بالا میاد و مشکلی نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
دو هفتس درخواست نماد دادیم اصلا جواب نمیدن!!
به نظر من تمامی فروشگاه های عزیز تشریف بیارند و اینماد رو تهریم کنیم. به مرور زمان خودش مجبور میشه تغییر بده روال کاریش. در سایت ها اعلام کنید که به دلیل تهریمات علیه اینماد از دریافت اینماد معظوریم. و مشتری باید روی سوابق و اعتبار سایت. بتواند اعتماد کند.
با تحریم نماد انگار که خودمون رو تحریم کردیم ، ممکنه از نظر زمانی یکم باهاش درگیر باشیم ولی مطمئن باشید با تحریم نماد خودمون هم به مشکل میخوریم ، همینجوریش اعتماد سازی با وجود کلاه بردارهایی که هر روز بر تعدادشون افزوده میشه کار دشواری هستش و مشتریان تنها امیدشون همین نماد هست (که البته به چشمم دیدم همکاری که نماد دو ستاره داشته وکلاه بردار از آب درومده و مشتریاشم دستشون به هیچ چیزی بند نبوده ) ولی باز داشتن نماد کمی به اعتماد سازی هم کمک میکنه و اگر نباشه عملا مشتریان میرن سراغ کسانی که اسمشون مطرح شده و مابقی دیگه باید دست از کار کردن بردارن .
نماد هم از زمانی که پیمکانکارش عوض شد یکم توی فعالیتش کند شده و باید امیدوار بود با اعتراضاتی که بهشون میشه کمی توی روند کارشون تغییرات حاصل بشه .
در ضمن این نظر شخصی من هستش و شاید خیلیها با این ایده تحریم موافق باشن ولی من به شخصه 100% مخالفم .
با این کار ممکنه براتون پرونده سازی کنند و مثلا بگن به یه جایی هم متصل هستید...
هرگز یه نهاد دولتی یا نظامی رو در ایران رو در کنار کلمه تحریم قرار ندین که دردسر بسیار زیادی داره!
اگه خواستید اون رو بردارید و فقط بگید به دلیل اینکه پشتیبانی اینماد ضعیف هست استفاده نمیکنیم یا دلایل خودتون رو بنویسید. ولی هرگز ننویسید این کار اعتراض گروهی یا تحریم یا... هست.