پاسخ : در مورد شرکت داده پرداز نت افروز اطلاعاتی دارد ؟ ( xzn.ir )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
refigh
روی رسلری که درخواست دارم اتقاقا دی ان اس اختصاصی و ای پی اختصاصی سفارش دارم که کاملا مستقل باشه و هیچ مشخصات از اینکه من رسلری هستم مشخص نباشه
ولی این سرور مجازی مدیریت شده که می فرمایید هی منو وسوسه میکنه /:)
شما به دنبال مخفی شدن هستید.
بنده مشکلات اسپم میل، نت اسکن و ... را ذکر کردم که روی هاست اشتراکی است - شما 100 تا آیپی اختصاصی جدا هم روی سرور بگیرید اگر کل سرور مشکل بخورد سرویس شما هم مشکل میخورد.
از دید مخفی شدن رسیلری این موارد ذکر نشد.
وسوسه چرا ،کمی بیشتر تحقیق کنید به هر مورد رسیلری یا سرور مدیریت شده اطمینان پیدا کردید همان را تهیه کنید - با شک کاری را شروع نکنید.
باتشکر
روی سرور مجازی هم به راحتی مدیر سرور میتونه پسورد شما رو ریست کنه و به تمامی دیتای شما دسترسی داشته باشه
این رو جهت اطلاع گفتم که تو ذهنتون بمونه هر وقتی خواستید دیتا دست خودتون باشه یا سرور مجازی رو مستقیم از پنل خودتون از دیتاسنترها بگیرید مثل کلودهای هتزنر
یا سرور اختصاصی میگیرید اونم در پنل خودتون که زیر دست کسی نباشه.
گیر آوردن یک ریسلری خوب خیلی سخت شده یا این اوضاع یورو
و اینکه قبل از خرید از فروشنده بپرسید هر اکانت در ریسلری شما چقدر رم و CPU داره قبلش یک اکانت تست بگیرید و در سی پنل از Server Information چک کنید ببینید وضعیت پر بودن cup رم سرور چقدر هست؟
در نهایت خودتون وی پی اس بگیرید و نهایت 200-300 تومن هم بدین براتون فرد کار درستی کانفیگ کنه و خودتون ریسلر و هاست بدین با خیال راحت و کیفیت هم زیر دست خودتون هست.
دیگه هر ماه جا به جا نمیشید و مشتریاتون هم شب سر راحت زمین میزارن
پ.ن
شرکتی هم که مد نظرتون هست (xzn.ir) سالهاست اینجاست و فعالیت میکنه و پشتیبانی سر وقتی دارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
روی سرور مجازی هم به راحتی مدیر سرور میتونه پسورد شما رو ریست کنه و به تمامی دیتای شما دسترسی داشته باشه
این رو جهت اطلاع گفتم که تو ذهنتون بمونه هر وقتی خواستید دیتا دست خودتون باشه یا سرور مجازی رو مستقیم از پنل خودتون از دیتاسنترها بگیرید مثل کلودهای هتزنر
یا سرور اختصاصی میگیرید اونم در پنل خودتون که زیر دست کسی نباشه.
گیر آوردن یک ریسلری خوب خیلی سخت شده یا این اوضاع یورو
و اینکه قبل از خرید از فروشنده بپرسید هر اکانت در ریسلری شما چقدر رم و CPU داره قبلش یک اکانت تست بگیرید و در سی پنل از Server Information چک کنید ببینید وضعیت پر بودن cup رم سرور چقدر هست؟
در نهایت خودتون وی پی اس بگیرید و نهایت 200-300 تومن هم بدین براتون فرد کار درستی کانفیگ کنه و خودتون ریسلر و هاست بدین با خیال راحت و کیفیت هم زیر دست خودتون هست.
دیگه هر ماه جا به جا نمیشید و مشتریاتون هم شب سر راحت زمین میزارن
پ.ن
شرکتی هم که مد نظرتون هست (xzn.ir) سالهاست اینجاست و فعالیت میکنه و پشتیبانی سر وقتی دارند.
در صورت نیاز به مواردی که باعث نگاریتون هست، با ما تماس بگیرید.
خرید کنسد عزیز معتبر و خوبه .
در مورد هک شدن که دوستان گفتن در جریان کانفیگ هاشون و ... نیستم که اظهار نطر کنم
سلام . شرکت معتبر و خوبی هستن .
از لحاظ امنیت و ... هم هیچ وقت هیچ چیز 100 % نیست !!!
ما هم مثل سایر دوستان به شما پیشنهاد سرور مجازی میدیم و در مرحله بعد نمایندگی .
سلام
شرکت خوبی مدت ها پیش ازش سرویس داشتم ازپشتیبانیشون وهاستشون واقعا راضی بودم
سلام
چون گفتید پشتیبانی براتون مهمه،بنده مدتی پیش با ایشون همکاری کوتاهی داشتم که بعد از آخرین پیامم به ایشون هیچ جوابی ندادن و به کل غیبشون زد.
من به آدمای این مدلی به هیچ عنوان اعتماد نمی کنم.
دیگه تصمیم با شماست.
پسر خوبیه و انصافا پشتیبانی عالی داره ..کیفیت و اب تایم سرورهاشم 100 درصد هست ولی بنده به دلیل بالا رفتن نرخ ارز مجبور شدم باهاشون کنسل کنم سرویس هام رو و از جای دیگه گرفتم چون نرخ قیمت هاشون رو شدید افزایش داده و از حد توان مالی من خارجه
سلام
این شرکت خیلی وقته که داره کار میکنه تا اونجا هم که یادمه پشتیبانی خوبی هم داشتن.
درود
xzn.ir تایید میشوند .
اگر بدنبال امنیت هستید همانطور که همکاران فرمودند هاست اشتراکی تهیه نکنید.بهترین گزینه برای شما خرید سرور مجازی + فضای بک آپ میباشد.