پاسخ : پیام رسان داخلی آری یا خیر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
programmer6811
خب دوستان شما همچین دارین از امنیت اطلاعات و ... حرف میزنید که انگار توی تلگرام امنیت اطلاعات هست
شما که خودتون توی وب هستین صد در صد میدونید که هرکی که توی وب باشه در هر جایی امنیت اطلاعات نداره و از هرجایی شده این اطلاعات پخش میشه
حالا چون تا الان نفهمیدن که آیا تلگرام این اطلاعات رو میفروشه یا نه نمیشه گفت امنیت داره ( که حتما میفروشه )
سخنان دوستمون
Alt+F4 مفید بود !
ببینید اطلاعات مهم من عکس ها فیلم ها مخاطبان من هستند تمام اینها در تلگرام به صورت رمز نگاری شده رد بدل میشه در نتیجه برای تلگرام هم مشخص نمیشه... در پیام رسان داخلی تمام اطلاعات خام رد بدل میشه اگه از برنامه سورس بگیری تماما اطلاعات قابل رویت هستش این یعنی امنیت من هیچی دیگه کشک بادمجون
متاسفانه یه واقعیت هست که در حال حاضر حداقل قدرت رقابت ندارن با این پیام رسان های خارجی و بدتر از اون هم عدم اعتماد عام هست به پیام رسان داخلی
خود بنده به هیچ عنوان از داخلی استفاده نمیکنم
همون موقع که شیلتر کردن طرفی بود حرف خوبی زد که گفت شما کاری کردید که اون عده ای که هم از قندشکن استفاده نمیکردن برا تلگرام استفاده کنند یعنی ضربه بیشتری با دست خودشون به خودشون زدن چون عملا همهی مواردی که قبل شیلتر شد در دسترس بود به این شکل
مشکل نه عکسه نه هیچ چیز دیگه مشکل از خواب بیدار شدن ملت و آگاهی ملت هست همین و بس تا پا رو دمشون نزاری کاریت ندارن(الان دارن لگد میزنن ازپا گذاشتن گذشته) تمام
چرا پیام رسان ایرانی؟ به چند دلیل
1- با ثبت نام یعنی من حاضرم کل اطلاعاتم رصد بشه
2- کوچکترین موارد ***** میشه
3- شیوع اخبار کذب
4- تبلیغات فراوان
5- هیچ جای پیشرفتی توش نیست و فقط صفحات افراد خاص در بالاترین رتبه قرار میگیرن
6- قطعی و مشکلات نرم افزاری فراوان
و هزاران مشکل دیگه که فعلا همیناش به ذهنم اومد
جدا از مواردی که دوستان گفتن که مورد اصلی دسترسی به اطلاعات و عدم وجود امنیت لازم هست باید یه مورد دیگه رو در نظر گرفت
تقریبا اکثر دوستانی که اینجا فعال هستند حداقل یک تجربه اولیه در مورد فعالیت تو ایران و دارند و با قوانین اون برخورد داشتند.
مسئله اینجاست که حتی اگر مسئله حفظ حریم شخصی هم حل بشه باز هم کلی مشکلات دیگه وجود داره
از همه مهمتر قوانین موجود
وجود قوانین به هیچ وجه بد نیست ولی وجود قوانین غیر منطقی که نه تنها به تنهای وجودشون منطقی نیست بلکه انجام هر کاری رو سخت تر و طولانی تر می کنه باعث میشه شرایط فعالیت و استفاده از سرویس های داخلی سخت بشه
دوستانی که به صورت بین المللی فعالیت کردن به خوبی می دونن که قوانین به مراتب سختگیرانه تر از قوانین موجود در وب ایران هست ولی این قوانین بسیار بیشتر قابل درک هستند تا قوانین موجود در ایران
عملا قوانین موجود در ایران برای این وجود دارند تا دولت و حکومت به مشکل نخورند و دقیقا کنترل در اختیار اون ها باشه. چیزی که به خودی خود با اصول و تعاریف اینترنت همخوانی نداره.
