خوبه دیگه :d
اگه خوب نبود این همه هاستینگ شافتینگ زیاد نمیشد :d
دستفروشای مترو رو دیدی؟
چقد زیادن!
اونروز دیدم دعواشون شده بود، به یکیشون میگفتن تو تازه اومدی حق نداری تو این خط کار کنی! برو تو خط ۳! فقط هم از نوبنیاد شروع میکنی تا سهروردی!
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد میکنم کشف کنید نقش مترو رو کی بازی میکنه در صنعت هاستینگ. قطعا سود بیشتری داره از خود هاستینگ
از صنف هایی که جوانان پرشور علاقه زیادی در فعالیت در اون ها دارند دوری کنید.نقل قول:
دوستان سلام
چندتا سوال داشتم
به نظرت امروز اگر سایت خرید و فروش هاست راه بندازیم ، ایا میصرفه ؟
ایا مشتری داره ؟
هر مشتری برای جذب شدن ، حدود چقدر هزینه داره ؟
یه کم از تجربیات خودتون و شرکت خودتون و اینکه چقدر مشتری دارید رو لطفا بیان کنید . تشکر
خیلی بیزنس خوبی هست حتما بزنید;;)
اما داخل این انجمن فعالیت نکنید
بله
من با قیمت های امروزی خیلی از هاستینگ ها مخالفم برای همین یه سبکی سعی میکنم قیمت بچینم که ضرر نداشته باشم
- - - Updated - - -
وقت ازاد دارم فقط نمی دونم بصرفه یانه
به نظرتون اگر ماهی دو ملیون برای تبلیغات بزارم ، چقدر کاربر دارم ؟ چقدرش برام برمیگرده ؟
دوستانی که تجربه دارند لطفا بیشتر راهنمایی کنند
با ماهی حدود 500 دلار و از طریق adwords میتونید به قدری کاربر داشته باشید که هزینه از جیب ندید اما جذب یوزر فقط مهم نیست . سخت تر ، نگه داشتن مشتری هست . جذب کاربر جدید زمانی سود ده هست که بتونید نگهشون دارید .
سلام.
والا به صرفه هست یا نیست رو نمیشه در موردش حرفی زد ولی یه چیز مشخصه اون هم اینکه بازار ایران کلا خراب شده پول ایرانی ارزشش با خاک تو کوچه یکی شده ولی خب اگه میخای این کار رو شروع کنی یه سری موارد رو لازم هست بدونید.
- دانش و تخصص
- پشتوانه مالی
- پشتیبانی قوی
- دلسرد نشدن
- تیمی کار کردن
- شراکت نکن
- ایده متفاوت , کپی نباشید
- صداقت و درستکاری
موفق باشید.