دستتون درد نکنه ما رو هم بزار توی نوبت...
نمایش نسخه قابل چاپ
دستتون درد نکنه ما رو هم بزار توی نوبت...
فردا 10 بهمن ماه هست و دوستانی که علاقمند به نصب اولیه NGINX هستند اطلاعات سرورشون رو به ایمیل زیر ارسال کنند ....
kynzo67@gmail.com
به نظر شما آپاچی کانفیگ شده و nginx کانفیگ شده چه قدر با هم تفاوت دارد .آیا اصلاً تفاوتی دارند؟
سلام
من هم یک vps دارم میخوام باهاش آشنا بشم , زنیل ام رو همین جا میزارم :54:
ممنون
باسلام به Arte و تشکر به خاطر اطلاع رسانی خوبتون در فروم
من اینجا تازه کارم, قبل از اینکه زحمت نصب رو به شما بدم یک سوال اساسی داشتم که بعدا کار راحت باشه..
الان من یک vps دارم با cpanel از servint.net که روش 7 تا سایت نصب هست و همشون هم cms , custom script هستند zend optimizer هم برای یک اسکریپت نصب هست. حالا فکر کردم که اگر شما صلاح بدونید یک سرور از لیزوب بگیرم از این Dedicated Server Series by LeaseWeb تا 50 یورو در ماه نهایتا در ماه . البته باز هم با پیشنهاد شما...
در حال حاضر سروی.نت منجد هست و کار خاصی انجام نمیدم , اما فکر میکنم که در آینده با بالا رفتن تعداد بازدید کننده ها نیاز به ارتقا خواهم داشتم و هزینه سرور از اون ها برام سنگین هست.
سرور جدید رو بدون کنترل پنل میگیریم و شما روش kloxo نصب و Nginx رو نصب و کانفیگ و بهینه می کنید .
البته هزینه کار شما هم کامل پرداخت میشه و مجانی کاری رو نمیخوام. اگر شما موافق بودید سرویس و به روز رسانی ماهیانه هم به خود شما واگذار میکنم.
یک firewall هم نیاز خواهیم داشت که نصب و کانفیگ اون هم به عهده شما خواهد بود CSFhttp://wiki.lxcenter.org/img/icons/external_link.gif or APFhttp://wiki.lxcenter.org/img/icons/external_link.gif الان رو cpanel ام csf نصب هست.
یک PHP accelerator هم باید نصب کنیم مثلا Alternative PHP Cache برای کش کردن صفحات php مون. البته نمیدوم kloxo شاید نیازی نداشته باشه چون Xcache روش Kloxo : Default Page ظاهرا فعال هست.
تا یادم نرفته به یک بک آپ روزانه هم از دیتابیس ها هم نیاز خواهیم داشت.
خلاصه ریش و قیچی دست شماست و گرنه من کلا تو هاستینگ تازه کارم...
اگر قبول زحمت میکنید لطفا هزینه اولیه و نگهداری ماهیانه برای به رزو رسانی ها رو بفرمایید.
عجله هم ندارم و تا یک ماه آینده هر وقتی بشه خوبه , فقط میخوام که کار درست و دقیق انجام بشه.
ممنون از شما :54:
سلام arte جون!
من هم بزار تو صف تا وقتت تموم نشده!
کار اساسی دارم باهات.
nginx با جوملا هماهمنگه؟ Mod_rewrite رو لازم دارم واسه seo..
یه پخ دادم بجواب