دلیل وجود اینترنت و محبوبیت اون به این دلیل هست که دولت ها و افراد نمیتونن تصمیم بگیرند بلکه این درخواست ها و ایده های کاربران هست که اینترنت رو شکل میده چیزی که این حکومت دشمنش هست و همه چیز رو تحت کنترل خودش می خواد.
مورد بعدی این که اصلا در داخل کشور به شما این اجازه داده نمیشه که حتی در مسیر اون ها و با توجه به خواسته های اون ها پیش برید و به جایی برسید و سودی بکنید مگر اینکه از خودشون یا نزدیکانشون باشید
همه این دلایل فقط بخشی از دلایلی هستند که سرویس های داخلی چه در این زمینه و چه در زمینه های دیگه هیچوقت موفق نخواهند بود و به جایگاهی که بتونن واقعا تاثیر باشند نخواهند رسید.
من خودم به شخصه پیام رسانی داخلی رو به شرط داشتن امکانات مثل تلگرام ترجیح میدم!
پیام رسان داخلی یعنی این ها:
یوتیوب رو بستن آپارات رو دادن
فیسبوک رو بستن کلوب رو دادن
حتی سایت های مستهجن رو هم بستن و خودشون راه اندازی کردن!
حالا هم دنبال سودجویی داخلی و ترس از بیداری مردم دارند. کلا دولت هر کی که بهش اطلاعات مردم رو ندهو احساس خطر کنه میبنده و نابود میکنه!
والا من که تلگرام 100 دفعه دیگه هم فیـلتر بشه ازش استفاده میکنم ، نه مهاجرت میکنم به برنامه دیگه نه میرم سمته"حمایت از تولید داخلی:-&".
سلام و درود
اولویت محبوبیت مسنجر امنیت اطلاعات داده کاربران هست ( من میگم از صد - 80 درصد امنیت اطلاعات اولویت برای محبوبیت بین عموم هستش) که متاسفانه ملت به آن بدبین هستن.
مسنجرهای داخلی به لحاظ اینکه رسانه های داخلی در حال تبلیغ آن هستند محبوبیتش رو بیش از بیش داره از دست میده چون ملت به خود رسانه ها با توجه به مستندات اعتماد ندارند .
با توجه به اتفاقاتی که در حال رخ دادن هست و همه اخبار بر علیه حکومت در تلگرام توسط افرادی ناشناس منتشر میشه (راست و دروغش رو کاری ندارم) اینها میخوان مسیر مردم رو از این شبکه ها به شبکه های داخلی هدایت کنند تا اینکه بشه بهتر مدیریتشون کرد .
از این رو چون ملت با توجه به آگاهی هایی که دارند قطعا تمایل به استفاده از شبکه های داخلی ندارند ( یه نوعی دیر شده) حالا امکاناتش هر چی بخواد باشه .
ترس از برخوردهای امنیتی ، ترس از عدم یافتن حقیقت ، ترس از دروغ شنوی و لاپوشانی حقیقت و ... دلایل موجهی هست که برخی کاربران داخلی تمایل به استفاده از شبکه های داخلی را ندارند
موفق باشید
دوستان عزیز پس چطور نماد استفاده می کنید ؟
فکرش نمی کنید نماد هم اطلاعات سایت شما رو انالیزر می کنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
دوستان عزیز پس چطور نماد استفاده می کنید ؟
فکرش نمی کنید نماد هم اطلاعات سایت شما رو انالیزر می کنه ؟
الان ربطش چیه؟
عزیز جان شما نماد نداشته باشید درگاه نمیتونید بگیرید.
من خودم شخصا اگ این محدودیت نبود به هیچ عنوان از نماد استفاده نمیکردم
بعدشم نماد روی سایت نصب میشه خیلی با گوشی فرق میکنه
شما قبول میکنی کسی از دوربین گوشیت مخفیانه استفاده کنه؟ قبول میکنی فایلهات رو ببینه؟ قبول میکنی پیامک ها رو بخونه؟ قبول میکنی صدات رو ضبط کنه؟
اینها امنیت اطلاعات و حریم خصوصی هست. نمیتونی با سایت و نماد مقایسه کنی