پاسخ : سوال در مورد raid 10 سخت افزاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام. به هیچ عنوان دیتا از بین نخواهد رفت. اطلاعات آرایه علاوه بر حافظه کنترلر، در درایو ها هم ذخیره میشود.
من اینجا پست زدم ظاهرا ناراحت شدن و میگن
پاسخ دیتاسنتر به ما این هستش ، قطعه Raidcontroller باید تعویض شود . در صورت تعویض جهت شناسایی هارد ها باید فرمت صورت بگیرد ...
الان منم باید از خیرش بگذرم 2 سال طول کشید جمعش کردم میگن تو قوانین نوشتیم بکاپ باید بگیری ولی نمیگن نوشتیم رید 10 و اطلاعات از بین نمیره
من پیشنهاد میدم اگر براتون مقدوره باهاشون کنار بیاید . چون معمولا بازیابی داده در این شرایط میتونه هزینه بالایی براشون داشته باشه . اگر اطلاعات خیلی مهم نسیتند و براتون مقدوره از جای بهتری سرویس بگیرید و از خیر اینها بگزرید. کسی از قصد نمیخواد اطلاعات شمارو نابود کنه و برخی از دوستان از رو سادگی این کارو میکنند . بهشون گوشزد کنید همه قوانینشون رو بروز کنند و کاملا در دیدرس بنویسند باید بک اپ خودتون بگیرید. اینطوری افراد دیگه ای هم ضرر نمیکند و شما میشید بانی خیر . یک ایمیل کلی هم به کل کاربران فعلی بدن و بگن ما بک اپ نگه نمیداریم و به عهده مشتری هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masih_enter
من پیشنهاد میدم اگر براتون مقدوره باهاشون کنار بیاید . چون معمولا بازیابی داده در این شرایط میتونه هزینه بالایی براشون داشته باشه . اگر اطلاعات خیلی مهم نسیتند و براتون مقدوره از جای بهتری سرویس بگیرید و از خیر اینها بگزرید. کسی از قصد نمیخواد اطلاعات شمارو نابود کنه و برخی از دوستان از رو سادگی این کارو میکنند . بهشون گوشزد کنید همه قوانینشون رو بروز کنند و کاملا در دیدرس بنویسند باید بک اپ خودتون بگیرید. اینطوری افراد دیگه ای هم ضرر نمیکند و شما میشید بانی خیر . یک ایمیل کلی هم به کل کاربران فعلی بدن و بگن ما بک اپ نگه نمیداریم و به عهده مشتری هست
دعوای ندارم باهاشون بغییر این مشکل از حق نگذرم کوچک ترین مشکلی نداشتن
بلاخراه باید قبول کنم دیتا پرید