پاسخ : درخواست کانفیگ nginx
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr-Pro
لطفا تلگرام پیام بدید سرور رو بررسی کنیم . از کجا مطمئن هستید که مشکل از nginx هست ؟
@MrPro8838
یه فرد دروغ گو و شیاد 2 تا سایت به بنده جهت نمونه کار دادن روی هاست دی ال بودن که به ادعای ایشون کانفیگ کردن دادن به مدیر سایت در صورتی که دروغ و دروغ اون سایت ها از 3 سال پیش نزد هاست دی ال سرویس دهی میشدن که هاست دی ال فکر نمیکنم کانفیگشو بده یه بچه مدرسه ای.
نمیدونم بعضیا چرا به شعور طرفشون توهین میکنن
پاسخ : درخواست کانفیگ nginx
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kavoshpayam
یه فرد دروغ گو و شیاد 2 تا سایت به بنده جهت نمونه کار دادن روی هاست دی ال بودن که به ادعای ایشون کانفیگ کردن دادن به مدیر سایت در صورتی که دروغ و دروغ اون سایت ها از 3 سال پیش نزد هاست دی ال سرویس دهی میشدن که هاست دی ال فکر نمیکنم کانفیگشو بده یه بچه مدرسه ای.
نمیدونم بعضیا چرا با شعور طرفشون توهین میکنن
شیاد خودتی و هفت جد آبادت ! بنده 7 سال هست با مدیران این سایت هایی که نمونه دادم کار کردم و بیش از 5 سرور اختصاصی براشون کانفیگ کردم . بهتون گفتم به مدیر سایت ها پیام بدید چک کنید اومدی اینجا چرت و پرت مینویسی ؟ اینکه الان سرور ایران دارن یعنی از ابتدای عمرشون رو ایران بودن ؟ قبل از اون سرور نداشتن و کانفیگر نداشتن ؟ تو کی هستی که من بخوام برای گرفتن کانفیگ سرورت خودم رو کوچک کنم آمار الکی در بیارم . سایت هایی که برای نمونه ارسال کردم کانال تلگرام دارن آی دی ادمینم تو بیو هست . بهت میگم پیام بده چک کن ! چتت با من تموم نشده اومدی اینجا پست میذاری ؟ اسم خودت رو گذاشتی انسان که بی مدرک کسی رو قضاوت میکنی ؟ هیچ دلیلی نمیبینم به امثال کسی مثل تو جواب بدم ولی چون اومدی تو انجمن پست گذاشتی این جواب رو میذارم که سوء تفاهم برای سایر عزیزان نشه . سوزش بیشتر از اینه که من چندین سال هست با ادمین اون سایت ها کار کردم حتی زمانی که اسم سایتشون اصلا اسم های فعلی نبوده بعد شما خودت رو عقل کل در نظر گرفتی چون اومدی دیدی الان از فلان جا سرور ایران داره یعنی من آمار الکی دادم . واقعا آدم میمونه بعضی وقتا .