پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایران هارد دیسک SSD-SAS , آلمان و فنلاند هارد دیسک Nvme | نیک کلاد | شروع قیمت 25 هزار تومان!
دوستان نیک کلود NicCloud.net همون محسن یوسفی که قبلا کلاهبرداری های زیادی کرد و اکانت قبلیش بن شده توسط مدیران انجمن
سایت قبلی ایشون ovh-web.in و همچنین در تلگرام بهشون پیام بدید خودشون هستن
لطفا اطلاع رسانی بشه و خرید نکنید
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایران هارد دیسک SSD-SAS , آلمان و فنلاند هارد دیسک Nvme | نیک کلاد | شروع قیمت 25 هزار تومان!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
رنج های مورد نظرمون خدمتتان ارسال شد اگر امکان ارائه هست اعلام بفرمایید
سلام خدمت شما دوست عزیز ، مشکلی نیست از رنج مورد نظر سرور قابل ارائه میباشد!
توضیحی هم درباره کاربر هایی بدیم که بدون مدرک نیک کلاد رو کلاهبردار اعلام میکنید! مدرک دارید میتونید تشریف ببرید شکایت کنید ، تاکسی خالی زیاد بوق میزنه :105::))نیک کلاد همیشه با شکل صحیح و بدون مشکل تا اینجا کار کرده و خواهد کرد!
یک سرور خریداری شد امیدواریم مشکلی پیش نیاد با تشکر
کیفیت بسیار مناسب گیم سرور بود دو سرور دیگر سفارش دادیم پشنهاد میکنم کسای که سرور گیم ران می کنند حتما تست کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Adit
یک عدد سرور مجازی ایران خریداری شد
کیفیت تا الان عالی بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Genral X2
کیفیت بسیار مناسب گیم سرور بود دو سرور دیگر سفارش دادیم پشنهاد میکنم کسای که سرور گیم ران می کنند حتما تست کنند
با سلام ، ارائه سرویس با کیفیت هدف ما بوده و هست! امیدوارم از سرویس ها راضی باشید!
آفر سرور های ایران و المان و فنلاند همچنان با اقتدار فعال میباشد!
شما در درخواست من افر دادید ، ترافیک واقعا نامحدود هست؟ تست میدی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbassironi
شما در درخواست من افر دادید ، ترافیک واقعا نامحدود هست؟ تست میدی؟
سلام خدمت شما ، بله ، تست از سرویس هم قابل ارائه میباشد برای بررسی کیفیت !:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NicCloud
سلام خدمت شما ، بله ، تست از سرویس هم قابل ارائه میباشد برای بررسی کیفیت !:)
تیکت برای دریافت سرویس تست ارسال کردم
کاربر : عباس ایرانی ازاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbassironi
تیکت برای دریافت سرویس تست ارسال کردم
کاربر : عباس ایرانی ازاد
از طریق تیکت در تماس باشید سرویس خدمتتون جهت تست ارائه خواهد شد!
با تشکر :53:
یک سرور مجازی سفارش داده شد.