پاسخ : فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payamkutah
کلماتی مثل *** که میزنید ، نشانه تربیت خانوادگی شماست ، که معلوم است نه ادبی از خانواده دیده اید و نه تربیتی! متاسفم واقعا متاسفم!
کمی فکر کنید متوجه میشوید که ***ی که شما میفرمائید چه کسی هست ! البته اگر قدرت تفکر رو داشته باشید!
شما فقط بلدید همین حرف را بزنید ، تکرار کنید و حرف دیگری بلد نیستید، شما به هیچ عنوان حق دستکاری سورس رو ندارید !
موقع خرید نیز حرفی از تعهد نامه یا عدم فروش زده نشده ، و شما هیچ حقی ندارید.
مشکلی ندارد منتظر باشید و ما هم ببینیم حق با چه کسی خواهد بود!
کار شما غیر مجاز و غیر قانونی است و شما هم این را میدانید اما بچگی شما اجازه نمیدهد که این را نشان دهید و قانون این را به شما نشان خواهد داد!
موقعی که شما این جور با من صحبت میکردید بی ادبی نبود ولی اگه من اینجوری حرف بزنم نشون از بی ادبیه منه ؟؟؟؟؟؟
در مراجع قانونی جواب همه این حرف های شمارو میدم و باید خسارت تمام تهمت ها و دروغ هاتون بدین ...
یا علی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
نمیدونم شاید من درست متوجه نشدم: مگه اسکریپت اوپن سورس نبوده؟
دیگه دست زدن به کدهای اون که خلاف به حساب نمیاد. اگر سورس بسته بود و ایشون اقدام به دیکد کردن هم میکرد، نهایتش پشتیبانیش باطل میشد. نه این که کلاً سورس ازش گرفته بشه.
آدم اوپن سورس میخره که بتونه دست بزنه. شاید فروشنده محترم بهتر باشه
تعریف اوپن سورس رو از زبان ویکی پدیا بخونند:
Open-source software (OSS) is a type of computer software whose source code is released under a license in which the copyright holder grants users the rights to study, change, and distribute the software to anyone and for any purpose.
سلام
شما اصلا بحث رو مطالعه کردین؟ من گفتم اجازه دستکاری سورس ندارین؟؟؟؟ من گفتم سورسی که از من خریده رو اجازه فروشش رو نداره نه اینکه اجازه دستکاری نداره. اپن سورس میخرن که به کدها دسترسی داشته باشن که بتونن ویرایش انجام بدن نه اینکه به نام خودشون برای سودجویی بفروشن.
یا علی
پاسخ : فروش نسخه جدید سورس سامانه پیامک به زبان php و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
شما اصلا بحث رو مطالعه کردین؟ من گفتم اجازه دستکاری سورس ندارین؟؟؟؟ من گفتم سورسی که از من خریده رو اجازه فروشش رو نداره نه اینکه اجازه دستکاری نداره. اپن سورس میخرن که به کدها دسترسی داشته باشن که بتونن ویرایش انجام بدن نه اینکه به نام خودشون برای سودجویی بفروشن.
یا علی
بله پیامهای شما رو خوندم. شما تعریف OSS که من گذاشتم رو کامل نخوندید: distribute the software to anyone and for any purpose
مگر این که اول باهاشون طی کرده باشید این قضیه رو.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
موقعی که شما این جور با من صحبت میکردید بی ادبی نبود ولی اگه من اینجوری حرف بزنم نشون از بی ادبیه منه ؟؟؟؟؟؟
در مراجع قانونی جواب همه این حرف های شمارو میدم و باید خسارت تمام تهمت ها و دروغ هاتون بدین ...
یا علی
- - - Updated - - -
سلام
یا علی
دوست عزیز بی سوادی شما اینجا هم مشخص شد ، لااقل این متنی که دوست عزیزمون ارسال کردند رو بزنید تو گوگل translate معنیش رو بخونید.
وقتی نوشته میشه اوپن سورس یعنی خریدار میتونه "دستکاری" هم بکنه "توزیــع" هم همینطور ،و شما هیچ حقی در حذف و یا دریافت تعهد نامه ندارید ، این رو من قبلا هم خدمت شما عرض کردم ، البته اگر شما به قوانین پایبند باشید ، که متاسفانه تا به حال چنین چیزی از شما مشاهده نشده .
در تاپیک اول هم عرض کردم ، شما به هیچ صراطی مستقیم نیستید ، هر قانونی که خودتون بخواید برای خودتون وضع میکنید و فکر میکنید که درست هست و همه باید به اون پایبند باشند.
اینقدر هم مراجع فانونی نکنید ، مطمئن باشید که هیچ حرفی نخواهید داشت ، در مقابل این کارهای بچگانه خودتون .
با دلیل و مدرک هم حرفی زده بشه شما به قدری بی سواد و لج باز هستید که قبول ندارید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
Open-source software (OSS) is a type of computer software whose source code is released under a license in which the copyright holder grants users the rights to study, change, and distribute the software to anyone and for any purpose.
نقل قول:
نرم افزار منبع باز (OSS) یک نوع نرم افزار رایانه ای است که کد منبع آن تحت مجوز منتشر می شود که صاحب حقوق قانونی حق استفاده از حق تحصیل، تغییر و توزیع نرم افزار را برای هر کسی و برای هر هدف می دهد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza G
بله پیامهای شما رو خوندم. شما تعریف OSS که من گذاشتم رو کامل نخوندید: distribute the software to anyone and for any purpose
مگر این که اول باهاشون طی کرده باشید این قضیه رو.
سلام
از شما تشکر میکنم بابت پست تون ، مسئاله ما رو شفاف سازی کردید !
خدمتتون عرض شود که در ابتدا هیچ حرفی در مورد عدم انتقال یا فروش زده نشده و موقع فروش هم همانطور که میبینید ، بر روی واژه 100 درصد اوپن سورس خودشون هم تاکید کردند ، حتی در نام تاپیک هم خودشون درج کردند.
البته قصد ما توزیع و یا واگذاری رایگان این سورس نبود و قصد داشتیم سورس از ما به شخص دیگری واگذار بشه ، تحت نظر خود ایشون که این رو هم قبول نکردند.
ایشون هر قانونی که به نفع خودشون باشه رو قبول دارند و هر قانونی که علیه ایشون باشه توجیه میکنند و قبول ندارند !
مجددا از شما بابت شفاف سازی این موضوع تشکر میکنم
بحث با شما فایده نداره. در مراجع قانونی همدیگر را خواهیم دید و بین ما قضاوت صورت میگیره و نتیجه هم اعلام میشه.
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sardarn
بحث با شما فایده نداره. در مراجع قانونی همدیگر را خواهیم دید و بین ما قضاوت صورت میگیره و نتیجه هم اعلام میشه.
یا علی
بسیار عالی
قبل از شما ما منتشر خواهیم کرد .
شما جایی در این انجمن ندارید.