پاسخ : فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mibfa
سلام
انشالله در نسخه 3 شاهد اين مورد خواهيد بود
موفق باشيد
در چند ماه اينده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arte
ایشالا !
باگ هاش به کجا رسیده ؟
patch میشه ؟؟؟
ممنون
گزارش باگ بديد تا برطرف بشه . تا حالا هر مورد بوده و گزارش داده شده باشه برطرف شده:101:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mami
قیمت ها خیلی خوبه ممنون
بله . ولي مخصوص کاربراني هست که حداقل 6 ماه در بخش ايرنيک همکار ما بوده اند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
جریان باگ چیه ؟ مگه باگ داره ؟
من میخوام تهیه کنم ، اگر مشکلی داره بگید لطفا :)
باگ داشته و برطرف شده ولي تصميم با شما هست و شما هم اگر شرايط را داريد ميتوانيد سفارش بدهيد
مطالعه کنيد : http://www.webhostingtalk.ir/f43/201...tml#post196388
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
ارژینال هست ؟
بله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostgozar
مشخص نیست کی نسخه 3 میاد؟
چند ماه اينده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
ارژینال هست که که لایسنس داره دیگه :)
دقيقا
پاسخ : فروش ويژه اسکريپت سيکما نسخه 1.7 با قيمت ويژه مخصوص همکاران و دوستان فعال ما در ايرنيک
امکان ارتقا به نسخه 3 وجود داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
---
امکان ارتقا به نسخه 3 وجود داره ؟
بله . امکان ارتقا به نسخه 3 وجود داره . البته بر اساس شرايط ذکر شده در فايل pdf
موفق باشيد
آقای عبادی یک سوال :
وقتی این اسکریپت روی سایت نصب کنیم ، دیگه کاربر میتونه به صورت 100% آنلاین دامین ir ثبت کنه ؟؟؟
یعنی میشه یک چیز تو مایه های : پرشین رجیستر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
آقای عبادی یک سوال :
وقتی این اسکریپت روی سایت نصب کنیم ، دیگه کاربر میتونه به صورت 100% آنلاین دامین ir ثبت کنه ؟؟؟
با سلام و درود بیکران
خیر , این امکان تقریباً اواخر امسال میسر خواهد بود زمانی که بحث زیر نمایندگان ایر نیک برداشته شود.
به صورت رایگان پچ برای به روز رسانی کردن و اضافه شدن این قسمت به سیستم ارائه میشه.
در کل اینم بگم سیکما سیستمی است که حدود 5 تا 6 سالی است که از تولد نسخه 1.5.0 آن که مرتب باگ گیری شده تا نسخه 1.7.9 رسیده است میگذرد و مدام در حال باگ گیری بوده. من از سال 1383 دارم استفاده میکنم و مشکلی نداشتم و حتی زمانی که هکر های وهابی بودند و شروع به هک سایت های ایرانی ها کرده بودند سایت بنده جز لیستشون بود اما نتونستند هک کنند.
هیچ سیستمی بدون باگ نیست و امنیت هیچ سیستمی صد در صد نیست.
داشتن باگ طبیعت هر سیستم و هر سایتی است.
به جای جنگیدن و پایین کشیدن بهتره کمک کنیم که غنی بشیم که به whmcs رو نیاریم که یک نرم افزار خارجی است.
موفق باشید.
به به علیرضا عزیز
خوب هستی ؟؟
چون شما میگی مشکل نداره من قبول میکنم
اگر کسی دیگه میگفت سخت قبول می کردم
چون دوستان که بی دلیل نمیان باگ را اعلام کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alisc
آقای عبادی یک سوال :
تو همين مدت که مانده به اخر سال ماژول را در اختيار دوستاني که لايسنس دارند قرار خواهيم داد و کاربران ميتوانند انلاين ثبت کنند .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pasargad
با سلام و درود بیکران
خیر , این امکان تقریباً اواخر امسال میسر خواهد بود زمانی که بحث زیر نمایندگان ایر نیک برداشته شود.
به صورت رایگان پچ برای به روز رسانی کردن و اضافه شدن این قسمت به سیستم ارائه میشه.
