پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان [ پــردازش تک ] | تـخفیف استثنایی! | رم 2 گیگابایت فقط 35,000 تومان | گارانتی بازگشت وجه " فروش بصورت محدود "
من این پیام آخر رو دیر خوندم و اشتباه کردم به اینماد اعتماد کردم..نزدیک 15 روزه هیچ جوابی از ایشون دریافت نکردم.. نه تلگرام و نه تیکت.نمیدونم ادمین ها برای چی این افراد رو نگه میدارن در انجمن.در اینماد شکایت کردم که ایشون جواب نمیده، اما اینماد پیام منو فرستاده واسه این شرکت که جواب نمیده و منتظر جوابشه :| دیوونه خونست قشنگ..امیدوارم پلیس فتا iq ی بهتری داشته باشن.هزینش واسم مهم نیست.. اما همه ی ما برای ساختن کشوری بهتر، مسئولیم.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان [ پــردازش تک ] | تـخفیف استثنایی! | رم 2 گیگابایت فقط 35,000 تومان | گارانتی بازگشت وجه " فروش بصورت محدود "
بنده از ایشون سرور مجازی ایران داشتم
از 30 روز، 15 روز قطعه، پشتیبانی هم زیر 0
من با ایشون چندین ماه هست کار میکنم . قبلا هیچ مشکلی نبوده و همیشه همکاری کردن و سر موقع هم جواب میدادن ... البته الان چند روزه جواب نمیدن . من هم ازشون سرور دارم .
امیدوارم اتفاقی براشون نیفتاده باشه ...
2 فایل پیوست
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان [ پــردازش تک ] | تـخفیف استثنایی! | رم 2 گیگابایت فقط 35,000 تومان | گارانتی بازگشت وجه " فروش بصورت محدود &
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehranp
من با ایشون چندین ماه هست کار میکنم . قبلا هیچ مشکلی نبوده و همیشه همکاری کردن و سر موقع هم جواب میدادن ... البته الان چند روزه جواب نمیدن . من هم ازشون سرور دارم .
امیدوارم اتفاقی براشون نیفتاده باشه ...
از اوایل محرم کاری نکردن ایشون..
تلگرام هم فقط یک بار جواب دادن که دیگه پیگیری نکردن.
از last seen resently نوشته بودن مشخصه که کمتر از 3 روز همیشه به تلگرام سر میزنه.
پس عمدا بی توجهی میکنه.
فایل پیوست 38668
فایل پیوست 38667
1 فایل پیوست
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آلمان [ پــردازش تک ] | تـخفیف استثنایی! | رم 2 گیگابایت فقط 35,000 تومان | گارانتی بازگشت وجه " فروش بصورت محدود &
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
xhdix
از اوایل محرم کاری نکردن ایشون..
تلگرام هم فقط یک بار جواب دادن که دیگه پیگیری نکردن.
از last seen resently نوشته بودن مشخصه که کمتر از 3 روز همیشه به تلگرام سر میزنه.
پس عمدا بی توجهی میکنه.
فایل پیوست 38668
فایل پیوست 38667
کلیه مدارک مورد نیاز جهت ثابت کردن کلاهبرداری ایشان و البته دریافت خسارت ، به اینماد + پلیس فتا ارسال شد
اینم از پیغام امروز ظهر ایشون :
فایل پیوست 38669
کسی که اینماد می گیره ، و چنین بازی ای رو می خوات شروع کنه ، مشکلی نیست ، درخدمتش هستیم .
سلام
شما بالاخره نتیجه ای گرفتین؟
مشکل از این آقایون نیست ! این افراد وقتی میبینن جاده بازه برای خودشون همه کار میکنن . مشکل از مدیران این انجمنه که راه رو برای همه باز کرده تا هر کس هر کاری دلش میخواد کنه . منم الان میتونم بیارم یه تاپیک بزن فروش فلان سرور ! کی به کیه ؟ به نفر هم ازم سوال نمیکنه چی داری چی نداری که میخوام تاپیک بزنی.
وب هاستینگ تالک مقصره که میزاره هر کسی بیاد تاپیک فروش بزنه !
گر کسی میخواد چیزی بفروشه اولا باید یه لولی داشته باشه و برای بدست آوردن اون لول باید هزینه قابل قبولی پرداخت کنه تا بتونه تاپیک فروش باز کنه اینجوری هر کسی از راه رسید نمیتونه بیاد محصول بفروشه.
دوم برای هر تاپیک باید ماهیانه دوباره یه هزینه بده و تا وقتی که اون تاپیک بازه اون هزینه باید ماهیانه پرداخت شه.
اینجوری آدمایی میان محصول میفروشن که تو کارشون جدین !
و این بازی همچنان ادامه دارد....!
خب برادر من تاپیک میزنن کسی شمارو مجبور نکرده که از ایشون خرید کنید .
اول گول قیمت میخورید و بعد هم که طرف غیب میشه و پاسختون رو نمیده میاین هر چیزی بار انجمن و فروشنده میکنین!
یعنی شما حاضرید از هر کسی خرید کنید جز افراد معتبر / خب معتبرها مشخص هستند چرا از اونا نخریدید ؟!
نماد اعتماد دلیلی بر معتبر بودن یک فروشگاه نیست / قبلا که نماد اعتمادی درکار نبود اعتمادها بیشتر و قویتر شکل میگرفت
ممنون از پاسختون
البته اگه خود فروشنده به اندازه ای مردانگی داشت که جواب میداد بهتر بود
اینکه این تاپیک هنوز فلگ نشده و اینمادشونم فعاله عجیبه چون خیلیها ممکنه تا آخر پست را نخوانند و دوباره به دام این شیاد بیفتن
مهم
متاسفانه ایشون به هیچ نحوی پاسخگوی مشتریان نیستند و نه تیکت جوب میدن و نه تماس
سرویس ما الان چهار روزه که قطعه ولی هیچ پاسخی از ایشون نمی گیریم
رفتار ایشونم فقط قبلی از خرید حرفه ایه و بعد از خرید به هیچ عنوان هیچ تعهدی ندارن
نه تماس جواب میدن و نه هیچی دیگه
تنها اسمی که میشه روی ایشون گذاشت کلاهبرداره