جهت دریافت یک افر از طریق تیکت در تماس باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
به به ببین چی شده. آقای یوسفی دوباره ظاهر شدن. آقا این 400هزارتومن منو 1 سال پیش خورده و هنوز نداده=))
واقعا متاسفام که این افراد هنوز توی انجمن فعالیت میکنند.
ایشالله اون پولی که ازم گرفتی و هنوز ندادی، پول دوا و دکترت بشه
1 - خا*یه ما*لیه پستی که من میزنم به شما نیومده
2- مولتی یوزر فیک،داری به من میگی مولتی؟
3- وقتی چیزی از قضیه کلاه برداری ایشون نمیدونی لطفا ببند چاک دهنتو.
شما هم فرقی ما یوسفی نداری توی تمام پست های کاربران خا*یه ما*لی میکنید و دخالت بیخود میکنید و معلوم نیستید چه کسی هستید
دفعه بعدی اینطوری بهت نمیگم خوار و مادرتو میارم جلوی چشمت رعایت کن خودت
من از پیشینه ایشون یا هر چی اطلاعی ندارم ولی حدود 4 ماه هست که از ایشون سرور مجازی دارم.
تا الان کاستی هایی بوده که بخش لاینفکی از هر سرویس دهنده انسانیه. ربات که نیست بنده خدا.
اما به هر حال رفع کردند و تونستند رضایت رو به نحوی کسب کنند که ما ماه بعدش هم تمدید کنیم.
جناب .
مهم نیست برام که به خودتون ثابت کنم مولتی هستین : ولی شما کلا 2 پست زدید که اونم به من بوده و کاملا جانب دار یک نفر رو کردید + انواع فحاشی و...
+ از چیزی نترسین من اطلاعاتتون رو دارم نیاز نیست تصویر آواتارتون رو عوض کنید + امضاتون که سایتتون رو درش ذکر کردید رو هم پاک کنید .
با توجه سابقه ی پاک کردن پستتون تصویر زیر نیز پیوست میگردد (البته مدیران به لاگ هارو دارند ...) .
فایل پیوست 38240
مخلص ( البته به سایر کاربران ) .
داشتن یا نداشتن ادرس سایت برای من فرقی نداره دوباره هم الان ادرس سایت رو میزنم مثل شما کلاه بردار نیستم خداروشکر
Www.KeyShop.me
فروشگاه اینترنتی لایسنس و گیم های اورجینال :)))
پاک کردن ادرس سایت یه موضوع دیگه بود و برای شما ادم هرزه دلیلی نمیبینم پاکش کنم با زدن دکمه سیکتیر خوش حالمون کن :))
عزیز : روی صحبت چیز دیگریست .
+ به هر کس ثابت میکنی که داری الکی میگی بدش میاد !
+ شما خودت اومدی مشتری گفته با هزینه ی زیر 50 ت وی پی اسی میخواد از ایران با پورت 10 گیگ شما اومدین بهش آفر دادین ! منم از شما پرسیدیم که آیا کاربر اجازه ی استفاده از پورت 10 رو داره ؟ شما شاکی شدی ! در حالی که اولا اگر جواب میدادی هم اون کاربر به حقایق دست میافت + هم خودمم نیاز داشتم ...
+ اون dynababnner هم که اصلا طراح نیست و دلال هست + خیلی بچه هست + نمونه کارای دیگران رو اومده به عنوان مال خودش نشان میده و من هم اینو ثابت کردم و به این خاطر ایشونم شاکی هستن .
یوزر میزبان 97 هم که یک سری اشتباهات تایپی داشتن که بهشون گفتیم و رفع شد .
یوزر kingragnar هم که به خاطر لحن صحبت کردنشون اصلا در حدی نمیبینم که بخوام ازشون صحبتی کنم اما چند مورد رو حیفم میاد نگم : اولا خیلی در محیط مزخرفی بار اومدند که این لحن صحبت کردنشونه + مولتی یوزر همون بنده خدایی هستن که واسش بی برو برگرد و بدون هیچ استدلالی دارن فحاشی میکنند و گوششونم بدهکار نیست در حالی که من فقط به یوزر مربوطه گفتم نیا سروری که رمش ddr3 هست رو به عنوان ddr4 بفروش . نیا سروری که 30 ترا ترافیکشه به عنوان 36 ترایی بفروش صادق باش با مشتری ...
یوزر رضوی هاست هم که مانند همون جریان میزبان 97 ...
این چند یوزر همانند شما قصد ارائه ی سرویسی خارج از چیزی که واقعا هست رو دارند که بنده فقط و فقط میگم به مشتری اطلاعات درست بدید ...
p: مدیران انجمن هم خودشان به این موضوع واقف هستند که اکثر فروشندگان صادق / با سابقه ی انجمن اینجارو ترک کردند به خاطر وجود همچین افرادی ...
باز اینجا پیدات شد که پیشته پیشته :39:
دکمه سیکتیر رو در اختیارت گذاشتم تا راحت بتونی ترک کنی این تاپیک رو متاسفانه فکر میکنم خیلی دوست داری خوار مادرت اینجا به هوا کشیده بشه
بله مدیران هم میدونن چنین افرادی مانند شما ریدن به انجمن با انتقاد های کس*شری که میکنن
سوادتم اگه بکشه یوزرم kingragnar نیستش چشماتو باز کن از بس زدی داری کور میشی :-?
دکمتو فشار بده برو حوصله بچه سال های هرزه مثل شمارو ندارم که حتی خا*یه ندارید یک ادرس سایت بزارید تا بدونیم کی هستید تویپیام خصوصی فروش به سرور نکنید مولتی یوزر عزیز :39:
دکمتو بزن برو
جا داره از NetworkFA هم اینجا تشکر کنم :53:
بزرگ بشید یه کم.
اگه میخواید با هم کل کل کنید و تاپیک های دیگران رو به چالش بکشید اصلا کار خوبی انجام نمیدین.توی تلگرام به گروه بزنید و تا میتونید به هم اونجار بدوبیرا بگین ولی توی تاپیک مردم نکنید اینکارو !
زشته واقعا.