پاسخ : از اینترنت میتوان برجی 2/500/000 در امد کسب کرد؟
خیلی شیرین :) یه سیستم 10-15 تومن بخر با یه نت خوب بشین استریم کن ولی ولی ولی و ولی خوب بازی کنی روزی 300-400 تومنم دونیت میشی حتی روزی امکان داره 10 میلیون هم دونیت بشی مورد زیاد داشتیم رو رقم بالا اینم یه راه که دو ماه نشده به سودی میرسی البته گیم های مطرح با توجه به اولویت 1- فورت نایت 2- پابجی 3-سی اس گو 4- لول 5- دوتا دو 6- فارکری - جی تی ای - راست
تو این گرونی و بی ثباتی ارزو فی لترینگ (بیان ببرنت زندان به بهونه ها مختلف) و تحریمو .... تو ایران نمیشه ولی خارج میشه
سلام، اول باید عرض کنم اگر اینجا کسی چیزی بلد باشه یا کسب درآمدی داشته باشه نمیاد به بقیه بگه که اونا رقیبش بشن، از طرفی اگر شما خودت کمی داخل اینترنت جستجو کنی به نتایجی میرسی که همهٔ جوابها در اون هستش، الان بنده چند ماهی هست که دارم از یک سایت خارجی ماهانه ۱۰۰۰ دلار دریافت میکنم، چرا؟ چون ۱ هفته شبانه روز تحقیق کردم و آخر هم به نتیجه رسیدم، حالا چطوری و از کجا بماند و با یکی از این شرکتهای ارائه دهنده مستر کارت قرارداد بستم که هر ماه واسم حساب سایت رو خالی میکنن و به ریال ایران به حساب خودم واریز میکنن، که تقریبا با کارمزدی که از من میگیرن در ماه ۸ میلیون تومن دارم و همین قدر کافی هستش و در کنارش مشتری ارسال بازدید هم دارم، یعنی ۲ کار همزمان با هم، داخل هر کشوری که باشی اگر کمی مغزت کار کنه و کمی حوصله داشته باشی میتونی درآمد خوبی داشته باشی، موفق باشی
نقل قول:
راستی یه سوال
گفتی خارجی از سایتای خارجی چطورمیشه کسب درامد کرد.دلار یورو پوند میشه؟خیلی سواد میخواد ؟
همین الان برید اسکریپت های envato رو ببینید. نسخه کرک شده اونا هم توی اینترنت هست
متوجه میشید اسکریپت ها و افزونه هایی که اونجا گزاشته میشه ساختنشون سخت نیست!
پس اونجا کار کنید. مثلا اگه روزی ۱۰ دلار هم سود خالص داشته باشید میشه روزانه ۱۰۰ هزار تومان
من خودم چون زبان انگلیسی فول نیستم، حساب ارزی هم ندارم، تخصص در حد اساتید بزرگ هم ندارم، از چند نفر کمک میگیرم و به هر کدوم ۱۵ درصد میدم
سایت های زیادی واسه کسب درآمد توی اینترنت هستند که میتونید پیدا کنید
غلامی باز ک تو اومدی؟ این ملت هم تورو نمیشناسن چ با جدیت جواب سوالت رو میدن : ))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad031
غلامی باز ک تو اومدی؟ این ملت هم تورو نمیشناسن چ با جدیت جواب سوالت رو میدن : ))
این دفعه دیگه در تصمیمم جدی هستم .میخواهم کسب درامد از اینترنت را شروع کنم.خواهشا یه پیشنهادی بده.
- - - Updated - - -
از سروش چگونه میشه درامد کسب کرد.؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
من از ۱۰-۱۱ سالگی شروع کردم به فعالیت در زمینه دلخواهم. الان بعد از ۱۰ سال هنوز درامدم در ایران اینقدر نیست.
از اول تابستان تا حالا بالای ۱ میلیون پول سرویس ها و اینترنت و... دادم اما ۱۰۰ هزار تومان هم درامد در داخل کشور نداشتم
دیگه اوضاع خیلی خراب شده! مردم پول ندارند! پول کشور ما بسیار بسیار بی ارزش شده! رقیب ها زیاد شده! کلی مشکلات به وجود اومده
مگر اینکه واقعا در یه زمینه تخصص داشته باشید و زبان انگلیسی تون خوب باشه و به خارجی ها سرویس بفروشید. پولی رو که به یه گدا میدن ارزشش به اندازه یک ماه درآمد یه مهندس ایرانیه
سلام چطوری . وارد کار صادرات خدمات به خارجی ها بشید . ماهی 500 دلار پارسال مبلغی نمی شد الان خودش 5 میلیونه ..
اینطور که من متوجه شدم
بخشی از عمرتون رو هر 3 ماه یکبار در وب هاستینگ تالک هدر دادین