https://fa.wikipedia.org/wiki/*****شکن
نمایش نسخه قابل چاپ
ما در حال حاضر با خیلی از مشتری های خودمان از طریق تلگرام در ارتباط هستیم و نمیتونیم از همه اونها فردا بخوایم بیان از فیلت/رشکن استفاده کنند
شاید برای اعضا این انجمن دور زدن فیل/تر راحت باشه ولی وقتی بخوایم حرف از عموم افراد جامعه حرف بزنیم فرق داره
به هر صورت بنده تو پست اول نوشتم بر فرض یعنی اگر ناچار باشیم یکی از بین این بدها را انتخاب کنیم کدام را انتخاب کنیم که بدترین نباشه ؟ اینکه بیایم بحث را به حاشیه بکشیم کاری که ایرانی جماعت توی اون استاد هست بحثی جداست وگرنه کدام آدمی حتی اونی که عقب مانده هست ندانه اینها یک هزارم تلگرام هم امکانات ندارند چه برسه به اساتید این انجمن که همه دانشمند و اهل فن هم هستن....
خواهش میکنم اسپم نددید بزارید تاپیک به نتیجه برسه
شما مجبور نیستید و تو تاپیک هم کسی شما را مجبور نکرده و اجباری هم تو انجمن نیست که حتما حتما تو یک نظرسنجی شرکت کنید
بزارید اونهایی که مجبور هستند بتونند با مشورت هم انتخاب کنند
خوشبختانه تاپیک تو بخشی هست که پست هم بالا نمیره
هیچکدام
من هیچ پیامرسان داخلی در هیچ شرایطی استفاده نخواهم کرد
ما دربین پیام رسان های خارجی غولی مثل واتساپ رو کلا کنار گذاشتیم و تلگرام استفاده میکنیم اونوقت شما اینارو با تلگرام وارد رقابت میکنید؟ اینا اصلا خداشونم یکی نیست ! باز پیامرسانای خارجی خداشون یکیه تو پیامبرشون اختلاف هست !
اخیرا همیار های ۷ هزار تومانی چنین نظر سنجی های در سطح نت برقرار میکنند طبق سیستم شما آیا امکانش نبود یک گزینه با عنوان هیچ کدام برای نظر سنجی خود قرار بدید؟ جمع بندی نتیجه چنین نظر سنجی هایی یقینا به کشف علوم جدید و کمک به عبور از دروازه های علم و دانش خواهد پیوست.
والا من که واسه پیر و جوون و آشنا و غریبه اگه بحثش بیوفته دارم وی پی ان میفرستم، طریقه کارشم به اونایی که بلد نبودن یاد دادم که برنامه رو باز کن دکمه رو بزن فیـلتر رو رد کن، الا دیگه کل ایران طریقه استفاده از فیـلتر شکن رو بلدن، نهایتا وی پی ان رایگان رو هم ببندن ماهی 5 تومن هزینه میکنیم ولی از تلگرام کوچ نمیکنیم
البته دمش گرم پاول دورف نمیزاره به این راحتی تلگرام فیـلتر بشه، روحانی هم که گفت کاری باهاش نداریم (یا بهتره بگیم نمیتونن کاری داشته باشن:71:)
هیچکدوم حتی با بسته شدن تلگرام هم موفق نمیشن.
صدا سیما طرفدار "سروش " هست ، بانک ها میگن " بله " ، کانال دار های فعلی نظرشون روی " ایتا " هست و .. و ..
هیچکدوم کامل نیست. اگر هم کامل بودن باز هم منسجم نیستن ، مردم هم نمیتونن 10 تا مسنجر داشته باشن به ساز صدا سیما و بانک و .. برقصن.
تازه مهم ترین مسئله که عدم وجود امنیت و حریم خصوصی هست رو هم فراموش نکنیم.
ترجیح میدم از هیچکدام استفاده نکنم
در رابطه با همکارانی که مشکل مشتریان رومیگن ، سیاست پشتیبانیتون رو فقط به سمت تیکت ببرید .
برای دشتیبانی فروشهم از لایوزیلا و ...
ولی پیامرسان داخلی به ریسکش نمیرزه به هیچ وجه !