اینمورد اگر درست دیده باشم زده SINR: 12dB
نمایش نسخه قابل چاپ
خب مستقیم تگ میکردی دیگه این کارا چیه ;;)
اگر موضوع بیسوادیه که خب شما اول Critical رو "کریتیکال" تلفظ بکن نه "سریتیکال", به تجهیزات شبکه و نیروگاه برق و .. هم میرسیم.
بحث آف تاپیک هستش ولی بنده زیمنس رو کاملا قبول دارم و همه جا خوبشو میگم.
هوآوی تجربیات بد بسیاری دارم ازش. همین تجهیزات شبکه ش چندینو چندبار دستمونو تو حنا گذاشته . چندین اشناهم دارم که همه بشدت ناراضی هستند که اتفاقا یکیشون هم داخل بخش فنی مبیننت هست ! اخبار دکلهارو از ایشون گرفتم.
حالا دیگه نظر شما فرق داذه، احترامت واجبه :53:
کیفیت سیگنالت بد نیست خوبه ! احتمالا اشتراک زیاد دارن تو محله شما. برای همین سرعتش پایینه
ما با 7dB حدود 1مگ رو میگرفتیم. الان 17 هست تا 2.5 3 هم میره.
یک وایرلس از خورشید نت گرفتم بسیار با کیفیت و سرعت دانلود زیر 4مگابایت نیست و آپلود هم 1/5مگابایت
فقط در مورد مبین نت نمیدونم قانون من درآوردی هست یا واقعا همینه که پشتیبانش میگه باید سه ماه از سرویس بگذره و 10گیگ حداقل از سرویس مصرف شده باشه کسی اطلاعی داره راجب قانون عودتشون؟
مدل مودمت چیه
تا راهکار بهت بدم
http://up.vbiran.ir/uploads/22930153...1_11-49-00.jpg
2تا پایینی مودم TD LTE ایرانسل و مبین نت هست (مودم z6000 و air master )
الان 2سال هست Outdoor شده ولی حتی استفاده هم نمیکنم
والا ما که دیگه بیخیالشون شدیم و فقط میخوام عودت بدمسرویس جدید گرفتم و کاملا راضیم ازش
در مورد مدل مودم
Huawei B612
http://up.vbiran.ir/uploads/26762153...2_23-58-12.jpg
مودم Z6000 هست توی یه باکس پلاستیکی 5تومنی
البته باید POE بسازی براش که من ساختم
ممنونم از شما
ولی اینا اینقدر مشترک رو بالا بردن و کیفیت همون هست که بوده نتیجه میشه اینی که به کاربر سرعتی که مورد رضایتش هست نمیده و به تبع با این موارد حل نخواهد شد
درود دوستان من app speedtest رو نصب دارم رو موبایلم اگر دروغ نشون میده الکیه پاک کنم یا واقعی نشون میده سرعت رو ؟
عزیز اول اینکه اینجا انجمن تخصصی و فضای مجازی و یک انجمن هست اینجا خونه شما نیست که فحش بدید حتما اصلاح کنید حرف تان را چون یکی توی اینترنت باشه به عنوان مثال مشتری و سرچ کنه !!! در هر صورت در مورد چیزهایی که گفتید اول اینکه شما فکر کنم در مخابرات یا شبکه زیاد تخصص ندارید چون اگر میدونستید نمی گفتید هواوی ضعیف عمل کرده اول اینکه فناوری td-lte بر روی ۲ فرکانس بصورت همزمان نبادل میکنند و به اصتلاح ما مخابراتی ها میشه mimo حالا سرچ کنید ببینید همچنین ما قبلا از تجهیزات gsm زیمنس و سوییچ های 3com استفاده میکردیم در کل شبکه ها ولی تمام تجهیزات الان شده هواوی و این توان مصرف که دارید استفاده می کنید رو مدیون همین تجهیزات هستید ! در خصوص سیگنال هم خدمت شما بگم هرچی سیگنال db شما بالا تر بیاد بهتر و کیفیت بهتری رو خواهید داشت و بستگی دارد بر روی کدوم سکتور شما سیگنال بگیرید اکثرا باید ۱۲۰ درجه به ۱۲۰ درجه سکتور ها رو نصب کنن ولی نشون میده که این انجام نشده و نکته آخر که هست شرکت مبین نت میاد در هر شهر دکل های isp ها رو خریداری میکنند و تجهیزات lte را بر روی آن ها نصب میکند که این اشتباه هست البته بعضی جاها دیده شده که تجهیزات رو بر روی دکل های همراه اول و ایرانسل نصب مکند مثل آسیاتک که در حال حاضر از شبکه ایرانسل و تجهیزات اون استفاده میکند