با سلام
دوست عزيز همه انجام ميدن ولي اگه حرفه اي ميخواي عرفان كارش بسيار عالي هست
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
دوست عزيز همه انجام ميدن ولي اگه حرفه اي ميخواي عرفان كارش بسيار عالي هست
اون كه بسياره درسته اينو بد گفتم و ويرايش ميكنم
ولي در حد بسيار عالي نيست؟
بلی درسته حسین جان ولی یه چیز رو یاد آوری کنم که کار هرکس برای خودش مهم هست و چیزی از ارزش های انسانی کسی کم نمیکنه این رو 100%100 مطمین باشید>:d<
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
ایشون چه حرفه ای هستن که کاراشون رو از دیگران الگو میگیرن به خصوصی کارای همت یار:71: خدا وکیلی از نظر من دیزاینر کسی هست که بشینه از بیس کار بزنه نه سورس انگولک کنه:-s
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
مثلا: iran-ps.com
اگه اجازه بدید از اساتیدی که دوستان معرفی کردن ما هم برای مجموعه خودمون استفاده کنیم.ما هم نایزمند چنین متخصصی هستیم.
سلام دوستان ببخشید کمی دیر شد!
از همگی ممنونم که همکاری کردند من اینجا چیزهایی که به ذهم رسید رو لیست می کنم:
- سایتی که می خوایم حدود 3 تا 5 صفحه است (کلا طرح اصلی مهمه صفحات جانبی فکر نمی کنم وقتی بگیره)
- دیزاینی که می خوایم - استفاده از رنگهای جذاب مثل آبی، خاکستری، سفید و سیاه البته ترکیب و در آوردن یک چیز خوب بستگی به طراح داره
- ترجیحا HTML/CSS بدون فلش و ساده - اگر پیشنهادی مثل مثلا Ajax هست جالب می شه
- قالب و طرح همه چی باید طرح خودتون باشه
- گرافیک برای من خیلی مهمه
- نمونه وبسایت هایی رو تو پیغام خصوصی یا ایمیل کسانی که اعلام کرده اند رو می دم تا یک ایده کلی از شرایط کلی بگیرید. البته من خودم هم دقیق نمی دونم که چی می خوام
- فعلا برای سایت انگلیسی و اصلی می خواهیم البته دانستن زبان انگلی چندان مهم نیست.
- در کل اگر یک شمای کلی از نمونه دیزاین پیشنهادی برای من در یک فایل عکس بدید عالی می شه
- و البته تقریب قیمت و همینطور تقریب قیمت برای کارهای جزئی که لازم داریم
- در دسترس بودن هم برای کارها برای من مهمه و همینطور به موقع تحویل دادن.
دوستان من دیزاینر های خوب خارجی هم که برای قیمتی مناسب این کار رو می کنند هم می شناسم ولی دوست دارم با دوستان ایرانی کار کنم
زنده باشید
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
همه دوستانی که اینجا اعلام کرده بودند یا دوستان معرفی کرده بودند اعلام شد! فقط این دو عزیز ایمیلشون رو نداشتم؟ اگر لطف کنید بدید ممنون می شم
زنده باشید
دیزاینر خوب ~ حسین همت یار طباطبایی
در مورد طراح وب که هیچ.اما یکی از بهترین گرافیست های کامپیوتر و فوتوشاپ در استان اصفهان رو میتونم بهتون معرفی کنم.
درس این رشته رو خوندند و در زمینه تبلیغات و گرافیک کامپیوتر فعالیت میکنند.اما میگم در زمینه وب هیچ سررشته ای ندارند...
نقل قول:
mohammadix@gmail.com
اطلاعات تماسنقل قول: