دوست گلم با این 15دقیقه فقط میشه نرم افزار دانلود و اپلود کرد
نمیدونم والا. کجا خوندین که تو 15 دقیقه میشه سایت هک کرد؟ اونم دولتی
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
یا میخواهید سطح دانش دوستان را تست کنید یا کلا و واقعا مطلع نیستید.
ساده ترین کار - آماده بودن همه چیز برای هک یا تخریب است که برای اجرا منتظر یک پروکسی هست که آیپی آن عوض بشه و شروع کند یا حتی با یک بات نت در مدت 2 دقیقه شبکه یک سرویس دهنده را مختل کنید یا ...
در 15 دقیقه خیلی کارها را میتوان انجام داد مورد بالا توی کمتر از 5 دقیقه قابل انجام هست بنابراین اگر مشکلی ندارید و واقعا مشترک عادی هستید خب اطلاعات صحیح از خودتان را در اختیار دوستانی که سرور تست میدهند قرار دهید و تحویل بگیرید (کار سختی نیست)
ما نیز میتوانیم سرور خدمت شما ارائه کنیم اما طبیعتا با توجه به مورد تست و مواردی که فرمودید(مشخصات نمیدهید) ریسکی را برای سرویس دادن قبول نمیکنیم و سرویس نمیدهیم چه بسی که با خیلی سرویس دهنده های خوب سر همین مورد نتوانید کار کنید - بهترین کار این هست که یک ftp ارائه کنید و یک لینک دانلود مستقیم تا دوستان به سمت ftp شما فایل ارسال و دانلود کنند و نتیجه را با عکس در اختیار شما قرار بدهند اینجوری شاید ما هم توانستیم میزبان شما باشیم>:D<
موفق باشید
از خیلیا تست گرفتم اما بدردم نخورده
15دقیقه تست. 2دقیقه طول میکشه سرور بیاد بالا. 10دقیقه طول میکشه نرم افزار نصب کرد
شما میتونید نرم افزار های idm و filezilla رو نصب کنید رو سرور و من فقط 1دقیقه ای تست میکنم
دوست عزیز شماهایی که کارت ملی میخواین بنده از کجا بدونم شما سو استفاده نمیکنین. عزیز اگه بخوای از این دید بهش نگاه کنی خیلی چیزا هست
اگه سایتتون نماد اعتماد معتبر داره میتونم کارت ملی رو بفرستم
اصلا خیلی از شرکت ها (یکی از این نمونه همکار مستقیم ما هستند و میشناسیم) برای سرویس تست بسیار محدودیت قرار میدهند تا تست کننده خدایی نکرده مشکلی ایجاد نکند.(هرچند کفایت نمیکند و تست کننده هم به نتیجه مطلوب نمیرسد)
نصب یک پروکسی و حجم بسیار کمی که دارد زمانی لازم ندارد.
بنده کلی خدمتتون گفتم برای کسانی که تست میدادند خدمت شما اما مشخصات و یا مدارک میخواهند، ما تستی اکثرا ارائه نمیکنیم، چون نحوه سرویس دهی ما کلا چیز دیگری است(فقط چند ساعت سرویس باید آماده شود)
در مورد کارت ملی هم که پره توی اینترنت : https://www.google.com/search?q=%DA%...w=1600&bih=789
پیشنهاد میکنم تستتون را بفرمائید دوستان یا ما انجام بدهیم برای شما، چون دانلود کردن یک لینک در idm نیازی به تحویل سرور ندارد به راحتی لینک میدهید و دانلود انجام میشه و نتیجه تصویر آن ارائه میشه - این بهترین روش هست.
باتشکر
برای همکاری اعتماد به همدیگر از همه چیز مهم تره. وقتی شما به بنده اعتماد نکنی. چجوری انتظار داری بنده بیام از شما سرور بخرم بعد که بدردم نخوره بازگشت وجه بزنین. بعضی از همین همکاراتون همین بلارو هم سر من اوردن و پول خوردن و حرف هایی بزنین که کمتر از توهین کردن نیست. من شما و بقیه رو بزور نیاوردم تو تاپیکی که زدم و اجبارت نکردم حتما باید بهم تست بدی
نمیدونم فاز امسال شماها چیه که فکر میکنین خیلی میدونین و میاین الکی خودتون میندازین وسط حرف های بقیه
اجباری واسه تست دادن نیست باز دم اونایی گرم که اعتماد کردن و تست دادن
دوست عزیز فاز یعنی چی ؟ وسط انداختن یعنی چی ؟ این لحن صحبت صحیح نیست - سرویس دهنده ایم و به دو علت خدمت شما پاسخ دادیم :
1. اعلام کنیم که ما برای شما تست میکنیم اگر کارتون راه میفتد بفرمائید تا خدمت شما انجام دهیم و خود ما یا دوستان دیگر با همین شرایط میزبان شما باشیم
2. (جهت راهنمایی) مشخصات صحیح حداقل بدهید.
اما در کل توی این مورد (اعتماد که فرمودید و برگشت وجه و ...) هم حق با شما هست هم میزبان و شرایط سخت هست پس تست خودتان را به همان نحوی کنید که خدمتتون ذکر کردیم این بهترین حالت هست هم برای شما هم میزبان البته بماند که میزبان آدرس دفتر و تلفن تماس و ... کاملا مشخص هست.
بیشتر وقتتون را نمیگیریم ظاهرا قسمت نیست.
به هر حال موفق باشید
دوست عزیز از سایت های معتبری تست گرفتم حتی بدون این که اسمم رو بدونن
ولی اینقد مرد هستم که از اعتمادشون سو استفاده نکنم. هیچوقت خوبی رو با بدی جواب نمیدن
بعضی از همین سرویس دهنده ها (بلانسبت خیلیا) سرور خریدم و ناراضی بودم که نماد اعتماد داشتن بازگشت وجه نزدن که هیچ توهین هم کردن
اینارو گفتم که بدونین اعتماد همیشه باید دوطرفه باشه
موفق باشید
اینجا نه وقت چونه زدن برای تخفیف داریم نه چیزی
دوستانی هم که تست میدن احتمالا با تشر پلیس فتا از خواب بیدار نشدن خودشو کیس شو لبتاب شو ببرن
دوستان کسی سرور ایران با تست میتونه بده پیام بده
- - - Updated - - -
دوست عزیز اگه کسی واقعا کار درست باشه با یکم حرف زدن طرف حسابشو میشناسه
وگرنه عین بعضی از سرویس دهنده هایی که نماد اعتماد هم حتی دارن ترسی از هیچی ندارن و ***ی میکنن. بعد این دوست عزیزی که بنده اعتماد نداره و میخواد من بهش اعتماد کنم و سرور FTP که چند ترابایت فایل توشه بهش مشخصات بدم عکس تست سرعت بهم بده
بحث رو دیگه ادامه ندیم بهتره
سرور مجازی ایران دیتاسنتر زیرساختفایروال سخت افزاری + پورت 10 گیگ!
رم 2 گیگ
سی پی یو 1 هسته ای
ترافیک : نامحدود !
هارد 40 گیگ
پشتیبانی 24 ساعته
آپتایم 100%
نصب سیستم عامل دلخواه رایگان
با ماهیانه 45 هزار تومان قابل ارائه می باشد
مشاهده تمامی پلن ها
اگر آفر مورد نظر در لیست پلن ها نبود آفر با تخفیف به شما داده شده شما می توانید
برای سفارش به بخش فروش تیکت ارسال کنید تا فاکتور با تخفیف برای شما صادر گردد
ارسال تیکت پشتیبانی