1 فایل پیوست
پاسخ : فروش بازی های html5 (اختصاصی)
پرام ریخت، تنها کدی که اختصاصیه تو این بازی که پیوست کردی اینه <center>id telegram: bn_abolfazl</center> حاجی تو حتی نمیتونی یه پست رو بدون غلط املایی بنویسی بعد الان اومدی میگی 1500 تا بازی ساختم.
اون فایل رو هم که همین الان پاک کردی رو پیوست میکنم فک نکنی خبریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
be099
اینا الگو نیست این کپی محض
پلی کردن swf به وسیله ی javascript یا دیکد کردن و تبدیل به html5 کد نویسی محسوب نمیشه
دلیل اینکه خودتون نمیرید بفروشید هم اینه که اصلا اجازه ی فروش بهتون داده نمیشه چون کپیه
حالا شما 30 تا در روز نه 3000 تا اینجوری بساز
اولا شما اگر میتونید یه نمونه مشابه من بسازید من خودم ازتون خریدارم
دلیل اینکه من نمیرم خودم بفروشم اینه که تا حالا با envato کارنکردم درضمن تحریمم هستیم الان همین سید رضا بهم گفت خیلی از پولامو بهم ندادن چون فهمیدن ایرانی هستیم
هیچ تجربه ای از فروش در اینجورسایتا ندارم
اگرشما تجربشو دارید بیاید به من کمک کنید که بفروشم
زیرآب زنی رو بزارید کنار به همین خاطره که پیشرفت نمیکنیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
پرام ریخت، تنها کدی که اختصاصیه تو این بازی که پیوست کردی اینه <center>id telegram: bn_abolfazl</center>
برادر عزیز بازی رمزنگاری شده هست وقتی دارم بصورت رایگان و فراگیرمنتشر میکنم نمیام که خوده کد و متن باز منتشر کنم خواستی ببینی بیا پیغام خصوصی برات بفرستم یا بیا تلگرام
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nevergotme
پرام ریخت، تنها کدی که اختصاصیه تو این بازی که پیوست کردی اینه <center>id telegram: bn_abolfazl</center> حاجی تو حتی نمیتونی یه پست رو بدون غلط املایی بنویسی بعد الان اومدی میگی 1500 تا بازی ساختم.
اون فایل رو هم که همین الان پاک کردی رو پیوست میکنم فک نکنی خبریه
مهندس من هیچ فایلی رو پاک نکردم تواولین پستم هنوز نمونه کار هست
*یه چیزی که دوستان باید از نمونه بدونن و نادانسته به ما خرده گرفتن... اینه که اون لایه اولی که شما میبیند یک لایه محافظ از کد های بازی هست که با جاوا اسکریپت رمز نگاری شده.
دوست عزیز کد js که تو فایل نمونه هست شدیدا کد ماشینی و هر جور نگاه کردم کاملا مطابق تبدیل as3 به html
به هر حال فرض بر کد نویسی اختصاصی
این کار نمی تونه در codecanyon و سایر فروشگاه های معتبر قرار بگیره چون هر کاری کنید کپی حساب میشه
اگر قصدش داشته باشید باید به هر صورتی که مقدور باشه براتون کارکتر های اصلی تغییر بدید تا جای ممکنه زمینه بازی هم تغییر بدید "که چک کردم با تغییر چند تا عکس میتونید قشنگ محیط تغییر بدید"
بجای گزاشتن کپی رایت Barzegaran بر روی متغییر و ... هم یه کپی رایت در منو اصلی بزارید بهتره
بعدش در خواست قرار دادن توی codecanyon حداقل معقول تر میشه
اما اگر مشکل جسمانی و .... اجازه این تعییرات نمیده باید از خیر فروشگاه های خارجی بگزید چون شدیدا احتمال مسدود شدن اکانت وجود داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
data20
دوست عزیز کد js که تو فایل نمونه هست شدیدا کد ماشینی و هر جور نگاه کردم کاملا مطابق تبدیل as3 به html
به هر حال فرض بر کد نویسی اختصاصی
این کار نمی تونه در codecanyon و سایر فروشگاه های معتبر قرار بگیره چون هر کاری کنید کپی حساب میشه
اگر قصدش داشته باشید باید به هر صورتی که مقدور باشه براتون کارکتر های اصلی تغییر بدید تا جای ممکنه زمینه بازی هم تغییر بدید "که چک کردم با تغییر چند تا عکس میتونید قشنگ محیط تغییر بدید"
بجای گزاشتن کپی رایت Barzegaran بر روی متغییر و ... هم یه کپی رایت در منو اصلی بزارید بهتره
بعدش در خواست قرار دادن توی codecanyon حداقل معقول تر میشه
اما اگر مشکل جسمانی و .... اجازه این تعییرات نمیده باید از خیر فروشگاه های خارجی بگزید چون شدیدا احتمال مسدود شدن اکانت وجود داره
ممنون بسیار ارزشمند بود :x
این کد اصلی نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abolfazlll
ممنون بسیار ارزشمند بود :x
این کد اصلی نیست
یعنی چی کد اضلی نیست؟
به قول خودتون کد اصلی همین بازیو بزارین ببینیم
منتشر کردن ی بازی از 5000 تا چیزی ازتون کم نمیشه ک