همونجوری که یه شبه کپی زدیش! در ضمن شما اگه واقعا طرفدار کپی رایتی!نیازی به طراحی جدید نیست!برگرد سر قالب قبلیت چند روز تا طرح جدیدتو بزنی!
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر اقای پی سی رایان هزینه کردند در اینجا حکم مالخر رو دارند و حداقل کاری که میکنند عذرخواهی از اقای فخرایی عزیز هست
اگر هم که کار خودشون بوده خدا میدونه
به هرحال کمترین کاری که میشه کرد فقط عذرخواهی و بستن موقت سایت هست
البته اگر اقای فخرایی بزرگواری کنند و امشب رو اجازه بدهند (شاید راست میگه بنده خدا دانشجو باشه و هزار مشکل) ولی یه مهلت دو روزه بهشون بدهند فکرکنم مناسب باشه.
به نظر من این کار دقیقا س ر ق ت هستش .
متاسفانه سایتهای زرد امروزی ادعای معاملات بالای یک میلیون تومن دارند ولی نمیتونند دویست تومن هزینه قالب و دیزاین اختصاصی سایت انجام بدهند.
واقعا متاسفم.
این دوست عیزمون هم بهتره به جای بونه اوردن و انداختن تقصیرها به گردن این و اون مستقیم بره و از راه قانونی از کسی که این طراحی رو برایش انجام داده شکایت کنه ( البته اگر همچین شخصی وجود داشته باشه ما که نمیدونیم) . بالاخره هرکس دیگری هم بود ناراحت میشد
اقای فخرایی حق دارند ومن به ایشون حق میدم.
موفق باشید
ما نفهمیدیم اینجا تایپیک درخواست پرداخت دلار هست یا مچ گیری برای کپی رایت؟؟؟
هر دلار 1200تومان بدون کارمزد
آی دی یاهو هم همین بقل هست اگه دقت کنی :d
پ.ن : به قول خود آقای فخرایی : ایران سرای وارز من! پس نباید ناراحت باشند کسی از قالب سایتشون استفاده کنه!
متاسفانه در حین خرید و آفر دادن
اقای فخرایی متوجه شدند که قالب سایتشون رو این اقای که تاپیک زده به سرقت برده ( حالا خواسته یا ناخواسته ) . من خیلی برای این قضیه ناراحتم واقعا مملکت ***بازاری داریم.
بقیه اش رو بذارید توی پ خ . خدا خیرتون بده. برا وقت و حقوق دیگران هم احترام بذارید ! وقت ما اضافه نیست که دنبال شماها راه بیفتیم اسپم هاتون رو پاک کنیم.
والا من دارم پی ام میدم نمیدونم چران نمیاد! یه پی ام بده تو به من moj_peg
بله امكان پرداخت آنلاين هم موجوده
باسلام
پرداخت ایشون انجام شد توسط ما
موفق باشید