بک آپی که شما از قالب می گیرید ربطی به دیتابیس نداره و فقط فایل های مربوط به پوسته توی فولدر theme هست که فقط نحوه نمایش پست های و شکل ظاهری وب سایت رو تعیین می کنه.
الان وب سایت فعلی آیا پست داره ؟ اگر به مطالب و پست های وب سایت وردپرسی فعلی احتیاج دارید و می خواید کپی وب سایت فعلی رو روی هاست جدید داشته باشید باید چند تا کار انجام بدید:
1- تشریف می برید توی phpmyadmin اونجا دیتابیس رو export می کنید و توی هاست جدید و مجدد توی phpmyadmin این دیتابیس رو import می کنید.
2- یه یوزر جدید توی mysql درست می کنید و برای این دیتابیس بهش دسترسی می دید.
3- توی فایل wp-config.php سایت جدید ، نام دیتابیس و یوزر و پسورد رو وارد می کنید.
4- بعد از نصب وردپرس تمام مطالب قبلی وب سایت روی سایت جدید هم قابل استفاده هست.
5- برای این کار بهتر هست از نرافزار ftp استفاده کنید مثل cuteftp و یا موزیلا. کل پوشه آپلود رو که فایل های تصویری و بقیه فایل های آپلود شده هست رو روی سیستم خودتون دانلود می کنید و روی هاست جدید آپلود می کنید به جای فولدر آپلود .
6- چنانچه نیاز به انتقال افزونه ها هم باشه می تونید افزونه ها رو هم دانلود و روی هاست جدید آپلود کنید و از پنل وردپرس اونا رو فعال کنید. ممکنه اگر بخواید مستقیما مجددا افزونه ها رو خودتون نصب کنید تنظیماتی اگر از قبل بود و توی دیتابیس ذخیره باشه از بین بره.
گفتم در صورتی که اگر خواستید از پست های سایت قبلی استفاده کنید در غیر اینصورت لزومی نداره این کار.
7- یه پیشنهاد و توصیه هم دارم که همیشه یه بک آپ از پوسته، فایل های آپلود شده ، از دیتابیس داشته باشید تا در مواقع ضروری اطلاعات و زحماتتون به هدر نره .
این تجربیات من بود. حتما دوستان دیگه ایی هستن که تجربیات بهتر از من دارند که اگر چیزی از قلم افتاده خواهش می کنم اضافه و یا تصحیح کنن.
اجازه بدید من و یا یکی دیگه از دوستان همین انجمن این کار رو براتون انجام بدن . چون الان فکرش رو می کنم اگر خودتون بخواید این کار رو انجام بدید حتما به مشکل بر می خورید.