می شه.فقط تعداد ایمیل کمتر می شه در زمان واحد.سرور مجازی درست مثل اختصاصیه با قدرت های کمترنقل قول:
مگه برای ارسال ایمیل فقط باید سرور اختصاصی داشته باشیم؟؟؟؟
با سرور مجازی هم می شه اینکار رو کرد؟:39:
نمایش نسخه قابل چاپ
می شه.فقط تعداد ایمیل کمتر می شه در زمان واحد.سرور مجازی درست مثل اختصاصیه با قدرت های کمترنقل قول:
مگه برای ارسال ایمیل فقط باید سرور اختصاصی داشته باشیم؟؟؟؟
با سرور مجازی هم می شه اینکار رو کرد؟:39:
بهتون عرض کردم شما بفرمائید چقدر هزینه میخواهید بکنید . تا سرور آفر بدم و بگم چی مراحلی باید طی کنید
با تشکر
اوکی مشکلی نیست
ولی تعداد که میگید همیشه دقیق نیست 5000 هزار تا در روز - باید تقسیم بندی کنید با
هر یک ای پی - 10.000 که ارسال کردید یه استراحت 20 دقیقه ای به سرور و صف میل بدهید تا لیست بعدی جایگزین شود . در صورتی که خواستید پیغام خصوصی بدهید تا سرور پشنهادی براتون بگیرم
من از دلتا گستر سرور برای ایمیل خریدم. ایشون ادعاء میکرد که در روز میشه 100.000 تا ایمیا ارسال کرد ولی کلا 5000 تا بیشتر ارسال نشده از این سرور در 10 روز و از این 5000 تا فقط 100 تا به اینباکس رفت. ایشون که اول کلی واسه ما کلاس گزاشت بعد کلی منت که یه برنامه میدم باهاش ارسال کن به کسی ندی ها این 400.000 تومان آب خورده و و و ..... بعد که دیدم این اسکریپت رو ار پی سی ول دانلود کرده. بعد گفت اصلا امکان نداره بره اسپم و بعد ایشون با سرور خودش و هم با مال من ایمیل زد و دیدیم که اسپم میشه. گفت باید به دیتا سنتر بگه که دی ان اس رو دوباره ست کنه. گفتم که سرویس رو نگه داره چون من الان دیگه نخمیتونم ارسال کنم سرور مشکل داره و ایشون هم گفتن که دست ما نیست و . . . . خلاصه کلام. گول اینجور افراد رو نخورید و حسابی تحقیق کنید و بعد بخرید اینم آدرس سایت : ميزباني وب | هاست لينوكس | هاست ایران | ثبت دامنه|سرور اختصاصی |سرور مجازی *** نکته *** بنده خیلی اسرار داشتم که از راه تیکت با ایشون ارتباط داشته باشم ولی ایشون ار اینکه بعدا ممکنه تمامی تیکت ها رو اینجا بزارم..... و صحبت خودشون رو در یاهو مسنجر ادامه دادند. ***
با دروود
نخست باید بگویم که شما در مکان مناسبی ارسال نکرده اید.
سپس باید بگویم که برای هر داوی(ادعا)نیاز به گواهی می باشد که شما هیچ چیزی ارائه نکردید.
دوست گرامی،شما گشتی در تارنما بزنید،ارسال های ایشان را ببینید،ببینید چند نفر ازا ایشان سپاسگزاری نموده اند و چند نفر نا خشنود بوده اند و سپس اینگونه سخن برانید.نقل قول:
گول اینجور افراد رو نخورید و حسابی تحقیق کنید و بعد بخرید اینم آدرس سایت
همچنین شما می توانید از آرشیو یاهو برای گواهی استفاده نمایید.
هیچ کس نمی تواند ادعا کند 100 درصد اینباکس می شه ، اگه اینکار امکان پذیر بود ، کار شرکت هایی مثل icontact پس چی می شه ؟
شما اصطلاحی به نام بیزینس شنیده اید تا الان = به پارسی روان = کاسبی این شرکتی که شما میگید شاید کوچکترین یا بزرگترین یا در حد متوسط باشد که در حال بیزنس با پذیرندگان میل های رایگان و پولی هستن .
یاهو هم حساب پریموم دارد هم آزاد یا رایگان .
100 درصد انباکس رفتن از این شرکت ها در قبال همکاری و بیزنس است وگرنه برای 10.000 تا ایمیل 62 دلار در ماه نمیگیرفتن از مشتری . رایگان تقدیم ملت میکردن - دقیقا حرف شما را تایید کردم حال با یکم توضیح یا حق
هادی حساس نشو حساس نشو
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
هادی جوگیر نشو نمیخواد دوباره شخصی رو تایید کنی