پاسخ : درگاه پرداخت معتبر
سلام
بنده هم چون گرفتن درگاه مستقیم و نماد ماهها طول کشید از یکی از درگاههای واسط استفاده میکردم که 12 میلیون تراکنش داشتم و هیچ مشکلی نداشتم ، راستش تو مواقع ضروری که درخواست واریز شتابی داشتم خیلی هم مفیدتر از درگاه خود بانک بود
البته من مدیر درگاه را از نزدیک میشناسم و به راحتی اعتماد دارم و اگر مشکل مالیاتی برام درست بشه مطمئنا قید نماد را خواهم زد
شما هم زیاد سخت نگیرید
نقل قول:
وب سایت شما رو هم دیدم اما بده دلیل آپدیت نبودن و نداشتن نماد ادامه ندادم.
راستی یک سوال به ذهن من اومد و اون اینکه مگه جهان پی نماد داشت ؟ من که درگاه نماد دار ندیدم
در حال حاضر معتبر ترین درگاه هایی که در این آشوب بازار فعالیت می کنند زرین پال و Pay هستند. آیا با پشتیبانی Pay صحبت کردید که امکان سنجی شود شاید بتوانند ماژول هایی که شما نیاز دارید را ارایه دهند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
سلام دوستان،
ما تا هفته گذشته با جهان پی برای درگاه واسط کار میکردیم ولی متاسفانه کلا تعطیل کردند و سرویس دیگری رو معرفی کردند که نواقص بسیاری داره چه فنی و ...
لطف کنید درگاه پرداخت معتبر و مورد اطمینان معرفی کنید در حال حاضر به دلیل مشغله کاری زمان گرفتن درگاه از خود بانک رو ندارم متاسفانه جهان پی در این مدت ما رو تنبل کرد و دنبال این موضوع نرفتیم.
ترجیحا پلاگین آماده برای whmcs و yetishare و virtualfreer داشته باشه و همینطور به وب سایت های خدماتی فروش دامنه و هاست و سرور سرویس بدن.
چون ظاهرا بعضی از این درگاه های واسط دیگه به خدمات هاستینگ سرویس دهی نمیکنند مثل آرین پال
در ضمن شرکت های زرین پال و ساوانو رو پیشنهاد ندید. ساوانا همون شرکتی هست که جهان پی پیشنهاد داده.
درود.
میشه آدرس جدید سایت جهان پی رو بگید؟
از کی فعالیتشون رو شروع کردند؟
بهترین درگاهی واسطی که میشه پیشنهاد داد pay.ir هستش ، با وجود داشتن نماد و درگاه مستقیم ولی همچنان داریم باهاش کار میکنیم و هیچ مشکلی هم نداریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zigma4000
سلام دوستان،
ما تا هفته گذشته با جهان پی برای درگاه واسط کار میکردیم ولی متاسفانه کلا تعطیل کردند و سرویس دیگری رو معرفی کردند که نواقص بسیاری داره چه فنی و ...
لطف کنید درگاه پرداخت معتبر و مورد اطمینان معرفی کنید در حال حاضر به دلیل مشغله کاری زمان گرفتن درگاه از خود بانک رو ندارم متاسفانه جهان پی در این مدت ما رو تنبل کرد و دنبال این موضوع نرفتیم.
ترجیحا پلاگین آماده برای whmcs و yetishare و virtualfreer داشته باشه و همینطور به وب سایت های خدماتی فروش دامنه و هاست و سرور سرویس بدن.
چون ظاهرا بعضی از این درگاه های واسط دیگه به خدمات هاستینگ سرویس دهی نمیکنند مثل آرین پال
در ضمن شرکت های زرین پال و ساوانو رو پیشنهاد ندید. ساوانا همون شرکتی هست که جهان پی پیشنهاد داده.
سلام .
پیشنهاد ما pay.ir هست زیر مجموعه خود پرداخت آنلاین سامان هست .
به ترتیب:
1. pay.ir
2. زرین پال
3. آرین پال
4. پردانو
زرین پال
pay.ir
اخیرا هم از جهان پی ایمیلی دریافت کردم که مثل اینکه درگاه جدید به ساوانو (https://savano.co.ir/) راه اندازی کردن که مجوزهای لازم رو هم داره
با ايدي تلگرام ما در ارتباط باشيد
@dr_corelon
در ارتباط باشید درگاه قابل ارایه میباشد