پاسخ : راهنمايي در مورد خريد سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Samanesmaili
با سلام و خسته نباشيد
من در حال راه اندازي اپليكيشني هستم كه فكر ميكنم ترافيك و افراد انلايني بالايي را داشته باشه پس در مورد انتخاب سرور راهنميايي از اساتيد محترم دارم
تخمين افراد انلايني من بيش از يك ميليون است كه ممكنه بيشتر هم بشه (البته شايد-اين فقط تخمين ميباشد و ما بايد امادگي اينو داشته باشيم)
١- بنظر شما سرور اختصاصي ايران بهتر است يا خارج ؟
٢- هارد مصرفي زيادي نياز ما نيست كه يك ترابايت هم كار مارا انجام ميدهد با اين وجود چه مقدار رم و چه پردازنده اي نياز است كه سرعت سايت بالا باشه و كندي و افت نداشته باشيم؟
٣- پهناي باند مصرفي كه اين ترافيك و افراد انلاين را بتونه مديريت كنه و قابل اجرا باشه براش شما چقدر پيشنهاد ميدهيد ؟
٤- آيا از چند سرور استفاده كنيم كه مشكل قطعي بوجود نياد خوبه يا با يك سرور با مشخصاتي كه اساتيد بگن كارمون راه ميوفته ؟
٥- بنظر شما اين مقدار استفاده كننده و افراد انلاين روزانه و يا ماهانه چقدر پهناي باند مصرف خواهند داشت ؟
ممنون ميشم يه راهنمايي كاملي بهم كنيد
از لطف شما بسيار بسيار سپاسگذارم
با سلام و خسته نباشید.
به شرطی که کاربران زیادی داشته باشید میتونیم اسپانسر شما باشیم.
در صورت تمایل لطفا از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید.
به نظر بنده شما لطف کنید سرور خودتون کولو کنید بهتر هست و فکر نکنم این سرور ها جوابگوی کار شما باشه
با سلام و خسته نباشيد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lop
با سلام و خسته نباشید.
به شرطی که کاربران زیادی داشته باشید میتونیم اسپانسر شما باشیم.
در صورت تمایل لطفا از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید.
با سلام و خسته نباشيد
اپليكيشن هنوز راه اندازي نشده دوست عزيز و تمامي موارد زكر شده تخمين بوده ولي از نظر جوابدهي چون يك ايده جديد هست و تبليغات گسترده اي بروي ان انجام ميشود پس صد در صد جواب ميدهد و كاربران به سمت ان ميان و در حال حاضر قصد اسپانسرينگ نداريم چون زيرساخت ها توسط خودمون تهيه و پشتيباني بشن بهتره و كيفيت مطلوبي بهمراه خواهد داشت
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IGulf
به نظر بنده شما لطف کنید سرور خودتون کولو کنید بهتر هست و فکر نکنم این سرور ها جوابگوی کار شما باشه
با سلام
دوست عزيز ممنون ميشم بيشتر در اينباره توضيح بديد كه چرا كولو كنيم سرور را بهتره من نياز شديدمون به پهناي باند است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Samanesmaili
- - - Updated - - -
با سلام و خسته نباشيد
اپليكيشن هنوز راه اندازي نشده دوست عزيز و تمامي موارد زكر شده تخمين بوده ولي از نظر جوابدهي چون يك ايده جديد هست و تبليغات گسترده اي بروي ان انجام ميشود پس صد در صد جواب ميدهد و كاربران به سمت ان ميان و در حال حاضر قصد اسپانسرينگ نداريم چون زيرساخت ها توسط خودمون تهيه و پشتيباني بشن بهتره و كيفيت مطلوبي بهمراه خواهد داشت
بحث اسپانسر برای انتخاب و خرید تجهیزات نو توسط متخصصین شرکت و کلو کردن سرور ها و پشتیبانی تخصصی برای چنین نیازی هستش و چون در قسمت تبلیغات هم کار میکنیم هزینه های کار پایین میاد و به این فکر کنید که زمان پیشرفتتون چقدر زیاتر میشه و همچنین چند ماه میتونید جوابگوی هزینه ها باشید در صورت استقبال کم از اپلیکیشنتون.
در صورت تمایل از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Samanesmaili
با سلام و خسته نباشيد
- - - Updated - - -
با سلام و خسته نباشيد
- - - Updated - - -
با سلام
دوست عزيز ممنون ميشم بيشتر در اينباره توضيح بديد كه چرا كولو كنيم سرور را بهتره من نياز شديدمون به پهناي باند است
اپلیکیشن داخلی هست یا بین المللی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IGulf
اپلیکیشن داخلی هست یا بین المللی؟
با سلام و خسته نباشيد
اپليكيشن داخلي هست و تمامي كاربران هم ايراني هستند
بر چه اساسی تخمین همچین ترافیکی زدید؟
همه چیزم رم و ترافیک مصرفی نیست و همون متخصص هاتون باید میزان مصرف پردازنده و.. رو بررسی کنند.
خیلی کار سختی نیست روی یک وی پی اس برای خودتون بالا بیارید و شبیه سازی کنید و براساس اون سخت افزار مورد نیازتون مشخص میشه