پاسخ : 95 درصد یا 70 درصد تخفیف؟؟؟!! |میزبانی وب لینوکس فرانسه cPanel با امکانات SSD + Litespeed + Cloudlinux + CXS | نیک کلاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
programmer6811
الان تیکت ارسال می کنم
مشکلی نیست تیکت ارسال کنید
سوالی بود در تاپیک هم در خدمت شما هستیم
پاسخ : 95 درصد یا 70 درصد تخفیف؟؟؟!! |میزبانی وب لینوکس فرانسه cPanel با امکانات SSD + Litespeed + Cloudlinux + CXS | نیک کلاد
ببخشید سرویس های پربازدید قیمت سالانه ندارن؟
سلام
یعنی الآن یک گیگ سالانه حرفه ای ایران با دی ان اس اختصاصی سالی 11 تومن در میاد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueline
سلام
یعنی الآن یک گیگ سالانه حرفه ای ایران با دی ان اس اختصاصی سالی 11 تومن در میاد ؟
سلام خدمت شما ، کد تخفیف رو وارد فرمایید قیمت قابل مشاهده میباشد
این سرویس ها به صورت دوره ایی با تخفیف ویژه برای کاربران این انجمن ارائه میشه سوالی بود در خدمتیم :53:
من ازشون یک سرویس پربازدید گرفتم.باورم نمیشد اینقد سرور پربازدید با تخفیف عالی بگیریم اما کیفیتش فوق العادس
سرعت بارگذاری سایتم چندین برابر شده و راحت شدم
پشتیبانیشو کاملا حرفه ای و سریع هستش
واقعا ممنونم ازشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abbassironi
ببخشید سرویس های پربازدید قیمت سالانه ندارن؟
سلام چرا ، سرویس های پر بازدید هم به صورت سالانه با تخفیف قابل ارائه میباشد!
کدوم پلن رو نیاز دارید؟
خیلی وقت بود که دنبال سرور مجازی خوب و با کیفیت و با سرعت و ارزان بودم، از زمانی که از این شرکت استفاده می کنم بسیار راضی هستم. ممنون از خدمات و پشتیبانی بسیار خوبتون
با سلام و خسته نباشید. چندتا سوال داشتم
اول در مورد بک آپ هست . روزانه ؟ هفتگی ؟
دوم در مورد addon domain ؟ مشکلی نداره ؟
سوم اینکه گواهینامه رایگان ssl روی سرویس دارید یا باید جداگانه خرید بشه و همچنین قیمتش .
ممنون از لطفتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed.kh
با سلام و خسته نباشید. چندتا سوال داشتم
اول در مورد بک آپ هست . روزانه ؟ هفتگی ؟
دوم در مورد addon domain ؟ مشکلی نداره ؟
سوم اینکه گواهینامه رایگان ssl روی سرویس دارید یا باید جداگانه خرید بشه و همچنین قیمتش .
ممنون از لطفتون
سلام بک اپ گیری ب صورت روزانه و هفتگی میباشد
ادد دامین قابل ارائه هست ولی نامحدود خیر
گواهینامه رایگان در سرویس های فرانسه قابل ارائه میباشد
یک سرویس خریداری شد. تا اینجا تجربه رضایت بخشی داشتم ، ساعت 1 ظهر روز جمعه هم تلفن پاسخگو بودن هم تلگرام. :53: