جناب خانی اگر تا روز جمعه یا شنبه مشکل تون رفع نشد، با تلگرام بنده در تماس باشید ببینم می تونم رفعش کنم یا خیر.
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب خانی اگر تا روز جمعه یا شنبه مشکل تون رفع نشد، با تلگرام بنده در تماس باشید ببینم می تونم رفعش کنم یا خیر.
دوستان متاسفانه هنوزم مشکل من حل نشده
کسی میتونه کمکم کنه
سلام / اگر تمایل داشته باشید در تلگرام با بنده در تماس باشید
چون دقیقا نگفتید بک آپ شما از چه نوعی هست از سی پنل هست و یا فقط از دیتابیس سایت ؟ احتمالا باید از سی پنل باشه که شامل دیتابیس به اضافه تمام پوشه های وردپرس و فایل های آپلود شده هست.
در مورد فایل های آپلود شده کافی هست که فایل ها رو توی همون پوشه آپلود کنید .
منتها احتمال میدم در موقع ایمپورت کردن پست ها به مشکل بر بخورید و اون مشکل برای آی دی های مشابه برای پست های وب سایت قبلی و وب سایت جدید هست. و همینطور باید این رو در نظر بگیرید چون بعضی مقادیر جداول دیتابیس به زبان فارسی هستن در موقع ایمپورت کردن وسط کار به ارور بر بخورین و ایمپورت جداول ناقص بمونه.
همونطور که دوستمون توی صفحه اول گفتن شاید بهتر باشه یه سابدومین بسازید و از طریق ابزار درون ریزی خود وردپرس پست ها رو از سابدومین بخونه و به وب سایت جدید بیاره.
فقط برای اطمینان از اینکه مشکلی برای وب سایت جدید ایجاد نشه، پیشنهاد می کنم یه سابدومین دیگه هم درست کنید و دیتابیس سایت جدید رو وارد اون کنید و اول امتحان کنید که ببینید شدنی هست و مشکل ساز نیست بعد روی وب سایت اصلی انجام بدید.
نهایتات اگر هر کدوم از روش های بالا انجام نشد نهایتا اگر تعداد پست ها زیاد نیست ، پست ها رو از سابدومین به وب سایت اصلی کپی کنید . اینطوری اگر نیاز به اصلاح و یا تغییراتی و به روز رسانی باشه می تونید انجام بدید.