پاسخ : نظرسنجی : بهترین psp ایران جهت دریافت درگاه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman_m
با شماره 75105000 ( 021 ) تماس بگیرید پاسخگوی شما هستند و انصافا برخورد مناسبی هم دارن راهنمائی میکنن شما رو
ممنون تماس گرفتم ، چندین بار وصل کردن به این شماره و اون شماره تا واحد نظارت پاسخ داد
شمره موبایل گرفتن و قرار شد پیگیری کنند ، خودشان هم تعجب کرده بودن که چطور چهار روز پول را تسویه نکردن
جالبه پشتیبانی psp میگه هر جا دوست داری زنگ بزن و شکایت کن اگر فکر میکنی به نتیجه ای میرسی چون خود شاپرک اطلاع داره ما مشکل داریم
مملکت گل و بلبلی داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iraniam2000
ممنون تماس گرفتم ، چندین بار وصل کردن به این شماره و اون شماره تا واحد نظارت پاسخ داد
شمره موبایل گرفتن و قرار شد پیگیری کنند ، خودشان هم تعجب کرده بودن که چطور چهار روز پول را تسویه نکردن
جالبه پشتیبانی psp میگه هر جا دوست داری زنگ بزن و شکایت کن اگر فکر میکنی به نتیجه ای میرسی چون خود شاپرک اطلاع داره ما مشکل داریم
مملکت گل و بلبلی داریم
مبالغ و لیست های تسویه حساب ها مستقیما در دست خود شاپرک هست چون مجری تسویه حساب ها خود شاپرک هست و هر گونه کوتاهی رو سریعا متوجه میشن
هر psp روزانه طبق زمانبندی که دارن باید حتمن لیست پایانه ها و تراکنش هارو جهت انجام تسویه حساب ها به شاپرک ارسال کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman_m
مبالغ و لیست های تسویه حساب ها مستقیما در دست خود شاپرک هست چون مجری تسویه حساب ها خود شاپرک هست و هر گونه کوتاهی رو سریعا متوجه میشن
هر psp روزانه طبق زمانبندی که دارن باید حتمن لیست پایانه ها و تراکنش هارو جهت انجام تسویه حساب ها به شاپرک ارسال کنن
من نمیدانم چه موضوعی هست ولی دو میلیون پول من از روز دوم اردیبهشت تو مبنا گیر کرده و نه به حساب مشتری برگشت میخوره نه به حساب من میاد ، پشتیبانی ، بخش فنی ، بخش شکایات هم تنها جوابی که دارند اینه : تحمل کنید ، مشکل داریم
یکی نیست بگه .... مشکل داری کرکره را بکش پایین مشکلت را حل کردی بیا ارائه خدمات کن
شاپرک هم که ساعت دو شماره گرفت پیگیر باشه انگار رفت اون هم مرد
مردم پولشان را احتیاج دارند و الان 5 روز پول من توسط این بی شرف ها تو هوا مانده
جالبه که 10750 تومان هم روز سوم کم واریز کردن امروز متوجه شدیم که زنگ زدم میگه برو صورتحساب از بانک بگیر فکس کن تا بررسی کنیم ببینم درست میگی کم ریختیم ؟1