سلام
یه مطلب نوشتم تو سایت قرار دادم درباره #نقد_و_بررسی_ژاکت_و_راست_چین لطفا بخونید و انتقادات و پیشنهاداتون رو بگید
مرسی
https://theme-market.ir/zhaket-or-rtl-theme/
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یه مطلب نوشتم تو سایت قرار دادم درباره #نقد_و_بررسی_ژاکت_و_راست_چین لطفا بخونید و انتقادات و پیشنهاداتون رو بگید
مرسی
https://theme-market.ir/zhaket-or-rtl-theme/
سلام
من خودم یه موقعی بین این دو مونده بودم ولی یه بررسی در امکانات و اعتبار هر دوسایت داشتم و ژاکت را انتخاب کردم
ژاکت روی کیفیت محصول ورودیش حساس تر و دقیق تره و این باعث میشه اعتبار مارکت نزد خریداران روز به روز افزایش پیدا کنه و طبیعتا روی فروش محصولت تاثیر خیلی خوبی داره
ژاکت خیلی پویاست. مرتب جشنواره های مختلف برگزار میکنه و ما فروش خوبی را مرتبط درجشنواره هاش داشتیم.
از طرفی مرتبط برای کاربران و فروشنده ها امکانات به سایتش اضافه میکنه
سیستم تیکت، سیستم پشتیبانی گروهی و تیم پشتیبانی، آنالیز محصول، سیستم لایسنس گذاری گارد و... (خودم دارم مرور میکنم امکانات سایت را چقدر ذوق کردم با این مجموعه همکاری دارمb-))
تازه با پشتیبانی ۶ ماهه تضمین شده ای هم که داره خریداران با اطمینان بیشتری ازت خرید میکنن و از طرفی بعد از این ۶ ماه هم اگه کاربر پشتیبانی بخاد باز بابتش هزینه بهت پرداخت میکنه
شک نکن و برو ژاکت
مرسی از این داخل که چه میکنه!!
هردو مارکت بزرگترین ناقض های حقوق و قوانین کپی رایت =d>
بلا نسبت عزیزانی که واقعا در حوزه وب ایران دارن زحمت تولید و افزوده میکشن؛
برای اکثریتی که آخرت دانش و هنرشون سرقت آثار دیگران و فروش اون در چنین مارکت هایی هست، باید افسوس خورد! زرنگی نیست، عقب افتادگی_ست بالا رفتن از دیگران!
شکایت از رانت خواری، قاچاق و... بی معنیه وقتی فرهنگ جامعه از همین جاهای کوچیک، به جای تولید و صاحب سبک بودن نهایت تلاشش فارسی سازی و سرقت محصولات آماده خارجیه
یعنی واقعا باید خون گریه کرد!!! دیگه از وردپرس ساده تر در تجارت الکترونیک چیه؟ حتی در ساده ترین مدیریت محتوای جهان هم تولیدات در حد و زیادی نداریم!!! محیط وب ایرانی، مارکت های به قولی صدر لیست پر شده از محصولات کپی، سرقتی و حاصل تلاش دیگران که با افتخار میگیم نه اینا خارجی هستن، سرقت ازشون حلاله
=========
ضمن پوزش فراوان از استارتر بابت درد و دل، خارج از بحث اصلی :53:
چی میخوایی بخری؟
سلام
من خودم از فروشنده های ژاکت هستم و تا حالا محصولات زیادی رو به فروش رسوندم. قوانین سفت و سختی دارن اما من ترجیح میدم که چنین قوانینی باشه و همه چی با نظم پیش بره. به نظرم همین قوانین جلوی خیلی از تخلفات و تقلب ها رو میگیره. ژاکت با این کار به ما متعهد میشه و این خودش در دنیای مجازی یک عملکرد فوق العادست به نظرم. سایت هایی شبیه ژاکت عضو هستم اما واقعا این تعهد رو نمی بینم و به همین دلیل تصمیم گرفتم انتخاب اولم همیشه ژاکت باشه. فروشنده تا مسئولیت پذیر نباشه نباید توقع پیشرفت داشته باشه واقعا و مطمئنا فروش خوبی هم نخواهد داشت. اینو دیگه همه ما میدونیم که برای رسیدن به یه فروش عالی باید فاکتورهای زیادی رو در نظر بگیریم. به نظرم راست چین در این مورد ضعیف عمل می کنه و اگه مسئولیت پذیری واقعا سخته برای کسی میتونه بره سمتش.
به نظر من اگر بتونید توی هر دوتا وب سایت فعالیت کنید مطمئنا فروش بیشتر خواهید داشت.
سلام
با اجازه از استارت محترم،
دوستانی که فعالیت میکنن اگر توی این دو سایت محصول خودمون رو قرار بدیم و یکی محصول رو بخره (یا مثلا ریپ کنه) و بصورت عمومی بفروشه، این دو سایت پیگیری میکنن که طراح به حقش برسه؟