نوشته اصلی توسط
ramindiba
سلام به دوستان
اقدامات لازم برای شکایت علیه هاستینه و سرورمرکزی
1) دریافت پرینت از حساب مربوط به واریز هاستیه از بانک با مهر تائید بانکی - برای فتا لازمه
2) حضور در دادسرا و خرید یک برگه شکایت کیفری
3) پرکردن شکوائیه با استناد به قانون 12و 13 ماده 740 و 741 قانون مجازات اسلامی و اعلام کلاهبرداری و عدم ارائه سرویسهای اینترنتی با واردکردن مشخصات خودتون و متهم
4) زدن تمبر 10 هزارتومانی
5) رفتن به واحد ارجاعات کیفری و منتظر شدن پر نمودن فرم دیگه ای توسط مامور
6) اعزام به پلیس فتای منتطقه
7) در دادسرا دنبال قسمتی بگردید که براتون در ثتا (سامانه ثبت نام الکترونیک) کاربری ایجاد کنن چون برای فتا لازم میشه
8) قبل از ورود به فتا اول از صفحه اول شکایتی که براتون تو دادسرا پرکردن سه کپی بگیرید
9) از بقیه صفحات فقط یک برگ - یعنی ثتا و شکایت دو برگی تون و صورتحساب بانکی
10) از عکاسی منطقه یک پوشه سبز رنگ و دو عدد گیره
11) بستگی ازتون چند برگ کاغذ سفید بخوان از من بیست برگ خواستن که از عکاسی -کپی گرفتم
12) پیدا کردن مسئول ثبت به اصلاح دبیرخانه
13) هدایت شما به مامور مربوطه و ارائه توضیحات و مدارک با کپی ها - کارت ملیتون همراهتون باشه - موبایل هم نبرید
14) بعد از اینکه شما اعلام کردید در اظهارنامه ای که تو خود فتا هم پرمیشه که به چه بانکی واریز شده و مبلغ و تاریخ و دلیل این واریز و غیره
به شما نامه ای میدن ببرید بانک مربوط به حساب هاستینه (درگاه من از پرداخت سامان بود)
15) منتظر جواب میمونید و با خودتون برمیگردونید به فتا تا بقیه کارها رو بهتون بگن
آدرس سایت هاستینه رو دقیق بنویس این طوریه : hostineh.com
مالک هم قبلا علیرضا اسدی نیا بود اما چند بار آرمین محمدی بهم جواب داده !
*** من امروز تا اینجا رفتم و چون یه رقم تو استعلام اشتباه بود موند برای فردا . اگه هزینه ای هم باشه فردا معلوم میشه
کل هزینه من با کپی ها و تمبر شد 20 هزار تومان
برای اینکه حساب دست هاستینه بیاد ادعای خسارتهای بالا بکنید اگر بک آپی بتون ندن
تا فردا یا پس فردا هم اگه کاری نکرده باشید منتظر باشید تا من دقیقا اسم دریافت کننده وجه و بعد تلفن متفاوتی ازشون براتون پیدا کنم. تا در شکایت دقیق بنویسید.
زمان لازم برای این کارها اگه فتا تو خود دادسرا باشه یک ساعت ولی بیرون و جدا باشن حدودا 3 ساعت دوندگی داره که نباید خسته بشید.
موفق باشید. خبر بدید که کاری کردید یا نه
- - - Updated - - -
هر کسی از اینجا سرور گرفته حتما بک آپ بگیره و بزنن به چاک !
اولین شرط مهم در این نوع کسب و کار صداقت و ضمانت کاری و تعهدات فنی هست که این افراد به هیچ عنوان ندارن
من اصلا فکر نمیکردم افراد متخصص این حرفه (نه کامپیوتر فروشها) این قدر ذلیل شدن.