پاسخ : نیاز به سانسور کننده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
مسئله برش نیست... نرم افزار برش بدون اینکد مجدد هم boilsoft spilitter هست که همه آشنایی دارن... مسئله بازبینی و زمان سانسور و همچنین هزینه های دانلود و آپلود هست. شما اگه با قیمت کمتری برای ایشون میتونی انجام بدی بهشون پیشنهاد بده. قیمت کمتر از 8000 تومن کسی میده که قبلا اینکار انجام نداده باشه
دوست عزیز من اگه وقت کنم برای سایت خودم اینکارو بکنم
جسارت نمیکنم. ولی دانش شما خیلی پایینه که برای سانسور میخوای با BS Splitter کار کنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enable
دوست عزیز من اگه وقت کنم برای سایت خودم اینکارو بکنم
جسارت نمیکنم. ولی دانش شما خیلی پایینه که برای سانسور میخوای با BS Splitter کار کنی.
خب شما که دانشمندی نرم افزار بدون ری اینکد معرفی کن که بقیه هم استفاده کنند.
من 7 میگیرم اگه بدون انکد باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seraj654
مسئله برش نیست... نرم افزار برش بدون اینکد مجدد هم boilsoft spilitter هست که همه آشنایی دارن... مسئله بازبینی و زمان سانسور و همچنین هزینه های دانلود و آپلود هست. شما اگه با قیمت کمتری برای ایشون میتونی انجام بدی بهشون پیشنهاد بده. قیمت کمتر از 8000 تومن کسی میده که قبلا اینکار انجام نداده باشه
اسم نرم افزار SolveigMM Video Splitter هستش که فقط باهاش برش میدید.فیلم رو اضافه میکنید برش میدید و فیلم رو در فرمت خودش با حجم کمتر یه جا ذخیره میکنه بدون اینکه معطل بشید .من خودم تمام فیلم و سریالامو با این نرم افزار سانسور میکنم به شدت کارآمد و عالیه حتی یکی از نسخه هاشم فارسی کردم خودم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MAHDITX
من 7 میگیرم اگه بدون انکد باشه
تشریف بیارید خصوصی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
filmbazz
اسم نرم افزار SolveigMM Video Splitter هستش که فقط باهاش برش میدید.فیلم رو اضافه میکنید برش میدید و فیلم رو در فرمت خودش با حجم کمتر یه جا ذخیره میکنه بدون اینکه معطل بشید .من خودم تمام فیلم و سریالامو با این نرم افزار سانسور میکنم به شدت کارآمد و عالیه حتی یکی از نسخه هاشم فارسی کردم خودم
- - - Updated - - -
تشریف بیارید خصوصی
SolveigMM Video Splitter هم اینکد مجدد انجام میده و روی بیت ریت ویدئو تاثیر میزاره و به علاوه از چندین استریم ویدئویی یا صوتی و همچنین زیرنویس پشتیبانی نمی کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ُSavash
حجم کار چقدره ؟ چند اپیزود؟
پیدا شد با تشکر از همه با کاربر MAHDITX به تفاهم رسیدم