پاسخ : به نظر شما بهترین شرکت در زمینه ارائه هاست داخل کشور(ایران) کدام است؟
متاسفانه سایت های موجود در سرور ایران در خارج از کشور به شدت کند هستند یا کلا باز نمیشن . و قطعا بر روی سئو و کراولر های گوگل تاثیر دارند شما چرا دنبال هاست ایران هستید ؟
از نظر من فرقی نداره از چه شرکتی هاست بگیرید چون وضعیت تمام دیتاسنترهای ایرانی خوب نیست !
پیشنهاد میکنم برای اینکه مطمئن بشین کی بهتره
داخل گوگل سرچ کنید خرید هاست
چون فارسی تایپ کردین شرکت های ایرانی هاستینگ رو از نظر سئوی قوی و سابقه بالا نشون میده
جدا از ads ها که تبلیغات خریدن از گوگل از نظر قدرت و پشتیبانی ایران سرور واقعا پیشنهاد میشه
من 4 ساله مشتریشون هستم و واقعا راضی بودم
سلام به نظرم هاست ایران در کل بهتره ولی گرونه
از همه عزیزان که نظر دادن تشکر می کنم. لطفا توجه داشته باشید که هاست های ایران معمولا برای سایت هایی استفاده می کنیم که مخاطب داخل کشور دارند و قطعا مخاطب خارج کمتر اهمیت داره و سرعت و پینگ به خارج خیلی مهم نیست.
تو پست اول هم ذکر کردم که نظر سنجی صرفا بین سایت هایی هست که با سرچ تو گوگل در صفحات اول هستند و یا به هر نحوی کاربران بیشتری با این سایت ها آشنایی دارند و این دلیلی نیست که بقیه شرکت ها ضعیف تر هستند یا کیفیت بهتری ارائه نمیدن! پس لطفا صرفا با این دید در نظر سنجی زیر شرکت کنید:
https://goo.gl/forms/UySeBxHFzWe92cKt2
بنظر من پارسوا هاست خیلی کیفیت خوبه
هاست دی ال عالی هست من تجربش رو داشتم هم سرعت پاسخگویی در واقع حرف ندارند برابر قیمتی که میدید ارزشش رو داره اگر وبسایتتون میخاید پیشرفت کنه و ثابت باشی و هر ماه دنبال میزبانی جدید نباشی هاست دی ال رو بهت پیشنهاد میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsooa
بنظر من پارسوا هاست خیلی کیفیت خوبه
با قالب رایگان و سیستم سایت رایگان و اس اس ال رایگان و خرید پنل نمایندگی بهترین کیفیت رو داری؟ منم بهترین انسان روی زمینم. اینو خودم نمیگم بلکه خودم میگم!