پاسخ : نیاز به راهنمایی در مورد پنل name.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
اگر اکانت رو بدیم شخص دیگه ای شارژ بکنه، با همون بالانس میشه دامین ثبت کرد بدون مشکل؟
یادم هست ی پرداخت پانصد دلار ما ، خیلی طولانی شد تا تایید کنند .
تماس گرفتیم و مشکل کمتر از 1 ساعت حل شد .
بله وقتی بالانس در اکانت شما وجود داشته باشد می توانید براحتی دامین را آنی ثبت و یا تمدید کنید.
طبق قوانین name.com اگر مشکل مالی پیش بیاد ( دلار هکی و ریفاند ) هزینه را براحتی عودت داده و مالکیت دامنه ها در پنل شما ، بنام name.com در خواهد امد . پس فکر نکنید می توانید با این شرکت شوخی مالی کنید .
اگر بار اول شماست که با نیم دات کام می خواهید کار کنید ، اکثر اوقات تخفیف های خوبی قرار میدهد که می توانید کپن های تخفیف نیم دات کام را از سایت های مختلف جمع اوری و استفاده کنید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
یادم هست ی پرداخت پانصد دلار ما ، خیلی طولانی شد تا تایید کنند .
تماس گرفتیم و مشکل کمتر از 1 ساعت حل شد .
بله وقتی بالانس در اکانت شما وجود داشته باشد می توانید براحتی دامین را آنی ثبت و یا تمدید کنید.
طبق قوانین name.com اگر مشکل مالی پیش بیاد ( دلار هکی و ریفاند ) هزینه را براحتی عودت داده و مالکیت دامنه ها در پنل شما ، بنام name.com در خواهد امد . پس فکر نکنید می توانید با این شرکت شوخی مالی کنید .
اگر بار اول شماست که با نیم دات کام می خواهید کار کنید ، اکثر اوقات تخفیف های خوبی قرار میدهد که می توانید کپن های تخفیف نیم دات کام را از سایت های مختلف جمع اوری و استفاده کنید .
نه بحث اصلا دلار هکی نیست. اینو که همه گیر میدن و شدیدا برخورد میکنن.
بحث من بیشتر تغییر ای پی و نخوندن ای پی و مشخصات وارد شده با ای پی پرداختیه. سورس وگرنه مطمئنه. فعلا از سایت دیگه دامین ثبت کردم تا بعداً به Name منتقل کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
نه بحث اصلا دلار هکی نیست. اینو که همه گیر میدن و شدیدا برخورد میکنن.
بحث من بیشتر تغییر ای پی و نخوندن ای پی و مشخصات وارد شده با ای پی پرداختیه. سورس وگرنه مطمئنه. فعلا از سایت دیگه دامین ثبت کردم تا بعداً به Name منتقل کنم.
برادر من از سال 2006 که نیم دامنه کام میداد 5.99$ کار کردیم تا الان
پست دوم راهنمایی کردم شما رو ولی ظاهرا دوست دارید چیز دیگه بشنوید.......!
پست دوم starting کامل توضیح دادن ...
فقط من تاییدیه اساماسی ندارم رو پنلم
خیلی راحت با کردیت یا پیپل شارژ میکنم اکانت رو و باهاش دامین ثبت و تمدید میکنم.
تو این ۱۰-۱۲ ساله فقط یه بار سر یه پرداخت ۲۵ دلاری گیر دادن (گیر که نه، تایید نمیکردن!)
دو سه بار ایمیل زدم که مدارک چی میخواید تا بفرستم، جواب نمیدادن! آخرش گفتم خوب باشه الان ریفاند میزنم و دامینا رو انتقال میدم :))
نیم ساعته تایید کردن و بعد ۲ روز ایمیل رو ریپلای کردن فیکس شد :d