رئیس آژانس هواپیمایی یا وزیر کره شمالی یا جنوبی بود! به خاطر 20 30 دقیقه تاخیر تو مشکلات پرواز از سمتش استفعا داد!
بعد وزیر های کشور ما ، تا میلیاردی نخورن! جیب هفت نسلشون رو پر نکن ، ملت رو نکن بازور تو گور! استفعا بده نیستن!#-o
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط ما ایرانی ها اینقدر جدی میگیرم
و همش ناراحت میشم میگیم چرا پلاسکو چرا سانچی و. ..
ولی دیگه انقدر این اتفاقات پیش اومده دیگه داره عادی میشه
از همون اول نباید پیش میومد این مشکل حالا که پیش اومده باید
پاسخگو باشند و با ناراحتی هیچی درست نمیشه
و باید طبق قوانین مسئولین برج مراقبت و چک اپ،
درست برسی نکردن و باید دادگاهی شن اگه من جای شخصی بودم که خانواده ام
تو اون هواپیما بود تا آخر عمرم بیخیال این جریان نمیشدم
شمایی که پست گذاشتی چرا جنجال میکنی اگه کسی از آشنا هات
داخل اون هواپیما بود بت حق میدم ولی اگه نه به نظر من داری جنجال میکنی
کاری به این ندارم که چی شده و چی گذشته و چی پیش اومده!
خدای نکرده امید وارم بد برداشت نکنید ، یکی از نزدیکان شما تو اون هواپیما بود بازم اینجوری صحبت میکردید؟ که چرا جنجال به پا میکنیم!
اون بنده خدا ها هم مثل ما ادم بودن و خانواده داشتن! عزیز دل کسی بودن!
اینا جنجال نیست اینا بد بختی مسئولین کشور و بلانسبت یسری مردم بود که با انقلاب برجسته و اسلامیشون وضعیت ما الان این شده! که هر ماه باید منتظر یه اتفاقی باشیم! شاید نفر بعدی خود ما باشیم!
اینو بارها منم پیش خودم گفتم.
من همیشه میگم اگه اون دنیایی وجود داشته باشه و مثلاً خدا بخواد منو بفرسته جهنم بعد اون وقت یه آمریکایی و اروپایی هم که تو زندگیش کلی عشق و حال کرده هم بفرسته جهنم این وسط چه عدالتیه؟
من به خدا میگم اگه قرار بود با این همه عذاب تو دنیا و الخصوص کشور ایران تو آخرتم جهنمی باشیم حداقل ایران به دنیا نمی آوردی تو دنیا رو لذت میبردیم که اگه جهنم رفتیم منطقی به نظر میامد نه مثل الان.
والا به خدا حداقل وقتی کل زندگیت رو عشق و حال کرده باشی و بعد بری جهنم میفهمی چی شد که رفتی جهنم.
ولی وقتی تو این دنیا تو جهنمی به نام ایران باشی و اون دنیا هم بری جهنم که دیگه نور علی نوره :d
اونم میگه حقته چون واسه درست کردنش هیچ کدومتون هیچ غلطی نکردید فقط نشستید با هم غر زدید / حرف زدید / جوک ساختید اخرم یادتون رفتنقل قول:
من به خدا میگم اگه قرار بود با این همه عذاب تو دنیا و الخصوص کشور ایران تو آخرتم جهنمی باشیم حداقل ایران به دنیا نمی آوردی تو دنیا رو لذت میبردیم که اگه جهنم رفتیم منطقی به نظر میامد نه مثل الان.
بسه دیگه تو تاکسی میشنی همه ناراضی مترو میشینی همه ناراضی اخر سر هم هیچ کس جرات اعتراض نداره
از ماست که بر ماست هرچی سرمون بیاد حقمونه
خب شما خودتون بگید الان ما چی کار کنیم؟
حرف بزنیم میان میکنن تو گونی میبرن.
تو انجمن درباره عواملی که باعث بدبختی هامون شدن حرف بزنیم قفل میشه، حذف میشه، اخطار میخوریم و...
تو واقعیت درباه این عوامل حرف بزنیم و بخوایم مردم رو هوشیار کنیم که با هم یک صدا بشیم میشیم گماشده صهیونیست و میان میبرنمون زندان اوین.
نه جداً الان شما که دم از کاری کردن میزنی بگو ما مردم چی کار میتونیم کنیم؟
حکومت ج.ا طی این 40 سال تو هر زمینه خسیس بازی درآورده باشه تو عوامل مورد نیاز جهت سرکوب مردم خودش باور کنید سنگ تموم گذاشته/
انقدر که به سادگی آب خوردن مردم رو تو این کشور سرکوب و بعدش حق به جانب زندانی و حتی اعدام میکنن تو هیچ جای دنیا نیست.
مگه سال 88 رو یادتون رفته چقدر جوون بدبخت مردن و زیر ماشین پلیس له شدن و چقدرشونم تو زندان سیاسی اوین شکنجه و حتی بعضاً تجاوز جنسی شدن.
https://fa.wikipedia.org/wiki/تجاوز_...ر_ایران
شما بگو این مردم طی این 40 سال چی کار باید میکردن که نکردن؟