سایتشون ***** شده بود و الان هم رفع ***** و این فقط مشکل این شبکه نبود خیلی از شبکه های تبلیغات ***** شده بودند اطلاعات تکمیلیشو توی ماهنامه پیوست نوشته است.
نمایش نسخه قابل چاپ
الان بدون ***** شکن میاد بالا سایت شان موردی نداره
یکی از بدترین اشتباهاتی که وبمسترا میکنن اینه که جایگاه تبلیغاتشونو با همین سایتا پر میکنن. در صورتی که تبلیغات بنری بذارن درآمدشون خیلی بیشتره. با این سایتای تبلیغاتی خودشون میلیون ها تومن به جیب میزنن و سر ماه با کلیک ***ی و... میخوان 300 تومن به شما بدن. چند وقت پیش هم یه کلیپ منتشر شده بود که صبا ویژن چه تقلبی میکنه. چندین سایت رو راه اندازی میکنه با ریدایرکت کردن به هم تو الکسا رتبه میگیره و...
ظاهرا سایت بالا میاد . نسبت به هزینه ایی که میشه فکز نمی کنم پیشرفتی برای سایت به دست بیاد و تاثیر اش خیلی مقطعی و زودگذر هست.
من خودم تو سایت adtube.ir عضو بودم درامدم رسید به 100 هزار گفتم واریز کنید گفتن واریز نمیکنیم گفتم چرا؟
گفتند به سایت که الکساشون بالای 1000 هست تسویه انجام نمیشه:((:((:((
گفتم خوب چرا سایت رو تایید کردید؟
گفتند تایید میکنیم ولی پولی نمیدیم برام خیلی جالب بود
کیه که بفهمه اینا خودشون می خورن موقعه تسویه حسابم قرونی نمیدن با این گرونیم هر کلیک شاید به زور سر برج برسه 100 200 وبمسترا الا حتی توانایی پرذاخت هاستم ندارن!
کلا ارزش نداره برگردین همون روش سنتی خودمون پول بده بنر بزاریم راحت!
به نظرم واقعا الان فقط یکتانت و کاپریلا بقیه اصلا ارزش همکاری رو ندارن مگر اینکه روششون رو عوض کنن و اعتماد سازی کنن...
الان بدون فیل تر شکر که باز میشه اما به همر ریختس سایت