دقیقا اگر خواستی باید از فروشندهای معتبر مثل ما خرید را انجام بدهید!
لینک را خدمتون دادم میتونید برید سفارش بدید و فقط تا پس فردا 15درصد تخفیف خواهیم داشت. کد تخفیف هم در آن صفحه موجود میباشد!
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا اگر خواستی باید از فروشندهای معتبر مثل ما خرید را انجام بدهید!
لینک را خدمتون دادم میتونید برید سفارش بدید و فقط تا پس فردا 15درصد تخفیف خواهیم داشت. کد تخفیف هم در آن صفحه موجود میباشد!
موفق باشید
ssl معتبر قیمتش بالای 200 دلار در سال است . اگر هم کسی ارزان و غیر وریفای شده اش را بخواد، رایگان یک ساله زیاد پیدا میشه
دوست عزیز شما مثل اینکه تو توهم هستید و دوست دارید ندونسته یه چیزی رو بگید و بعدش بگید من دیگه نمیام تو این تایپیک و از این حرفها ....
تمام مشتریان ما که براشون اس اس ال با اون قیمت گرفتیم سایتشون موجود هست در صورت رضایت خودشون بیان اینجا اعلام کنند ما سایتشون رو قرار بدیم.
برای اطلاع شما و دوستان دیگه میگم تمام SSL های ما وریفای شده و قانونی هست.
اگر قبل از هر کلمه حرف زدن هم یکم فکر میکردید بهتر بود
آخه دوست عزیز SSL وریفای نشده رو چه شکلی بهش Seal سایت اصلی صادر کننده رو میدن که نشون بده دامنه وریفای شده هست؟؟؟
قبل از حرف زدن فکر کنید.
موفق باشید
اولا چه وقتی من گفتم نمیام تو این تاپیک ، دوما چه وقتی گفتم که ssl شما قانونی نیست ؟ شک دارین به خودتون ؟
حالا که جواب آن دو سوال مرا نداشتید و همینطور هوایی یک حرفی زده بودین عرض کنم که
پیشنهاد من استفاده از خدمات موسسات اصلی و معتبر و شناخته شده است . و یا اینکه خدمات اس اس ال رایگان و یک ساله که بعضی از اونها میدهند . فکر میکنم از خدمات شما معتبر تر باشه .
ضمنا شما که میخواهید انقلاب هاستینگی راه بیندازید در جهان. بهتره برای اول کار قالب آی وب را قالب نزنید!!
شما درست میگید!!
شما جواب جوابهای من رو داشتید، میگفتید تو همونجا ;)
شما یا هرکس دیگه میتونه بره از هر نوع سرویس که میتونه دوست داره استفاده کنه مشکلی نداره.
فل واقعه گفتن هرچی پول بدی همونقد آش میخوری. آشی هم که ما میدیم تن تن خردیم برامون ارزون در اومده میفروشیم به ملت! ;)
فل مجلس شما کلاهت رو محکم بچسب باد نبره نصحیت و پیشنهاد به دیگران جای پیش کش! ;)
خدایا به ما عقلی عطا کن که تصمیم بگیرید قبل از حرف بی هود زدن کمی فکر کند.
حالا تا اون انقلاب چقدر مونده ؟ نزدیک نشده هنوز ؟ ما که پیشاپیش از گردونه حذف شدیم رفت پی کارش