش میاد که قطعه دیگه ای بسوزه.
برای حل این مساله ما روی هر سروری که مشتری خودش میگیره برای قطعاتش یا درخواست میدیم که گارانتی شرکت مادر رو بخره بصورت سالانه که مثلا با خود دل سرو کار داشته باشه و از دل بیان سرور رو تعمیر کنند.
یا قطعات اضافه رو خریداری کنه و ما براش نگهداری میکنیم و برای تعمیر یا تعویض دستمزد میگیریم.
یا اینکه قطعه خودمون رو میفروشیم حین تعمیر.
کولوکیشن برای سرورهایی میصرفه که گرون باشن و اجاره کردنشون مقرون به صرفه نباشه در مقایسه با خریدنشون.
من با ساپورت آی وب که صحبت کردم گفت ما یه فضایی بهتون برای نگه داری قطعات اضافه می دیم ولی خودمون فقط قطعاتی که به صورت hot-swap هستند را براتون تعویض می کنیم و به هیچ وجه به قطعات داخلی (قطعاتی که برای تعویضش باید درب سرور باز بشه مثل رم و سی پی یو) دست نمی زنیم و باید خودتون مراجعه کنید