از تایپک و رفتار غیر حرفه ای شما مشخصه که خودتون هم اماتور هتستید دوست عزیز
نمایش نسخه قابل چاپ
از تایپک و رفتار غیر حرفه ای شما مشخصه که خودتون هم اماتور هتستید دوست عزیز
بزرگوار، خدمات نرمافزاری رو با فروش سرور اختصاصی/مجازی جدا کن، باور کن هیچ مشکلی برات پیش نمیاد.
ممکنه مشتری سفارش نده، خوب به درک! بره از یه جایی خرید کنه که خدمات نرمافزاری رایگان براش انجام میدن ...
برای نصب وردپرس هم باید پول دریافت کنی!
هاستینگ میشناسم برای یه وردپرس ساده ۱۰۰ هزار تومان میگیره ...
مشتری اگه احساس میکنه نباید اینقد پول بده، خودش باید سرچ کنه و یاد بگیره و نصب کنه! وظیفه هاستینگ ارائه سرویس نرمافزاری نیست! اگه انجام میده حقشه پول بگیره ...
این که یه وردپرس ساده هست، ترابلشوتینگ سرور رو باید ساعتی حداقل ۵۰ بگیرید از مشتری ...
دیتاسنتر میشناسم برای ریستارت دستی سرور ۱۰۰ دلار میگیره!
مشتری هم داره :)
قسمت دانشنامه سایت هم فراموش نشه ...
پُر بار باشه حتماً
در خصوص اموزش جامع بله درسته وظیفه بنده هست حالا یه اموزش هایی بزارم ولی نه اینکه مثلا من بیام کلیه باگ های whmcs رو اموزششو بزارم ممکنه یه اروری پیش بیاد خود بنده هم بلد نباشم طرف بهش برخورد کرده باشه پول پشتیبانی نرم افزاری هم نمیده و توقع داره براش انجام بدیم عه خوب این یعنی چی ؟!!!!!
شرکت هتزنر بهشون میگیم virtualizor نصب کنید میگم حتی با هزینه هم نصب نمیشه پشتیبانی نرم افزاری نداریم یعنی چی ؟ خوب ماهم روز اول به همه مشتریان توی قوانین سایت چندین بار زدیم ۴ بار مشکل رو رفع کردیم حتی برای فرد ولی خوب توقع متاسفانه اینکه لقمه کنیم بزاریم دهانشون و هاستینگ داری هم بکنند و تا میگیم انجام نمیشه نرم افزاری فکر میکنند حق با خودشونه و میگن پول برگشت بزنید ( این رو هم زمانی میگن ۵ ماه دارن از سرویس استفاده میکنند !!!! )
سلام
بنده کاری به تجربیات و نظرات و انتقادهای همکاران پیرامون مشکل شما ندارم
تنها نقطه ضعف که باعث شده شما که سرویس دهنده هستین با این مشکلات روبرو بشوید عدم ایجاد قوانین مرتبط با سرویس دهیتون هست.
مشکل شما هم مشکل تازه ای نیست و حدودا از 10 سال قبل این مشکلات بوده و شرکت های مطرح بر این مشکلات فایق آمده اند.
تنها توصیه بنده به شما ایجاد قوانین دقیق مرتبط با سرویس دهی و پشتیبانی هست. زمانی هم که کاربر متوجح قوانین شما بشه اگر باب میلش بود سرویس خریداری می کنه اگر هم نبود تنها بازدید می کند و با سرویس های شما اشنا می شود.
ببخشیدآ
من به عنوان یک کاربر مبتدی با اجازه نظر می دهم
والین سایتم را در جای ساختم که در گوگل از همه بالا بود- الانم هم از بهترین ها هست
من سالی 20 هزار تومان دادم و فکر کنم جون دیکه اولا بود هیج جی نمی دونستم و حتی کار با سی پنل - انتهای سال 412 سوال ازشون پرسیدم و تو یک سوال هم ندیدم تفاوت دیر کردو بد خلقی و .. داشته باشند
برای همین هر جا سرج می کنم می بینم همه اسم اون شرکت را دارند تو لیست بهترین ها دارند
تا انجا هم که متوجه شدم 2 سال قبل از دهن یکی از پشتیبانی ها پریدبالای 80 هزار سایت دارند سرویس می دهند البته نسخه من لینوکس بودو بقیه را نمی دانم
به عنوان کاربر مبتدی _ درسته اول هزینه را می شنجم و لی مطمینا بعد جند ماه اگر پشتیبانی انجام نشه و یا بابت سوالو جوابو مشکلات کسی ازم 1 هزار تومان در خواست کنه سریه می روم یک حای دیکه و عمرا هم بر نمی گردم ول بشضه بهترین سرویس دهنده.
ان کاربر شما هم فکر نکنم مریض باشه . خب حتما مشکلی دارد کمک کنید بر طرف بشه چی ازتون کم میشه ؟ کاربر و مشتری شما هست دیکه _ مشکل اش حل بشه دیونه نیست که اعصاب شما و خودشون بهم بزنه - منم تجربه کردم مشتری می خواست بیاد از فروشگاه ام خرید کنه یک مشکلی پیش امد اعصاب منو مدیر هاست خراب کردو بعد دو روز با هزار التماس در عرض فقط 2 دقیقه امدو درست شد - اولین فرصت من انتقال دادم الانم هستم جایی که راهنمایی و پشتیبانی دوستانه دارد و شخصا منم 6 نفر هم اوردم ازشون سرویس گرفتندو بازم میارم _هاست لینوکس بدون ssl_ تعدادی کلا برای همه جی ادعای پول دارند که به نظرم برای کسب اعتبار کاملا اشتباه است .
شما یه کاری بلد باشید حاضرید بصورت رایگان برای بقیه انجام بدید؟
وقت بذارید و پول نگیرید؟
شما فروشنده کولر گازی هستید، اگه هر بلایی سر کولر در اومد شما میرید براش درستش کنید؟
شما فروشنده سیبزمینی هستید، میرید برای خریدارتون خورد کنید؟ سرخ کنید یا بذارید دهنش؟ چی ازتون کم میشه؟ همش ۲-۳ ساعت وقت میذارید دیگه!
به مشتری ایرانی سرویس اضافه بدی، سوارت میشه!
بهتره که هیچ سرویس اضافهای ندی! سرویس اضافه خواست، اگه بلدی با هزینه براش انجام بدید!