پاسخ : چرا رتیه گوگل تغییر نمیکنه؟
AlienX@
اسم نرم افزاری که شما استفاده میکنید چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adamak2013
AlienX@
اسم نرم افزاری که شما استفاده میکنید چیه؟
trafficbotpro هستش اما کار کردن باهاش مشکله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlienX
سلام راستش من بیش از ۱ ماه هر روز بین ۲۰،۰۰۰ تا ۵۰،۰۰۰ بازدید به سایت میدادم اما رتبهٔ الکسا تغییر که نکرد هیچ تازه بالاتر هم رفت. فکر میکنم مشکل این برنامه در یک مورد هستش و اونم اینکه تبی که واسه بازدید سایت باز میکنه یه تب شبیه سازی شدست که نه تولبار الکسا داره نه هیچ چیز دیگه. فقط مشکلش اینه وگرنه اگه تب واقعی باز میکرد حرف نداشت و واقعا الکسا و رتبهٔ گوگل رو شدیدا پایین میاورد و عالی بود
احتمالش هست همین چیزی که شما میگید باشه" پس با این وجود این برنامه چه کاربردی داره؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arminkit1
احتمالش هست همین چیزی که شما میگید باشه" پس با این وجود این برنامه چه کاربردی داره؟!
راستش این برنامه حتی تا ۲ ماه پیش هم عالی کار میکرد اما فکر میکنم طبق آخرین آپدیت که گوگل ۲ هفته پیش انجام داد این برنامه هم کلا کارایش رو از دست داد و نتیجهٔ عکس داد، فکر میکنم گوگل برنامه رو شناخته چون خیلی از افراد با همین برنامهها سایت رو میارن صفحه اول و همونجا میمونه. نمونش خودم که خیلی راحت بدون هیچ تلاشی یک سایت رو داخل ۱ هفته آوردم صفحه اول اما این دفعه واسه سایت بعدی نتیجهٔ منفی داد و سایت رفت صفحه ۹ گوگل و دیگه بالا نمیاد. فکر کنم گوگل هم مثل یه آنتی ویروس عمل میکنه و به مرور تمام این برنامهها رو نسبت به خودش از کار میندازه. فعلا دارم برنامه رو طور دیگه تست میکنم امیدوارم که جواب بده.
طبق فرمایش دوستمون این نرم افزار ها اولش سایت رو بالا میکشند ولی بعد امار به شدت افت میکنه!
سلام دوستان، بالاخره بعد از چند روز تونستم با تستهای مکرر به نتیجه برسم، برنامه از کار نیفتاده بلکه اون شخصی که داریم سایتش رو داخل گوگل بالا میاریم بیخبر از ما رفته قالب سایت رو دستکاری کرده و همین باعث شده هم سرعت سایت بیاد پایین و هم اینکه در نتایج گوگل افت رتبه داشته باشه اما الان دوباره برگشت به حالت اول، خودمم شک کرده بودم که چرا یک دفعه این روش جواب نمیده که خدا رو شکر همه چی درست شد.
سلام
خدا رو شکر که درست شد. اما اشتباه نکنید. گوگل خیلی از آنالیزهاش رو توی وب مستر نشون نمیده برای مثال ممکن هست یک سایت پنالتی شده باشه اما توی بلاک ریسورس هیچ پیغامی نیاد. بلاک ریسورس معمولا به منابعی که سایت شما رو بلاک کردن مثل جی اس های خارجی و یا بلاک شدن خود گوگل بوت توسط میزبان هاست واکنش نشون میده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elan
سلام
خدا رو شکر که درست شد. اما اشتباه نکنید. گوگل خیلی از آنالیزهاش رو توی وب مستر نشون نمیده برای مثال ممکن هست یک سایت پنالتی شده باشه اما توی بلاک ریسورس هیچ پیغامی نیاد. بلاک ریسورس معمولا به منابعی که سایت شما رو بلاک کردن مثل جی اس های خارجی و یا بلاک شدن خود گوگل بوت توسط میزبان هاست واکنش نشون میده.
آره کاملا حرف شما درسته، بعضی از مواقع اصلا پیامی مینی بر پنالتی شدن واسمون نمیاد اما یه موردی که هستش اینه که گوگل شدیدا نسبت به بازدید الکی حساسه و اگه بفهمه پیام میده و جریمه میکنه اما این نوع بازدید که من گفتم کاملا واقعیی هستش و توسط Robot انجام نمیشه