در کل اینم بگم سیکما سیستمی است که حدود 5 تا 6 سالی است که از تولد نسخه 1.5.0 آن که مرتب باگ گیری شده تا نسخه 1.7.9 رسیده است میگذرد و مدام در حال باگ گیری بوده. من از سال 1383 دارم استفاده میکنم و مشکلی نداشتم و حتی زمانی که هکر های وهابی بودند و شروع به هک سایت های ایرانی ها کرده بودند سایت بنده جز لیستشون بود اما نتونستند هک کنند.
هیچ سیستمی بدون باگ نیست و امنیت هیچ سیستمی صد در صد نیست.
داشتن باگ طبیعت هر سیستم و هر سایتی است.
به جای جنگیدن و پایین کشیدن بهتره کمک کنیم که غنی بشیم که به whmcs رو نیاریم که یک نرم افزار خارجی است.
موفق باشید.
ممنون از توضيحات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
به به علیرضا عزیز
خوب هستی ؟؟
دوستان لطف دارند . ولي شما هم سخت قبول نکن . بهتر است يک تست بزنيد که انهم رايگان است و خودتان ديده ها را با تجربات دوستان کنار هم بگذار و نتيجه بگير
موفق باشيد
نقل قول:
دوستان لطف دارند . ولي شما هم سخت قبول نکن . بهتر است يک تست بزنيد که انهم رايگان است و خودتان ديده ها را با تجربات دوستان کنار هم بگذار و نتيجه بگير
اتفاقاً در این فکر بودم که از آدونیس کوچ کنم به این سرویس
قیمتها را دیدم اگر اشتباه نکنم زده بودید 35 تومان
بعد با علیرضا که نیم ساعت پیش صحبت کردم گفت این قیمت تنها برای نمایندگان خودشون هست نه برای همه
و قیمت حدود 65 هست
درسته ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
اتفاقاً در این فکر بودم که از آدونیس کوچ کنم به این سرویس
قیمتها را دیدم اگر اشتباه نکنم زده بودید 35 تومان
بعد با علیرضا که نیم ساعت پیش صحبت کردم گفت این قیمت تنها برای نمایندگان خودشون هست نه برای همه
و قیمت حدود 65 هست
درسته ؟؟
بله . دقيقا همينطور هست . اگر شما هم از کاربران ايرنيک ما باشيد ميتوانيد لايسنس را با اين قيمت تهيه کنيد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
به به علیرضا عزیز
خوب هستی ؟؟
سلام رحمان عزیزم,
تشکر عزیز.
شما به بنده لطف دارید.
در کل به حرف کسی توجه نکن و به دید خودت بیا و سیستم رو ببین. من چندین ساله استفاده میکنم و طی این مدت هم سیستم های زیادی نصب کردم که اگر بهتر باشه نصب کنم. WHMCS از سیکما بهتره و این چیزی است که نمیشه کتمان کرد و آقای نجفی و آقای عبادی نیز این رو میدونند و برای همین هست که سیکما سه در راه است که ان شا الله بیاید موفق تر از سیکما 1.5.7 و تا الان 1.7.9 که هست کار خواهد کرد.
WHMCS لایسنس هاش گرون در میاد واسه ماها و هر ماژولی میخواهی باید پول بدی. ماژول هر بانکش ماشاالله 50 تومن است. سیکما خودش 62500 تومان است که توی چت هم بهت گفتم ولی در عین حال بانک : سامان, پارسیان, ملت, اقتصاد نوین رو داره که میتونید درگاه آنلاین بگیرید. ماژول Liberty Reserve داره. میتونید ده شماره حساب هم بهش وارد کنید برای ثبت فیش و ...
در کل بین سیستم هایی که تست کردم WHMCS و سیکما بهترین بودند. باگ توی جفتشونم هست ان شا الله سیکما سه با باگ کمتر و امنیت بالاتر (چیزی که آقای نجفی هم قول دادن در سایتشون نوشتن) بیاید.
به امید اون روز و موفقیت جامعه برنامه نویس ایران.